پرسش پاسخ زیست
-
Hesam Mohammadi
لطف میکنین خیلیzahra alaei وظیفمه
-
@Z-H-Z اون آیا میدانیده نباید در نظر بگیریش اصلا
Hesam Mohammadi
اوکی ممنون -
Hesam Mohammadi
اوکی ممنون -
Hesam Mohammadi
لطف میکنین خیلیzahra alaei ببین معلمم گفت به جز اولی بقیه نادرستند
-
@sedigheh-gholami
دقیق یادم نیست ولی بنظرم آقای موقاری یه بار گفتن پروتئینهای همراه رو فقط هیستون در نظر نگیریم -
سلام دوستان
مریستم نخستین در همه گیاهان وجود دارد؟(یعنی همه گیاهان آوند دار و بدون آوند) -
zahra alaei ببین معلمم گفت به جز اولی بقیه نادرستند
Hesam Mohammadi
اهان
مرسییییی:) -
سلام دوستان
مریستم نخستین در همه گیاهان وجود دارد؟(یعنی همه گیاهان آوند دار و بدون آوند)Mobin Hosseini سلام اونطور که به نظر میاد نه چونکه کتاب گفته مریستم در نزدیک انتهای ریشه و نوک ساقه وجود داره از اونجایی که خزه نه ریشه داره نه ساقه میتونیم ردش کنیم
-
Hesam Mohammadi
اهان
مرسییییی:) -
سلام
از اونجایی ک من خیلی پیش میاد موقع درس خوندن و ب ویژه زیست کلی سوال برام ایجاد میشه تصمیم گرفتم هرچی سوال زیست برام پیش اوند بیام و تو این تاپیک مطرحش کنم تا هم سوالا همگی ی جا باشه و شلخته نباشه و هم انجمن شلوغ پلوغ نشه
شما هم میتونید هر سوال زیستی ک داشتین همین جا مطرحش کنیناگ خودم بلد بودم ک جواب میدم اگر هم ن با بجه ها و همیار ها همفکری میکنیم
-
@sedigheh-gholami این جمله تست رو اقای امینی راد تو یکی از فیلماشون گفتن درسته ولی اقای موقاری گفتن این جمله کتاب که میگه پروتئین های همراه که هیستون هم جزوشه فقط برای DNAهای خطی هست نه برای پروکاریوت....منم گیج شدم .
-
my name .
(افرادي كه شانس بچهدار شدن بيشتري دارند، از نظر انتخاب طبيعي، انتخاب ميشود)
سلام بنظرتون عبارت بالا درسته؟zo
بله ؛ از دید انتخاب طبیعی این محیط و شرایط محیطی هست که افراد رو انتخاب میکنه پس حتما کسایی که انتخاب میشن دوام و شانس زنده موندنشون نسبت به هم گونه های خودشون تو محیط بیشتر بوده بنابراین میشه نتیجه گرفت شانس تولید مثلشونم بیشتره که اون ژن سازگارتر با محیط رو بتونن به نسلای بعدشون منتقل کنن چون بعد یه مدت با جمعیتی مواجه میشیم که افراد دارای همون ویژگی تعدادشون بیشتره. -
با سلام خدمت همه دوستان
سوال: تفاوت تخم آندوسپرم بازدانگان با آندوسپرم نهاندانگان در چیست؟؟؟
@تجربیا