ماه رمضون چجوری درس میخونی؟
-
این پست پاک شده!
-
پاسخ: ماه رمضون چجوری درس میخونی؟
اقا من کردم شما نکنید،،،،دقیقا 20 روز بخاطر اماده باش رمضان عکس عمل کردم،یعنی ماه قبل من از دوازده شب میخوندم تا هشت،هشت تا سه خواب،درس دوباره،شبم ساعت یازده یساعت خواب،،،،،بعد دقیقا 20 روز از سردرد و خداشاهده ریزش شدید مو و عصبی بودن به زور بردنم دکتر.....الکی نیست خدای که ساختتون گفته شب برای استراحته،،،،بهترین نحوه درس خوندن الان شروع کردم یازده تا پنج خواب،،،،شب بیدار نمونین همین،مقطع ای مهم نیست اما طول بکشه اثرات وحشتناکی داره چند روز اولش خوبه اما بعدا حالتو میگیره....برنامه برای خواب مهمتره درسه،،،،ارزشم نداره بخاطر درس سلامتی رو معاوضه کنی از طرفی هم وقت زیادی مونده هنوز اگ با برنامه بریم و دست نکشیم....
-
@parastu23 شما ماه رمضون روزه نگیر خواهشا فتوا ندین . همین روزه گرفتن خیلی کمک میکنه ادمو از همه لحاظ . و از طرفی قرار نیست چیزی خونده بشه فقط تست و دوره و جمع بندیه مطالبه .
-
@parastu23 شما ماه رمضون روزه نگیر خواهشا فتوا ندین . همین روزه گرفتن خیلی کمک میکنه ادمو از همه لحاظ . و از طرفی قرار نیست چیزی خونده بشه فقط تست و دوره و جمع بندیه مطالبه .
-
من خودم میگیرم و دلیلی ندیدم توی دستورات که بشه نگرفت،اما معتقدم اگه مانع درسخواندن واقعا شه میشه نگرفت؟؟،اسلام ادمای خشک مغزی نمیخواد که صرفا تا صبح پای سجاده و روزه باشن،از دین فقط عبادتو ببیندند.که در اینصورت تازه از خوارج پیشی نمیگیری.....تو بشی دکتر کمک ده نفر فقیر به رایگان کنی،خدا از کمک به خلقش خوشحالتره،اما همین روزه نگرفتن ممکنه بشه استارت برای سرپیچی از بقیه دستورات....
-
من خودم میگیرم و دلیلی ندیدم توی دستورات که بشه نگرفت،اما معتقدم اگه مانع درسخواندن واقعا شه میشه نگرفت؟؟،اسلام ادمای خشک مغزی نمیخواد که صرفا تا صبح پای سجاده و روزه باشن،از دین فقط عبادتو ببیندند.که در اینصورت تازه از خوارج پیشی نمیگیری.....تو بشی دکتر کمک ده نفر فقیر به رایگان کنی،خدا از کمک به خلقش خوشحالتره،اما همین روزه نگرفتن ممکنه بشه استارت برای سرپیچی از بقیه دستورات....
@ali324 در رمضان گفته است:
می دونم بی ربط
اما با حرفاتون موافقم تقریبا
ولی اینو بگم
چن روز پیش تو اینستا یه پست دیدم که بالای پلاسکو مث اینکه یه تابلو امام حسین بوده
بعد یه ابلهی این پست همه جا منتقل کرده که امام حسین پلاسکو رو نجات نداد
اون لحظه فک کردم تفکرات ما بوی ........میده و با اعراب زمان جاهلیت هیچ فرقی نداریم
مغزا همه از کاه پر شده
ودلم برا دین و اسلام سوخت به خدا -
@ali324 در رمضان گفته است:
می دونم بی ربط
اما با حرفاتون موافقم تقریبا
ولی اینو بگم
چن روز پیش تو اینستا یه پست دیدم که بالای پلاسکو مث اینکه یه تابلو امام حسین بوده
بعد یه ابلهی این پست همه جا منتقل کرده که امام حسین پلاسکو رو نجات نداد
اون لحظه فک کردم تفکرات ما بوی ........میده و با اعراب زمان جاهلیت هیچ فرقی نداریم
مغزا همه از کاه پر شده
ودلم برا دین و اسلام سوخت به خدا@دکتر-عاطی
دلیلی نداره بی فکری ها و اشتباهاتمون رو بندازیم روی امام حسین و خدایش،(تاحالا چندبار اخطار برای اون ساختمون اومده بود)،،،تازه به نظر من نجابت داد؛فکر کنید اگه اون حادثه ناگهانی وقتی رخ میداد که ساختمان پر بود الان بجای 20 نفر شهید پونصد کشته میدادیم...باز خدا رحم کردع..... -
-
yema
چرا؟؟؟ -
خب هیچ کس پیشنهاد خوبی نداره منم میخواستم مثل آقای ali324 برناممو تغییر بدم که می گن ضرر داره
-
راستش اینکه کی روزه میگیره کی نمیگیره به خودش وخداش مربوطه
اما یه نکته مهم
ببینیم اگ میشه گرف بگیریم هیچ کس از فرداش خبردار نیست ممکنه جبران نشه
نحوه درس خوندن ماه رمضونم اینجوریه
از افطار تا۱۲ درس.۱۲تا سحر خواب.بعد از سحر تا نماز ظهر درس.بعدشم خواب تا افطار -
راستش اینکه کی روزه میگیره کی نمیگیره به خودش وخداش مربوطه
اما یه نکته مهم
ببینیم اگ میشه گرف بگیریم هیچ کس از فرداش خبردار نیست ممکنه جبران نشه
نحوه درس خوندن ماه رمضونم اینجوریه
از افطار تا۱۲ درس.۱۲تا سحر خواب.بعد از سحر تا نماز ظهر درس.بعدشم خواب تا افطارnavayedell
خدا خبرت بده بعد افطار و سحر هرچی خون دارم هست دور معدم،،،مغزم گیرایش منفیه،تازه چیزی از دست ندم خوبه..... -
yema
چرا؟؟؟ -
من پارسال گرفتم
و از افطار تا سحر میخوندم/خیلیم خوب بود چون من سحر خیلی سخت بیدار میشم ولی اینجوری بیدار بودم و لازم نبود به سختی بیدار شم!!بعد از سحری میخوندم تا وقتی گشنه شمبعد ک گشنه شدم میخوابیدم تا افطار :|
برنامه م همچین خوب نیس ولی خب راه دیگه ای پیدا نکرده بودم :| -
Dr.Saraaa
تا حالا کارگری رو دیدی که برای کسی کار کنه بعد پولشو از کسی دیگع بخواد؟
چرا باید ثواب داشته باشه درحالیکه الان خیلیا دارن برای پول و... درس میخونن؟کسیکه برای خودش داره درس میخونه چرا باید اجرشو از خدا بخواد