شیمی مبتکران یا خیلی سبز؟
-
سلام وقتتون بخیر دوستان
من بین انتخاب این دو کتاب گیر کردم،مبتکران درسنامه های جامع تر و منظم تری داره اما حجمشون خیلی زیاده،خیلی سبز هم میگن تستای بهتری داره،درسنامه های خیلی سبزو دیدم ولی به دلم ننشست نظم مبتکرانو نداره ولی خب مبتکران خیلی حجیمهخودم نظرم اینه واسه درسنامه فیل شیمی رو بگیرم و واسه تست از خیلی سبز استفاده کنم؛نظر شما چیه؟
ضمنا من سال 95 کنکور داده بودم و الان بعد چند سال دوری از درس دوباره میخوام واسه 1400 کنکور بدم،ولی پایم تو شیمی بد نبود -
بنظرم مبتکران رو بگیرید چون واقعا محشره من دوساله ازش استفاده میکنم
در ضمن با اینکه حجمش زیاده ولی شما اگه تک جلدی مبتکران رو بگیرید یا فقط تستای وی ای تی رو بزنید و اگه وقت اضافه اوردید بقیه تستارو خیلی بهتون کمک میشه -
سلام وقتتون بخیر دوستان
من بین انتخاب این دو کتاب گیر کردم،مبتکران درسنامه های جامع تر و منظم تری داره اما حجمشون خیلی زیاده،خیلی سبز هم میگن تستای بهتری داره،درسنامه های خیلی سبزو دیدم ولی به دلم ننشست نظم مبتکرانو نداره ولی خب مبتکران خیلی حجیمهخودم نظرم اینه واسه درسنامه فیل شیمی رو بگیرم و واسه تست از خیلی سبز استفاده کنم؛نظر شما چیه؟
ضمنا من سال 95 کنکور داده بودم و الان بعد چند سال دوری از درس دوباره میخوام واسه 1400 کنکور بدم،ولی پایم تو شیمی بد نبودalireza mirzaei سلام تست خوب و جوندار رو همه جا میتونین پیدا کنین با اینکه من فک میکنم تستای مبتکران خیلی خوبه.ولی درسنامه ی خوب فقط یه جا پیدامیشه اونم مبتکرانه...
البته فیل شیمی هم همون درسنامه های کتاب اصلیشه فقط تستاش خیلی خیلی کمه رو میتونین بخرین با کتاب خیلی سبز برای تستش(البته تستای خیلی سبز با مبتکران از لحاظ سختی خیلی فرقی نداره).اگه وقت میزارین روش و هزینه ش براتون خیلی مهم نیست کتاب اصلی های مبتکران (که مولفش اقای بازرگانه )چون تستای کنکور ،چند مرحله ازمون چکاپ وچند تا ازمون جامع برای یه فصل ، تستای سخت و اسون همه رو پوشش میده وحسابی فول میشین...
بازم میتونین به سایت تحلیل کتاب چی بخونم هم سر بزنین -
سلام وقتتون بخیر دوستان
ضمنا من سال 95 کنکور داده بودم و الان بعد چند سال دوری از درس دوباره میخوام واسه 1400 کنکور بدم،ولی پایم تو شیمی بد نبودalireza mirzaei
سلام
به نظر من موج آزمون و نشر الگو در ضمینه شیمی خوب کار کردن
ولی بین دو کتاب شما کتاب مبتکران مهندس بازرگان قطعا بهتر هست -
خدایی هیچی میکرو نمیشه
خیلیا میگن سخته و کنکور اسونه
در سطح کنکور یا حتی پایین تر کار کردن بهتره؟
یا یه سر و گردن بالاتر بودن؟:confused_face:
همین میکرو ادم 1ماه کار کنه باهاش قلقش دستش میاد -
می تونم بپرسم کسایی که پیام دادن کنکوری یا دوازدهمی ان ؟ یا دانش اموزای پایه؟
چون تجربه بیش تر کمک کننده است@بر-خلاف-انتظارها ما امسال کنکور داریم...مرداد
مبتکران رو داشتم....موج رو هم داشتم.....خیلی سبزم از بچه ها گرفتم نگاه کردم
بنظرم ادم باس با میکرو در گیر باشه تموم که شد برا جمع بندی موج ازمون نشر عالیه