مشاوره ، حذف مباحث
-
aylar mo م صفر صفر نیستم پارسال نظام قدیم شرکت کردم البته خودم خیلی شل گرفتم امسال هم جسته گریخته یه چیزایی خوندم از زیست و ریاضی اما شیمی و فیزیک نه عمومی هام میانگین الانم برای همشون حدود ۵۰ هست . من لیسانس برق دارم پارسال شروع کردم برای تجربی اما خب نشد یه مشکلاتی پیش اومد کلا بیخیالش شدم دیگه
-
سلام...بچه هارو منشن میکنم جواب بدن

تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء -
برای شیمی بنظر من شیمی دهم باید کامل خونده بشه.یازدهم هم آنتالپی بنظرم خیلی راحته و یکی دو تا فرمولش هم با فیزیک مشترکه.سینتیک و ترکیبات هیدروکربنی هم تو شیمی یازدهم هست که میتونی مطالعه کنی.دوازدهم هم فصل ۳ سبک و راحته.بقیشون یکم سخت تر هستند.
-
برای زیست هم من به شخصه با گیاهی مشکل دارم و تا جایی که اطلاع دارم سایر بچه ها هم زیاد ازین فصول خوششون نمیاد.پس اگه بخوام اولویت بندی کنم.اول فصل های ۲ و ۳ و ۵ دهم و بعد فصل ۱ و ۴ و ۵ و ۶ یازدهم.بعد هم فصل ۱ و ۲ و۳و۷ و ۸ دوازدهم.بعد اگر این فصل ها جمع شد میشه رفت و روی بقیه فصل هایی که مونده کار کرد.
-
برای زیست هم من به شخصه با گیاهی مشکل دارم و تا جایی که اطلاع دارم سایر بچه ها هم زیاد ازین فصول خوششون نمیاد.پس اگه بخوام اولویت بندی کنم.اول فصل های ۲ و ۳ و ۵ دهم و بعد فصل ۱ و ۴ و ۵ و ۶ یازدهم.بعد هم فصل ۱ و ۲ و۳و۷ و ۸ دوازدهم.بعد اگر این فصل ها جمع شد میشه رفت و روی بقیه فصل هایی که مونده کار کرد.
-
@venom نه حذف نیست.اول اینکه این قضیه ی ۸۰ درصد ۲۰ درصد فعلا مال نهاییه بعدشم اگر برای کنکور هم اجرایی بشه باز هم سوالاتی از مباحث ۲۰ درصدی طرح خواهد شد که به احتمال زیاد راحت تر از بقیه ی سوالا خواهند بود
-
برای شیمی بنظر من شیمی دهم باید کامل خونده بشه.یازدهم هم آنتالپی بنظرم خیلی راحته و یکی دو تا فرمولش هم با فیزیک مشترکه.سینتیک و ترکیبات هیدروکربنی هم تو شیمی یازدهم هست که میتونی مطالعه کنی.دوازدهم هم فصل ۳ سبک و راحته.بقیشون یکم سخت تر هستند.
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی