بچه های پایه همه بیان!!!!
-
Hesam Mohammadi خیلی چیزا باعث میشن از درس خوندنم بیافتی
Gol roz خسته شدید یعنی
-
Gol roz خسته شدید یعنی
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من قانونی بود گفتمش حالا هم وظیفمو انجام دادم هرکاری میخواید بکنید
-
Gol roz افسردگی؟!
-
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zaraa جزوه نکات که خودمون نوشتیم رو اقای موقاری خودشون میگن به هم دیگه بدین همکاری کنید ولی جزوه علوم پایه و دوره جنسی وشب امتحانا پولیه بله با این حرفتون موافقم
-
Gol roz افسردگی؟!
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHesam Mohammadi راستش دلیلشو نمیتونم بگم
-
Hesam Mohammadi راستش دلیلشو نمیتونم بگم
Gol roz باشه راحت باشید
-
Zaraa جزوه نکات که خودمون نوشتیم رو اقای موقاری خودشون میگن به هم دیگه بدین همکاری کنید ولی جزوه علوم پایه و دوره جنسی وشب امتحانا پولیه بله با این حرفتون موافقم
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
اره صددرصد جزوه هایی که خودمون نوشتیمو موافقم که به همه بدیم
منم جزواتیو گفتم که توی سایت هستن و خریداری باید بشن -
Gol roz باشه راحت باشید
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHesam Mohammadi ممنون
-
Hesam Mohammadi ممنون
Gol roz من که کاری نکردم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
A Mp 0 من جزوه ای که فیلاماشونو دیدم بهتون میدم
-
Gol roz من که کاری نکردم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
@Sh-E اسپم چجوریه؟!
-
@Sh-E اسپم چجوریه؟!
Hesam Mohammadi وقتی صحبتی خارج از موضوع تاپیک رو زیر یه تاپیک انجام بدین بهش میگن اسپم ...
-
Hesam Mohammadi وقتی صحبتی خارج از موضوع تاپیک رو زیر یه تاپیک انجام بدین بهش میگن اسپم ...
@Sh-E خب بعدش چه اتفاقی میفته
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHesam Mohammadi نظم انجمنم بهم میخوره
-
Hesam Mohammadi اصظلاحا میگن اسپم ندین تا تاپیک از هدف و موضوع خودش خارج نشه.برای بحث های آزاد تر ، میشه گروه گپ زد یا به تاپیک های بحث آزاد مراجعه کرد.