زیست / گیاهی دهم / اسکلرئید و فیبر ها
-
سلام
از اونجایی ک من خیلی پیش میاد موقع درس خوندن و ب ویژه زیست کلی سوال برام ایجاد میشه تصمیم گرفتم هرچی سوال زیست برام پیش اوند بیام و تو این تاپیک مطرحش کنم تا هم سوالا همگی ی جا باشه و شلخته نباشه و هم انجمن شلوغ پلوغ نشه 😅😅
شما هم میتونید هر سوال زیستی ک داشتین همین جا مطرحش کنین 😊 اگ خودم بلد بودم ک جواب میدم اگر هم ن با بجه ها و همیار ها همفکری میکنیم 😁سلام و خداقوت پایه دهم هستم ی سوال برام پیش اومده خواستم ببینم که اسکلرئید و فیبرها وقتی یاخته مثلا اسکلرئید میخواد به یاخته دیگه متصل بشه تا باهم مواد غذایی و چیزهای دیگه رد و بدل کنن از طریق پلاسمودسم ها چجوری به هم وصل میشن لطفا توضیح بدین
متشکر -
سلام و خداقوت پایه دهم هستم ی سوال برام پیش اومده خواستم ببینم که اسکلرئید و فیبرها وقتی یاخته مثلا اسکلرئید میخواد به یاخته دیگه متصل بشه تا باهم مواد غذایی و چیزهای دیگه رد و بدل کنن از طریق پلاسمودسم ها چجوری به هم وصل میشن لطفا توضیح بدین
متشکرBanin Salam
سلام
ببین تو کتاب ما نوشته سلولهای چوبی غالبا مرده اند...از طرفی تو شکل اسکلرئید و فیبر میبینی ک اندامک ندارن...اینا یعنی سلول مرده است و نیازی ب مواد غذایی و تبادل مواد با بقیه ندارهاما بقیه سلولها ک زنده اند اینجوری[عکس زیر] تبادل مواد دارن...(عبور مواد از طریق پلاسمودسم ها ، عبور از مسیر سیمپلاستی نام داره)