آزمون آزمایشی
-
بنظر شما کدوم آزمون آزمایشی بهتره
لطفا با دلیل بگید
تجربیا
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
لطفا با دلیل بگید
تجربیا
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Nargess-good من خودم قلمچی میرم.خب از نظر برنامه ی آزمونهاش و تجربه ای که در این زمینه داره خوبه.اما از طرفی هم یک سری از سوالاتش از کنکور سخت تره مثلا درک مطلب های زبان.از نظر پشتیبان هایی هم که داره حداقل در شهر ما افتضاحه.اما سایت خیلی خوب و پر محتوایی داره.
-
عزیزجان چرا وقتی تجربیا رو تگ میکنی، دانش آموزان آلا رو هم تگ میکنی؟ این طوری هیچ فرقی با اینکه فقط دانش آموزای نظام جدید رو تگ کنی، نداره و پیامت برای منی که ریاضی هستم یا برای انسانیا هم میره... در صورتی که تو نظر ما رو نمیخوای و اصلا بهمون ربطی هم نداره . لطفا بیشتر دقت کن ...
-
@Nargess-good من خودم قلمچی میرم.خب از نظر برنامه ی آزمونهاش و تجربه ای که در این زمینه داره خوبه.اما از طرفی هم یک سری از سوالاتش از کنکور سخت تره مثلا درک مطلب های زبان.از نظر پشتیبان هایی هم که داره حداقل در شهر ما افتضاحه.اما سایت خیلی خوب و پر محتوایی داره.
@Novin-Sanat
ممنون از راهنماییت
-
عزیزجان چرا وقتی تجربیا رو تگ میکنی، دانش آموزان آلا رو هم تگ میکنی؟ این طوری هیچ فرقی با اینکه فقط دانش آموزای نظام جدید رو تگ کنی، نداره و پیامت برای منی که ریاضی هستم یا برای انسانیا هم میره... در صورتی که تو نظر ما رو نمیخوای و اصلا بهمون ربطی هم نداره . لطفا بیشتر دقت کن ...
@Sh-E
باشه چشم از این بعد صرفا اونارو تگ میکنم ولی این سوالو من فقط از تجربیا نداشتم از همه پرسیدم
فقط چون خودم تجربی هستم خواستم تاکید بیشتری رو اون باشه ولی خب چشم -
لطفا با دلیل بگید
تجربیا
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@N-n-good من با گزینه دو بیشتر موافقم اتفاقا سوالای قلم چی رو هم دارم ولی به نظرم گزینه دو تشابهش با کنکور بیشتره و سوالاش استاندارد تره برای منی که تست فیزیکم یکم ضعیفه فیزیک قلم چی به نسبت راحت تر بود ولی گزینه دو اغلب سوالاش چالش برانگیزه و خیلی کمک کنندس خدماتشم که عالیه ولی خب جامعه اماری قلم چی رو نمیشه دست کم گرفت
-
@N-n-good من با گزینه دو بیشتر موافقم اتفاقا سوالای قلم چی رو هم دارم ولی به نظرم گزینه دو تشابهش با کنکور بیشتره و سوالاش استاندارد تره برای منی که تست فیزیکم یکم ضعیفه فیزیک قلم چی به نسبت راحت تر بود ولی گزینه دو اغلب سوالاش چالش برانگیزه و خیلی کمک کنندس خدماتشم که عالیه ولی خب جامعه اماری قلم چی رو نمیشه دست کم گرفت
zahra rashidi ببخشید / تراز شما شما در گزینه دو چند میشه
-
من هم آزمون گزینه دو میرم /سوالاش استاندارده //جامعه اماریش هم در رده دومه /بعد از قلمچی
-
zahra rashidi ببخشید / تراز شما شما در گزینه دو چند میشه
دکتر علی ف بین ۶۷۰۰تا ۷۰۰۰
-
دکتر علی ف بین ۶۷۰۰تا ۷۰۰۰
zahra rashidi سال چندمی
-
zahra rashidi سال چندمی
دکتر علی ف یازدهمم
-
دکتر علی ف یازدهمم
zahra rashidi سعی کن بالا ببری
-
zahra rashidi سعی کن بالا ببری
دکتر علی ف اره هنوز درگیر فیزیک و ریاضیم کم کم داره بالا میره
-
دکتر علی ف اره هنوز درگیر فیزیک و ریاضیم کم کم داره بالا میره
zahra rashidi انشالله موفق باشید
-
zahra rashidi انشالله موفق باشید
دکتر علی ف ممنون ایشالا همه به اهدافشون برسن
-
لطفا با دلیل بگید
تجربیا
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@N-n-good قلمچی بهتره به دلایل زیادی که برخی رو اینجا ذکر میکنم :
1- جامعه آماری بالایی داره. خب این چه سودی داره؟ هدف اصلی از آزمون دادن فهمیدن سطح خودت و مقایسه خودت با دانش آموزای دیگست که یکی از پارامتر های مهم این مقایسه جامعه آماری اون آزمون آزمایشیه.
2-طراح های قلمچی در برخی دروس به بیشتر از 10 نفر هم میرسه این یعنی شما انواع مختلف طرح سوال و انواع دیدگاه های طرح سوال رو میبینی.
3_سایت قلمچی امکانات زیادی داره مثلا کارنامه های مختلفی میتونی بعد از آزمون ها دریافت کنی که یکی از مهم تریناش کارنامه اشتباهاته که نشون میده چه سوالاتی رو اشتباه زدی.
4-سوالاتش(مخصوصا در دروس اختصاصی) استانداراده و اصلا هم اونطوری که میگن خیلی از سطح کنکور بالاتر نیست. شما کنکور امسال رو که به نسبت سال های قبل آسون بود معیار قرار نده.
5-آزمون های قلمچی 2 هفته یکباره (برخلاف گزینه 2) . مزیت این سیستم اینه که شما به برنامت پایبندی بیشتری خواهی داشت.البته معایبی هم داره مثل تقلب و .... که اگه شما راه درست رو پیش بگیری برای شما ضرری نخواهد داشت.
-
@N-n-good قلمچی بهتره به دلایل زیادی که برخی رو اینجا ذکر میکنم :
1- جامعه آماری بالایی داره. خب این چه سودی داره؟ هدف اصلی از آزمون دادن فهمیدن سطح خودت و مقایسه خودت با دانش آموزای دیگست که یکی از پارامتر های مهم این مقایسه جامعه آماری اون آزمون آزمایشیه.
2-طراح های قلمچی در برخی دروس به بیشتر از 10 نفر هم میرسه این یعنی شما انواع مختلف طرح سوال و انواع دیدگاه های طرح سوال رو میبینی.
3_سایت قلمچی امکانات زیادی داره مثلا کارنامه های مختلفی میتونی بعد از آزمون ها دریافت کنی که یکی از مهم تریناش کارنامه اشتباهاته که نشون میده چه سوالاتی رو اشتباه زدی.
4-سوالاتش(مخصوصا در دروس اختصاصی) استانداراده و اصلا هم اونطوری که میگن خیلی از سطح کنکور بالاتر نیست. شما کنکور امسال رو که به نسبت سال های قبل آسون بود معیار قرار نده.
5-آزمون های قلمچی 2 هفته یکباره (برخلاف گزینه 2) . مزیت این سیستم اینه که شما به برنامت پایبندی بیشتری خواهی داشت.البته معایبی هم داره مثل تقلب و .... که اگه شما راه درست رو پیش بگیری برای شما ضرری نخواهد داشت.
@Danny ببخشید ولی گزینه دو هم من هر دو هفته یه بار آزمون میدم و اینکه گزینه دو هم دقیقا انواعی از کارنامه هارو داره که از ساعت دو شروع به فرستادن کارنامه ها میکنه البته کارنامه اصلی با تحلیل یادگیری و مشاوره هوشمندش از ساعت ۸ شب شروع میشه
لطفا این دو مورد رو تصحیح کنین -
@Danny ببخشید ولی گزینه دو هم من هر دو هفته یه بار آزمون میدم و اینکه گزینه دو هم دقیقا انواعی از کارنامه هارو داره که از ساعت دو شروع به فرستادن کارنامه ها میکنه البته کارنامه اصلی با تحلیل یادگیری و مشاوره هوشمندش از ساعت ۸ شب شروع میشه
لطفا این دو مورد رو تصحیح کنین@Dr-Rashidi
ببخشید گزینه دو چنتا کارنامه میده و اینکه از نظر مشاور و پشتیبان چجوریه برنامه ریزیش چطوره؟
-
لطفا این دو مورد رو تصحیح کنین