Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. این داستان:جمع بندی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

این داستان:جمع بندی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
44 دیدگاه‌ها 15 کاربران 1.0k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Z آفلاین
    Z آفلاین
    zahra alaei
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

من میخوام دوماه اخر این کارو کنم اما
    تا اون موقع چه کتابایی بخونم؟:(
    که برا جمع بندی خوب باشن:)

romisaR amir ahmadiA 2 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • Z zahra alaei

romisaR آفلاین
      romisaR آفلاین
      romisa

zahra alaei در این داستان:جمع بندی گفته است:

واقعیتش کتاب خاصی توو فکرم نیس
      ولی کنکورای سالای قبل حتما باید باشن

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • Z zahra alaei

amir ahmadiA آفلاین
        amir ahmadiA آفلاین
        amir ahmadi

zahra alaei منظورتون کتابای جمع بندیه؟
        یا درسا منظورتونه؟

Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • sandiiiiS آفلاین
          sandiiiiS آفلاین
          sandiiii

مرسی ازت یه دنیا❤
          romisa 😍

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • amir ahmadiA amir ahmadi

zahra alaei منظورتون کتابای جمع بندیه؟
            یا درسا منظورتونه؟

Z آفلاین
            Z آفلاین
            zahra alaei

amir ahmadi
            بله کتابای جم بندی
            اینم نمیدونم کار درست الان گرفتن منبع جدیدو مفصله یا دوباره زدن تستای قبلی از منابع قبلی 😕
            مثلا خیلی دلم میخوام کتابای ای کیو گاج رو هم بخونم ولی میترسم زمان کم بیارم
            کلا این تعویقو زمان اضافی که مونده تا جمبندیرو نمیدونم چه کتابایی خوبه بخونم

romisaR amir ahmadiA 2 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • Z zahra alaei

amir ahmadi
              بله کتابای جم بندی
              اینم نمیدونم کار درست الان گرفتن منبع جدیدو مفصله یا دوباره زدن تستای قبلی از منابع قبلی 😕

romisaR آفلاین
              romisaR آفلاین
              romisa

zahra alaei در این داستان:جمع بندی گفته است:

amir ahmadi
              بله کتابای جم بندی

اگه قبلیا برات تازگی دارن اونا رو مسلط شو
              ولی اگه اسونن و تکراری شدن منبع جدید بگیر و سخت تر و هوشمندانه تر و رو سرعت هم کار کن

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • Z zahra alaei

amir ahmadi
                بله کتابای جم بندی

amir ahmadiA آفلاین
                amir ahmadiA آفلاین
                amir ahmadi

zahra alaei وقت که خیلی زیاده
                اگه کفش روزی ۱۰ساعت خون باشین میرسین
                وای اگر تستایی که زدین رو ۱۰۰ کنین ینی تسلط عالی برسین بهتره
                میتونین روزی ۳۰تا۵۰تا ایکیو بزنین مثلا
                کتابای جمع بندی هم چیز شاخی نیستن
                من فقط با خط ویژه ریاضی حال کردم و جمعبندی استاد ناصح زاده
                مرورتون زیاد کنید تو اختصاصیا
                راستی کتاب موج آزمون شیمی هم فوق العادس
                ولی خب ماشالله دوتا ۹۹ تومن
                درکل مرور کنید تا قبل امتحانات نوبت دوم
                بعد که دیدید چیزی برای مرور نمونده یا نخونده ای ندارید
                شروع کنید آزمون زدن....مثلا دور دنیا در ۴ساعت برای عمومی هاتون....و حالا در صورت نیاز موج شیمی مثلا برا شیمی....ولی زیادم خرج نکنید همون خلاصه نویسی و کتابای قبلیتون کافیه...بعده امتحاناتم میتونین دیگه کنکور بزنین و ازمونای قلم و گاج و گزینه پارسال
                موفق باشید

Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
                2

zahra alaei وقت که خیلی زیاده
                  اگه کفش روزی ۱۰ساعت خون باشین میرسین
                  وای اگر تستایی که زدین رو ۱۰۰ کنین ینی تسلط عالی برسین بهتره
                  میتونین روزی ۳۰تا۵۰تا ایکیو بزنین مثلا
                  کتابای جمع بندی هم چیز شاخی نیستن
                  من فقط با خط ویژه ریاضی حال کردم و جمعبندی استاد ناصح زاده
                  مرورتون زیاد کنید تو اختصاصیا
                  راستی کتاب موج آزمون شیمی هم فوق العادس
                  ولی خب ماشالله دوتا ۹۹ تومن
                  درکل مرور کنید تا قبل امتحانات نوبت دوم
                  بعد که دیدید چیزی برای مرور نمونده یا نخونده ای ندارید
                  شروع کنید آزمون زدن....مثلا دور دنیا در ۴ساعت برای عمومی هاتون....و حالا در صورت نیاز موج شیمی مثلا برا شیمی....ولی زیادم خرج نکنید همون خلاصه نویسی و کتابای قبلیتون کافیه...بعده امتحاناتم میتونین دیگه کنکور بزنین و ازمونای قلم و گاج و گزینه پارسال
                  موفق باشید

Z آفلاین
                  Z آفلاین
                  zahra alaei

amir ahmadi
                  پشت کنکوریم امتحان ندارم خداروشکر
                  ولی پیشنهاد شما بین کتابای ای کیو و موج ازمون کدومه؟
                  یا اینگه وقت میشه هردورو خوند؟
                  مرس یاز کمکتون:)

amir ahmadiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • Z zahra alaei

amir ahmadi
                    پشت کنکوریم امتحان ندارم خداروشکر
                    ولی پیشنهاد شما بین کتابای ای کیو و موج ازمون کدومه؟
                    یا اینگه وقت میشه هردورو خوند؟
                    مرس یاز کمکتون:)

amir ahmadiA آفلاین
                    amir ahmadiA آفلاین
                    amir ahmadi

zahra alaei l
                    از همین الان تا کنکور 100 روز فیکس مونده
                    مطمئنا اگه خوب کار کنید دوتا رو میتونید کامل استفاده کنین
                    یه نکته مهم اینه که اگر دیدین مثلا با ایکیو به یه تسلط خیلی خوب رسیدینه تو درس ریاضی بنظرم نیازی نیست برید یه هزینه زیادی بابت کتاب موج ازمونش بدید (فقط زیستش قیمتش خیلی خوبه)
                    برای عمومیا همون 37 دوره کنکور دور دنیا خوبه (برا تست کار کردن.....کتاب جمعبندی استاد ناصح زاده فک کنم 20تومن باشه....کلیپاشم توی سایت الا هستن که کتابو درس داده برا جمع بندی اموزشی عربی عالیه ولی تستاش کمن) ولی برای اختصاصیا شرط تسلط کامل رو کتابایی که دارین
                    ولی اگر تسلط دارین بخواین برا فرصت پیش اومده تست کار کنید
                    زیست:موج ازمون/3سطحی کانون
                    شیمی:موج ازمون
                    فیزیک:موج ازمون
                    ریاضی:اول ایکیو رو تموم کنید بعد اگه تایم موند براتون موج
                    اینایی که گفتم همش به شرط اینه که شما الان تست برا زدن نداشته باشید
                    این روش خانم دکتر هم که انجام بدین باز توروزایی که خالین و ازمون نمیدین میتونید تست کار کنید از مباحثی که تستاش مونده باز
                    ولی ازمونای 3روز یک بار که کم کم بعد میشه دو روز یک بار وحتی هر روز باید بین 25تا 30 تا حداقل کارکنید تا قلق کنکور دستتون بیاد

Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2

zahra alaei l
                      از همین الان تا کنکور 100 روز فیکس مونده
                      مطمئنا اگه خوب کار کنید دوتا رو میتونید کامل استفاده کنین
                      یه نکته مهم اینه که اگر دیدین مثلا با ایکیو به یه تسلط خیلی خوب رسیدینه تو درس ریاضی بنظرم نیازی نیست برید یه هزینه زیادی بابت کتاب موج ازمونش بدید (فقط زیستش قیمتش خیلی خوبه)
                      برای عمومیا همون 37 دوره کنکور دور دنیا خوبه (برا تست کار کردن.....کتاب جمعبندی استاد ناصح زاده فک کنم 20تومن باشه....کلیپاشم توی سایت الا هستن که کتابو درس داده برا جمع بندی اموزشی عربی عالیه ولی تستاش کمن) ولی برای اختصاصیا شرط تسلط کامل رو کتابایی که دارین
                      ولی اگر تسلط دارین بخواین برا فرصت پیش اومده تست کار کنید
                      زیست:موج ازمون/3سطحی کانون
                      شیمی:موج ازمون
                      فیزیک:موج ازمون
                      ریاضی:اول ایکیو رو تموم کنید بعد اگه تایم موند براتون موج
                      اینایی که گفتم همش به شرط اینه که شما الان تست برا زدن نداشته باشید
                      این روش خانم دکتر هم که انجام بدین باز توروزایی که خالین و ازمون نمیدین میتونید تست کار کنید از مباحثی که تستاش مونده باز
                      ولی ازمونای 3روز یک بار که کم کم بعد میشه دو روز یک بار وحتی هر روز باید بین 25تا 30 تا حداقل کارکنید تا قلق کنکور دستتون بیاد

Z آفلاین
                      Z آفلاین
                      zahra alaei

amir ahmadi
                      خیلی ممنون
                      کارایی که گفتینو انجام میدم:)
                      لطف کردین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      3
                      • romisaR آفلاین
                        romisaR آفلاین
                        romisa
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط romisa انجام شده

@دانش-آموزان-آلاء

🌍🌎🌏
                        یه کارهایی هست اگه توو ماهای اخر انجام بدین خالی از لطف نیست:

● لطفا شیمی و فیزیک کنکورهای رشته ریاضی مخصوصا سال های اخیرشو مثل ۹۷ و ۹۶ داخل و به خصوص خارجشو حتما حل کنید
                        فیزیکش یه سری مباحث داره که به ما مربوط نیست اما بیشترش مشترکه.

● لطفا روش ضربدر منفی و زمان نقصانی و استراتژی بازگشت رو حتما کار کنید و استراتژی مخصوص به خودتون رو بارها و بارها در آزمون های جامعی که از خودتون می گیرید یا شرکت می کنید به کار ببرید

● مهمترین کاری که هر کنکوری باید توو این ماه انجام بده چه دونی که از صفر تا صد مطالبو خونده چه اونی که میخواد چن تا مبحث رو انتخابکنه و همونا رو مسلط شه اینه که آزمون جامع و شبیه سازی شده زیاد حل کنه
                        درست متوجه شدین حتی اونی که نخونده با این کار متوجه میشه کجاها رو باید بخونه و چجوری بخونه و وقتی خوند متوجه میشه خوندنش مفید بوده و میتونه کنکورا رو حل کنه یا نه
                        تا جایی که میتونید آزمون جامع دقیقا با شرایط کنکور حل کنید و اگه کنکور های اخیر رو حل کردین میتونید از آزمون های شبیه سازی شده موسسات مختلف مثل گاج ، قلم چی و گزینه دو و سنجش هم استفاده کنید.

با میانگین ۶۲۰۰ تونستم پزشکی روزانه قبول شم درحالیکه خیلی داشتیم با میانگین هایی خیلی بهتر و بالاتر از من پردیسشو قبول شدن یا پرستاری دانشگاهمونو
                        تفاوت همش توو جمع بندی و مرور بود
                        یکی از دلایل موفقیتم که تونستم با میانگین پایین قبول شم همین مرور مناسب و به موقع استفاده از ماهای الماسی (کار از طلا گذشته) بود.

📢📣🔊قدر این روزا رو بدونید

🗼هفته آخر تورق سریع یادتون نره

🌝از توصیه های پرتجربه آلایی ها استفاده کنید

🎀🎀🎀امیدوارم بعد کنکور همتون با شادی بیاید از موفقیتاتون بگید

ب 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        11
                        • romisaR آفلاین
                          romisaR آفلاین
                          romisa
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط romisa انجام شده

ایتدا از ضربدر منفی شروع می کنیم
                          برای اجرای این تکنیک اول باید قدرت تشخیصتون توو انواع سوالا توو اون مبحث خاص بالا باشه یعنی اینقد توو خونه تست زده باشین از اون مبحث که سرجلسه به راحتی بتونید تشخیص بدین کدوم سوال ارزش حل کردن توو دور اولو داره و کدوما وقت گیره باید بمونه برای دور دوم
                          گول ظاهرو نباید بخورین توو این مرحله
                          ممکنه یه سوالی ظاهر سختی داشته باشه اما حلش زیر یه دقه طول بکشه یا برعکس
                          کنار اونایی که یادتون رفته و بلد نیستین و دیگه نمیخواید که روش وقت بذارید منفی و اونایی که وقتگیر و زمانبره ضربدر و اونایی که بلدین رو حل می کنید رد میشید دیگه
                          نباید اینطوری باشه که شما نصف سوالو حل کرده باشین بعد تازه بفهمین سوال وقتگیره که این به ضررتونه😕باید توو نگاه اول تشخیص بدین

زمان نقصانی داره میگه از زمان پیشنهادی تو هر درس کم کنی و زمان کمتری در نظر بگیری برای هر درسی. با همون روش ضربدر منفی اینکار انجام پذیره یعنی این تکنیک ها بهم ربط دارن. در اخر سر یه تایمی برات می مونه که بهش میگیم زمان نقصانی

اینکه توو اون تایم باقیمونده بری سراغ کدوم درسا و کدوم سوالا میشه استراتژی بازگشت که برای هر شخصی با توجه به نقاط ضعف و قوتش و عملکردش توو درسای مختلف متفاوته و هر کی باید خودش کشف کنه و خیلی نیازمند تمرین و حل آزمون شبیه کنکور توو خونست

پیشنهاد میشه حتما استراتژی بازگشت رتبه های برتر رو توو سایت کانون مطالعه کنید و روش خودتونو با تمرین و تکرار به دست بیارین

این تکنیکا بیشتر برای زمان و کاهش اشتباهات بود
                          راستی این ماه آخری خیلی حواستون به تعداد اشتباهاتتون باشه که خیلی رتبه رو بد می کنه اگه بالا باشه
                          سوالایی که درصد بیشتری احتمال میره اشتباه جواب بدین رو توو ذهنتون دسته بندی کنید و به تسلط برسونید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          10
                          • romisaR romisa

@دانش-آموزان-آلاء

🌍🌎🌏

● لطفا شیمی و فیزیک کنکورهای رشته ریاضی مخصوصا سال های اخیرشو مثل ۹۷ و ۹۶ داخل و به خصوص خارجشو حتما حل کنید

● لطفا روش ضربدر منفی و زمان نقصانی و استراتژی بازگشت رو حتما کار کنید و استراتژی مخصوص به خودتون رو بارها و بارها در آزمون های جامعی که از خودتون می گیرید یا شرکت می کنید به کار ببرید

● مهمترین کاری که هر کنکوری باید توو این ماه انجام بده چه دونی که از صفر تا صد مطالبو خونده چه اونی که میخواد چن تا مبحث رو انتخابکنه و همونا رو مسلط شه اینه که آزمون جامع و شبیه سازی شده زیاد حل کنه
                            درست متوجه شدین حتی اونی که نخونده با این کار متوجه میشه کجاها رو باید بخونه و چجوری بخونه و وقتی خوند متوجه میشه خوندنش مفید بوده و میتونه کنکورا رو حل کنه یا نه
                            تا جایی که میتونید آزمون جامع دقیقا با شرایط کنکور حل کنید و اگه کنکور های اخیر رو حل کردین میتونید از آزمون های شبیه سازی شده موسسات مختلف مثل گاج ، قلم چی و گزینه دو و سنجش هم استفاده کنید.

با میانگین ۶۲۰۰ تونستم پزشکی روزانه قبول شم درحالیکه خیلی داشتیم با میانگین هایی خیلی بهتر و بالاتر از من پردیسشو قبول شدن یا پرستاری دانشگاهمونو
                            یکی از دلایل موفقیتم که تونستم با میانگین پایین قبول شم همین مرور مناسب و به موقع استفاده از ماهای الماسی (کار از طلا گذشته) بود.

ب آفلاین
                            ب آفلاین
                            به سان خورشید
                            اخراج شده

romisa در این داستان:جمع بندی گفته است:

@دانش-آموزان-آلاء

🌍🌎🌏

@تجربیا قابل توجه رفقایی که با دو تا ازمون زدن زیر همه چیز

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • دریا دریایید آفلاین
                              دریا دریایید آفلاین
                              دریا دریایی

سلام
                              من تو درس های زیست و شیمی دوازدهم و یازدهم و فیزیک دوازده و عربی و دینی عملکردم خوبه نیاز با جمع بندی دارم.ولی تو ریاضی و فیزیک و شیمی یک خیلی خوب نیستم و دارم یه جورایی یاد میگیریم مباحثش رو.به نظرتون تو این ۹۶ روز باقی مونده چی کار کنم که هم جمع بندی اون درسا رو داشته باشم هم بتونم به یه حداقل درصدی تو درس های ریاضی و فیزیک برسم و هم امتحان نهایی نمره ی خوبی بگیریم 🙏🙏
                              romisa

romisaR 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • دریا دریایید آفلاین
                                دریا دریایید آفلاین
                                دریا دریایی

و یه سوال دیگه این آزمونایی که از خودتون میگرفتید از موسسه ی خاصی تهیه میشد؟مثلا گاج،گزینه دو،قلم چی و....
                                یا نه خودتون از کتاب تست هاتون سوال در می آوردید بعد میکردید یه آزمون

1
                                • دریا دریایید دریا دریایی

سلام
                                  من تو درس های زیست و شیمی دوازدهم و یازدهم و فیزیک دوازده و عربی و دینی عملکردم خوبه نیاز با جمع بندی دارم.ولی تو ریاضی و فیزیک و شیمی یک خیلی خوب نیستم و دارم یه جورایی یاد میگیریم مباحثش رو.به نظرتون تو این ۹۶ روز باقی مونده چی کار کنم که هم جمع بندی اون درسا رو داشته باشم هم بتونم به یه حداقل درصدی تو درس های ریاضی و فیزیک برسم و هم امتحان نهایی نمره ی خوبی بگیریم 🙏🙏
                                  romisa

romisaR آفلاین
                                  romisaR آفلاین
                                  romisa

دریا دریایی در این داستان:جمع بندی گفته است:

سلام
                                  romisa

سلام مطمئنا شما هنوز فرصت دارید تا جمع بندی کنید به نظرم ۶۰ یا ۴۰ روز آخرو اختصاص بدین به جمع بندی آزمون محور و الان تسلطتون رو بیشتر کنید
                                  میتونید یکی دو تا آزمون از الان حل کنید تا مشخص شه از چه مباحث و فصولی ایراد بیشتری دارید و بعد ادامه مطالعه رو انجام بدین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • دریا دریایید دریا دریایی

و یه سوال دیگه این آزمونایی که از خودتون میگرفتید از موسسه ی خاصی تهیه میشد؟مثلا گاج،گزینه دو،قلم چی و....

romisaR آفلاین
                                    romisaR آفلاین
                                    romisa

دریا دریایی در این داستان:جمع بندی گفته است:

اره از سایتای مختلف آزمون های جامع موسسات رو مثل گاج سنجش قلم چی و گزینه دو دانلود می کردم و طبق شرایط آزمون توو خونه حل می کردم
                                    بعد بینش کتاب تستا و فصلای موردنظرمو با تستای مبحثی به تسلط کامل می رسوندم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • romisaR romisa

توو این تاپیک روش خودمو برای جمع بندی براتون توضیح میدم(البته این به معنی نیست که الان وقتشه ۱۰۰ روز وقت دارین هنوز😉)
                                      بهترین نوع جمع بندی از نظر من جمع بندی به صورت آزمون محور هستش
                                      بهترین نوع سوالات برای این نوع جمع بندی، سوالات کنکور هستش
                                      خب حالا باید چی کار کنیم؟
                                      جمع بندی داریم تا جمع بندی
                                      یعنی خیلی از افراد میان کنکورای سالای قبل رو حل می کنن مطابق شرایط ازمون و زمان و همه چی رو هم در نظر می گیرن ولی تفاوت های افراد کجاست؟
                                      تفاوتهاشون توو تحلیل آزمون و نحوه برخوردشون با نتایج آزمونه
                                      خب من میخوام اینجا براتون روش خودمو بگم
                                      هفته ای ۳ تا ۴ تا آزمون حل می کردم روزای اخر
                                      اول آزمونو با تمام شرایطش یعنی در نظر گرفتن زمان و همه چی حل می کردم یعنی با دیدِ یه کنکور
                                      بعد از اتمام آزمون، می اومدم تک تک درسا و نتایجشونو تحلیل می کردم به این صورت که همشون رو می نوشتم یعنی چطوری؟
                                      مثلا می نوشتم ریاضی
                                      فصل تابع بخش تستای کنکور از کتاب تستم باید کار بشه
                                      فصل مشتق بخش نقطه بحرانیش تست زماندار باید کار کنم باقی فصل مشکل خاصی نیست
                                      شیمی باید رو حفظیات فصل ۳ یازدهم یا سوم دبیرستان کار کنم یا ...
                                      تک تک درسا مشکلاتمو می نوشتم
                                      همه ی درسا شامل سه مبحث مختلف بودن برام بعد از هر ازمون
                                      کم تسلط،مسلط و نخوانده
                                      اولویتم این بود که کم تسلطا رو با تست بیشتر به تسلط برسونم و مسلطا رو مرور کنم و اگه تایمی بود مباحثی از نخوانده که ارزشش رو داره رو بخونم
                                      توو روزای بین آزمونا چی کار می کردم؟
                                      مباحثی که می خواستم رو مرور می کردم و می خوندم و تست می زدم
                                      اینجوری هر ازمون توو هر درس درصدم چند درصد بیشتر می شد مشخص می شد کجاها یادم رفته مشخص میشد رو کدوم‌مباحث باید وقت بذارم مشخص میشد از هر فصلی کجاهاش بیشتر مهمه و چجوری ازش تست میاد اصلا چجوری بخونمش
                                      خوشحال میشم سوالاتونو اینجا جواب بدم🙃🙂
                                      @دانش-آموزان-آلاء
                                      zo sandiiii

سروش قادریس آفلاین
                                      سروش قادریس آفلاین
                                      سروش قادری

romisa
                                      ببخشید واسه جمع‌بندی خود آزمونای آزمایشی چیکار کنیم؟
                                      مثلا الان ما ی ماه دیگ حدودا آزمون جمع‌بندی نیمسال اولو داریم،باید چیکار کنیم؟

0
                                      • سروش قادریس سروش قادری

romisa

romisaR آفلاین
                                        romisaR آفلاین
                                        romisa

سروش قادری در این داستان:جمع بندی گفته است:

romisa

سلام سوال قشنگی پرسیدین
                                        به نظرم بهترین کار تو این ازمون ها زدن تست های مهم و تست هاییه که قبلا نشاندار کردیم یا تستایی که اشتباه حل کردیم یا قبلا نتونستیم حل کنیم
                                        اولویت اول مرور با اوناست
                                        بعد از اون ازمون های نیمسال اول سالای قبل رو از هر موسسه ای مثل گزینه دو ، قلم چی ، گاج حل کنیم
                                        یعنی مباحث موردنظرمون رو از همه ی آزمونا حل کنیم و این خیلی موثره

سروش قادریس 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • romisaR romisa

سروش قادری در این داستان:جمع بندی گفته است:

romisa

سلام سوال قشنگی پرسیدین
                                          به نظرم بهترین کار تو این ازمون ها زدن تست های مهم و تست هاییه که قبلا نشاندار کردیم یا تستایی که اشتباه حل کردیم یا قبلا نتونستیم حل کنیم
                                          اولویت اول مرور با اوناست
                                          بعد از اون ازمون های نیمسال اول سالای قبل رو از هر موسسه ای مثل گزینه دو ، قلم چی ، گاج حل کنیم
                                          یعنی مباحث موردنظرمون رو از همه ی آزمونا حل کنیم و این خیلی موثره

سروش قادریس آفلاین
                                          سروش قادریس آفلاین
                                          سروش قادری

romisa
                                          ببخشید یعنی قبل از خود آزمون آزمایشی موسسمون،آزمونای جمع‌بندی سالای قبلم جواب بدیم؟
                                          قبل از روز آزمون؟

romisaR سروش قادریس 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه