حس درس خوندن ندارم ...
-
Marym_mb در حس درس خوندن ندارم ... گفته است:
shakoreh کاش بشه هووووف دارم دیونه میشم
خدانکنه عزیزم کاش نگو حتما میشه اگ خودت بخوای خودت ب خودت روحیه بده با مشاور مدرسه راهنماییم حرف میزدم میگفت قبل اینکه شرو کتی بخونی ب خودت بگو من امروز درس دارم و هیچ دیگه ای فک نمیکنم و فلان ساعت درسمو میخونم
راستی اگ با کرونومتر درس میخونی ساعاتی رو ک نخوندی رو کرونومتر رو روشن بزار اون بیشتر بهت روحیه میده ک مثلا من از ۲۴ ساعت ۱۰ ساعت نخوندم پس زیاده واس من کنکوری باید کمش کنم -
Marym_mb در حس درس خوندن ندارم ... گفته است:
shakoreh کاش بشه هووووف دارم دیونه میشم
خدانکنه عزیزم کاش نگو حتما میشه اگ خودت بخوای خودت ب خودت روحیه بده با مشاور مدرسه راهنماییم حرف میزدم میگفت قبل اینکه شرو کتی بخونی ب خودت بگو من امروز درس دارم و هیچ دیگه ای فک نمیکنم و فلان ساعت درسمو میخونم
راستی اگ با کرونومتر درس میخونی ساعاتی رو ک نخوندی رو کرونومتر رو روشن بزار اون بیشتر بهت روحیه میده ک مثلا من از ۲۴ ساعت ۱۰ ساعت نخوندم پس زیاده واس من کنکوری باید کمش کنم -
shakoreh حتی من ی دفتر دارم همه چیا مینوسم انگیزشیا حتی رو دیوار اتاقم پر از جمله ها اما بازم کسلم دوست دارما اما بازم نمیشه
-
Marym_mb مشکل همینجاس ک خودت قبولومیکنی کسلی باید بگی من کسل نیستم و میتونم خودت ب خودت اینجوری میگی مطمئن باش کسل میشی نگو انرژی منفی ب خودت نده میبینم انرژی منفی میدی ناراحت میشما
-
کمکم کنید اصلا حوصله ندارم درس بخونم ی ۳۰ مین روکتاب نگاه میکنم خوابم میبرع نمیدونم چیکارکنم بی حوصله ام همش