عربی
-
-
پس اون ن که اولش اضافه شده نمی تونه ضمیر مستتر باشه؟ و فقط اخر فعل معیار واسه تشخیص ضمیر مستتر؟
-
پس اون ن که اولش اضافه شده نمی تونه ضمیر مستتر باشه؟ و فقط اخر فعل معیار واسه تشخیص ضمیر مستتر؟
-
ببینید در صیغه های 7، 13 و 14 مضارع و 1 امر مخاطب فاعل از نوع ضمیر بارز که همون ضمیر متصل رفعی هست نداریم و فاعل از نوع اسم ظاهر هم اسمیه که بعد از فعل با اعراب مرفوع در جواب ( کی؟ یا چی ؟ ) میاد
این چهار صیغه ضمیر بارز که ندارند و اسم ظاهر هم ندارند پس فاعل از نوع ضمیر مسستر میشه
نمیدونم با این توضیحاتم متوجه شدین یا نه 🙄 -
ببینید در صیغه های 7، 13 و 14 مضارع و 1 امر مخاطب فاعل از نوع ضمیر بارز که همون ضمیر متصل رفعی هست نداریم و فاعل از نوع اسم ظاهر هم اسمیه که بعد از فعل با اعراب مرفوع در جواب ( کی؟ یا چی ؟ ) میاد
این چهار صیغه ضمیر بارز که ندارند و اسم ظاهر هم ندارند پس فاعل از نوع ضمیر مسستر میشه
نمیدونم با این توضیحاتم متوجه شدین یا نه 🙄 -
@miss-besharati من ميگم نه اگه قرار بود با اين بيان متوجه بشن توضيحات معلمشون بود😂 منم نميدونم چطوري توضيح بدم 😕
@گـمنام
طرز بیانم تو توضیح دادن صفره 🙄😂 -
@گـمنام
طرز بیانم تو توضیح دادن صفره 🙄😂@miss-besharati اينشتين ميگه زماني ميتوني ادعا كني يه چيزيو بلدي كه بتوني به مامان بزرگت توضيح بدي😂
يه استاد فيزيك بود ميگفت اگه مادربزرگم دانشمند فيزيك نظري بود چي😂😂
يه نفر ديگه جواب داد اون بايد بياد به تو توضيح بده 😂😂😂
من الان سردردم شب اگه قدرت بيانم حالش خوب بود سعي خودمو ميكنم😂❤️ -
@miss-besharati اينشتين ميگه زماني ميتوني ادعا كني يه چيزيو بلدي كه بتوني به مامان بزرگت توضيح بدي😂
يه استاد فيزيك بود ميگفت اگه مادربزرگم دانشمند فيزيك نظري بود چي😂😂
يه نفر ديگه جواب داد اون بايد بياد به تو توضيح بده 😂😂😂
من الان سردردم شب اگه قدرت بيانم حالش خوب بود سعي خودمو ميكنم😂❤️@گـمنام کلا من نباید تو چیزی اظهار نظر کنم 🤦چه برسه توضیح هم بدم😂
-
چرا قاطی کنم
معلم خوبی نداشتم که بگه یا توضیحی راجبشون بده
واقعا مدرسه نمی رفتم سنگین تر بودم