اکسایش
-
بله گلم پیروات توی تخمیر لاکتیکی اکسایش پیدا میکنه توی تخمیر الکی اتاناله که اکسایش پیدا میکنه...
-
بله گلم پیروات توی تخمیر لاکتیکی اکسایش پیدا میکنه توی تخمیر الکی اتاناله که اکسایش پیدا میکنه...
zahra_yp معذرت میخوام ولی اونطور که من میدونم در تخمیر الکلی اتانال کاهش پیدا میکنه و به اتانول تبدیل میشه . همچنین در تخمیر لاکتیکی هم پیرووات مستقیما کاهش پیدا کرده و به لاکتات تبدیل میشه.
-
zahra_yp معذرت میخوام ولی اونطور که من میدونم در تخمیر الکلی اتانال کاهش پیدا میکنه و به اتانول تبدیل میشه . همچنین در تخمیر لاکتیکی هم پیرووات مستقیما کاهش پیدا کرده و به لاکتات تبدیل میشه.
Aмιr Hoѕѕeιɴ سلام پس تو تخمیر الکلی پیرووات اکسایش پیدا کرده دیگه؟
-
در تخمیر الکلی فکر نکنم پیرووات اکسایش پیدا کرده باشه و فقط یکی از کربن هاشو بصورت کربن دی اکسید از دست میده... یه نکته دیگه اینکه اگر اتانول کاهش پیدا میکنه یعمی الکترون گرفته. حالا الکترون هاشو از کجا اورده؟ جواب NADH هست. چون در مرحله تبدیل اتانال به اتانول NADH اکسایش پیدا میکنه و به NAD مثبت تبدیل میشه و الکترون رو اتانال میگیره و کاهش پیدا میکنه
-
در تخمیر الکلی فکر نکنم پیرووات اکسایش پیدا کرده باشه و فقط یکی از کربن هاشو بصورت کربن دی اکسید از دست میده... یه نکته دیگه اینکه اگر اتانول کاهش پیدا میکنه یعمی الکترون گرفته. حالا الکترون هاشو از کجا اورده؟ جواب NADH هست. چون در مرحله تبدیل اتانال به اتانول NADH اکسایش پیدا میکنه و به NAD مثبت تبدیل میشه و الکترون رو اتانال میگیره و کاهش پیدا میکنه
Aмιr Hoѕѕeιɴ ینی توی الکی اتانال کاهش و nadh اکسایش
در لاکتیکیپیروات کاهش و nadh اکسایش -
Aмιr Hoѕѕeιɴ ینی توی الکی اتانال کاهش و nadh اکسایش
در لاکتیکیپیروات کاهش و nadh اکسایش@MΛӾƇΛ تو تخمیر الکلی اتانال کاهش پیدا میکنه و به اتانول تبدیل میشه. حالا واسه اینکه کاهش پیدا کنه باید الکترون گرفته باشه. الکترون هاشو همونطور که گفتم از اکسایش NADH بدست میاره و کاهش پیدا میکنه... تو. تخمیر لاکتیکی هم پیرووات کاهش پیدا میکنه و مستقیم به لاکتات تبدیل میشه . در اینجا هم NADH اکسایش پیدا میکنه یعنی الکترون از دست میده و الکترون هاشو پیرووات میگیره و کاهش پیدا میکنه و تبدیل به لاکتات میشه... یه نگاهی به کتاب بکنید متوجه میشید