Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. انتخاب مبحثیِ شیمی
فیزیک3|پدیده رزنانس(تشدید)
HAKOOH
سلام سلام ناز نازیاااااا منظور این جمله رو درک نکردم اصلا... افزایش دامنه نوسانگر در اثر نیروی محرکه ای که با بسامدی برابر بسامد طبعی نوسانگر بر ان وارد میشود.... اصلا نمیتونم این جمله رو درک کنم احساس میکنم ناقصه یا من سردرنمیارممم @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا هلپ می گودی گودیاااا
فیزیک
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک 3(شتاب و گرانش) فصل 3
HAKOOH
سلام بچه هااااااااااااااا خوبیییینننن من این فرمول شتاب تو اسانسور رو سر در نمیارم قسمت اونگ......گفتیم حرکت به بالا و تند باشه + اگه پااین و کند ما منفی میگیریم الان چطوری فرمول و مینویسیمممم نمیفهممم مثلا سوال گفته در حال توقف و به بالا ...اینجا کند داریم یعنی منفی و هم بالا داریم یعنی مثبت الان چطوری باید نوشته بشه ؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فیزیک
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

انتخاب مبحثیِ شیمی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
11 دیدگاه‌ها 4 کاربران 245 بازدیدها 4 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • MahhM آفلاین
    MahhM آفلاین
    Mahh
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط dlrm انجام شده

دوستان الان باید کدوم بخش های شیمی بخونم؟چون تازه شروع کردم
    بحث های راحت کدوم فصل ها هستن؟

E.m.SE 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • MahhM Mahh

دوستان الان باید کدوم بخش های شیمی بخونم؟چون تازه شروع کردم
      بحث های راحت کدوم فصل ها هستن؟

E.m.SE آفلاین
      E.m.SE آفلاین
      E.m.S
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Mahh من جای شما بودم شیمی دهم رو کامل میخوندم

MahhM 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • E.m.SE E.m.S

Mahh من جای شما بودم شیمی دهم رو کامل میخوندم

MahhM آفلاین
        MahhM آفلاین
        Mahh

@E-m-S کافیه؟

E.m.SE 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • MahhM Mahh

@E-m-S کافیه؟

E.m.SE آفلاین
          E.m.SE آفلاین
          E.m.S

Mahh نه کافی نیست.اما لازمه.من خودمم تقریبا برای شیمی شروع صفری بودم.شروع کردم با صفر تا صد آقای صنیعی دارم پیش میرم و الان هم فصل ۳ دهم هستم

MahhM 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • E.m.SE E.m.S

Mahh نه کافی نیست.اما لازمه.من خودمم تقریبا برای شیمی شروع صفری بودم.شروع کردم با صفر تا صد آقای صنیعی دارم پیش میرم و الان هم فصل ۳ دهم هستم

MahhM آفلاین
            MahhM آفلاین
            Mahh

@E-m-S در دوستان تجربی گفته است:

صفر تا صد کافیه؟کتابی جز کتاب تست لازم نداره؟

E.m.SE 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • MahhM Mahh

@E-m-S در دوستان تجربی گفته است:

صفر تا صد کافیه؟کتابی جز کتاب تست لازم نداره؟

E.m.SE آفلاین
              E.m.SE آفلاین
              E.m.S

Mahh بنظر من همینا کافیه.کتاب درسی.فیلم و بعد هم تست

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • amir ahmadiA آفلاین
                amir ahmadiA آفلاین
                amir ahmadi

99 روز دیگه کنکوره
                حیف نیس بخواین شیمی که اینقد ضریب خوبی داره و تستای 98 هم اینقد اسون بودن رو ازش مطلبی حذف کنید؟
                الی رو با نظام.ق اقاجانی بخونید
                مهندس پویان نظر هم که ترکونده
                مهندس اقاجانی هم تو سایت خانه شیمی فصل 1تا 3 دوازدهم رو رایگان گذاشته استفاده کنید

N 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • amir ahmadiA amir ahmadi

99 روز دیگه کنکوره
                  حیف نیس بخواین شیمی که اینقد ضریب خوبی داره و تستای 98 هم اینقد اسون بودن رو ازش مطلبی حذف کنید؟
                  مهندس اقاجانی هم تو سایت خانه شیمی فصل 1تا 3 دوازدهم رو رایگان گذاشته استفاده کنید

N آفلاین
                  N آفلاین
                  nazi.salehi

amir ahmadi در انتخاب مبحثیِ شیمی گفته است:

99 روز دیگه کنکوره

آخه کسی که تا الان مساعل رو حل نکرده میتونه تو 99 روز بخونه تست بزنه مسلط شه؟؟اونم شیمی؟

amir ahmadiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • N nazi.salehi

amir ahmadi در انتخاب مبحثیِ شیمی گفته است:

99 روز دیگه کنکوره

آخه کسی که تا الان مساعل رو حل نکرده میتونه تو 99 روز بخونه تست بزنه مسلط شه؟؟اونم شیمی؟

amir ahmadiA آفلاین
                    amir ahmadiA آفلاین
                    amir ahmadi

@nazi-salehi مطمئنا نگاهتون به شیمی عینه یه غوله وقتی میگین ((اونم شیمی؟))
                    منم خودم شیمی رو تا همین تابستون مشکل داشتم در حدی که یازدهم 12.5 گرفتم نوبت دوم رو (البته معلممونم مشکل داشت به 20 نفر همینو داد:expressionless_face: )
                    ولی خب بهونه وارد نیست
                    دیگه اینو باید قبول کرد که هیچ چیزی یه شبه بدست نمیاد حالا تویه درسی مثه شیمی که مفهومیه
                    اصلا یه شبه بدست نمیاد.....من خودم اینکار ها رو کردم درصدم اومد بالا 80 تو کانون ازمون اخر هم شیمی الی رو 68 زدم که تراز 6900 داد
                    شیمی 3 رو هم 87 زدم ینی فقط یه غلط
                    حالا اگه بخوام بگم باس چیکار کرد اینطور میگم که
                    1.کلیپای جدول تناوبی...فرمول نویسی...اصل آفبا...استو کیومتری مهندس آقاجانی
                    خب مثلا 3روز وقت بگرن ولی ببینید همینا چنتا تست میشه فقط تو 3روز
                    حالا اصل افبا و استو پولین تو سایت خانه شیمی ولی تو تلگرام میتونینن پیداشون کنین
                    2.الان میشه گفت مباحث مهم فصل یک و دو دهم رو خوندین ینی اصل افبا و فرمول نویسی و استو...میرین سراغ یه کتابه کمکی مثل میکرو و درسنامه و تست ها رو میزنید
                    مثلا 12روز (خیلی خیلی خیلی زیاد گفتم 12 روز) کامل و جامع فصل یک و دو رو مطالعه کنید
                    بعد برین سراغ فصل 3...کلیپای استاد پویا نظر تو همین آلا هست...نه ساعت و نیم کلیپه...مثلا بگین 18ساعت طول میکشه دیدن کلیپا
                    با روزی 3 ساعت میشه 6 روز...4 روزم تست کمک درسی
                    حالا یازدهم....میشینید فصل یک که بس جوانمردانه اسونه رو میخونید توی 4 روز نهایتا
                    1روز جدول.....2روز هیدرو کربن ها....1روز هم درصد و بازده که اگر با کمک درسی خوردین مشکل کلیپ مهندس پویان نظر رو ببینید....اگه مستقیم برید سر کلیپ وقتتون خیلی گرفته میشه پس اول کمک درسی...حالا 4 روزم بگیم برا تست فصل 1
                    کلیپای نظام قدیم شیمی الی اقاجانی هم بگین 5روز طول بکشه دیدنش
                    دیگه میشینید پای کتاب بعد این یه پیش زمینه خوب از فصل دو و سه (مباحث الی)
                    دارید.....بهتره الی فصل دو رو که خوندین برین سراغ الی فصل 3
                    این برا 6روز فقط درسنامه و 6 روز هم تست
                    انتالپی سنتیک هم اموزش 5 روز....تست 5 روز
                    %(#fc0d0d)[تا اینجا 60 روز برای پایه]
                    میمونه دوازدهم که رایگان تو سایت خانه شیمی مهندس اقاجانی قرار داده 3فصل اول رو
                    4 روز اموزش فصل یک.....4 روز تست
                    4روز اموزش فصل دو......4روز تست
                    3روز اموزش فصل سه....3 روز تست
                    ( منظورم از nروز اموزش ینی هم کلیپا مهندس هم درسنامه)
                    4روزم برا فصل 4 که همش حذف شده
                    اینم 26 روز
                    سر جمع شد 86 روز
                    یه هفته مونده به کنکور شما شیمی رو میشه گفت به بهترن شکل ممکن خوندین و حتی برا 100 زدن اماده این.....حالا فک کنید برین و 90 بزنین 80 بزنین
                    یک تراز بی نظیر تو کنکور بهتون میده
                    .
                    .
                    .
                    حالا میتونیدم مباحث رو حذف کنید.....تصمیم با خودتونه...حتی تو هفته پایانی میتونید یه همایش تهیه کنید و دیگه ضربه فنی کنید شیمی رو ولی خب ضروری هم نیست
                    اینا با روزی3الی 4 ساعت مفید و با تمرکز بدست میاد
                    امیدوارم موفق باشید

N 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • amir ahmadiA amir ahmadi

@nazi-salehi مطمئنا نگاهتون به شیمی عینه یه غوله وقتی میگین ((اونم شیمی؟))
                      منم خودم شیمی رو تا همین تابستون مشکل داشتم در حدی که یازدهم 12.5 گرفتم نوبت دوم رو (البته معلممونم مشکل داشت به 20 نفر همینو داد:expressionless_face: )
                      ولی خب بهونه وارد نیست
                      دیگه اینو باید قبول کرد که هیچ چیزی یه شبه بدست نمیاد حالا تویه درسی مثه شیمی که مفهومیه
                      اصلا یه شبه بدست نمیاد.....من خودم اینکار ها رو کردم درصدم اومد بالا 80 تو کانون ازمون اخر هم شیمی الی رو 68 زدم که تراز 6900 داد
                      شیمی 3 رو هم 87 زدم ینی فقط یه غلط
                      حالا اگه بخوام بگم باس چیکار کرد اینطور میگم که
                      1.کلیپای جدول تناوبی...فرمول نویسی...اصل آفبا...استو کیومتری مهندس آقاجانی
                      خب مثلا 3روز وقت بگرن ولی ببینید همینا چنتا تست میشه فقط تو 3روز
                      حالا اصل افبا و استو پولین تو سایت خانه شیمی ولی تو تلگرام میتونینن پیداشون کنین
                      2.الان میشه گفت مباحث مهم فصل یک و دو دهم رو خوندین ینی اصل افبا و فرمول نویسی و استو...میرین سراغ یه کتابه کمکی مثل میکرو و درسنامه و تست ها رو میزنید
                      مثلا 12روز (خیلی خیلی خیلی زیاد گفتم 12 روز) کامل و جامع فصل یک و دو رو مطالعه کنید
                      بعد برین سراغ فصل 3...کلیپای استاد پویا نظر تو همین آلا هست...نه ساعت و نیم کلیپه...مثلا بگین 18ساعت طول میکشه دیدن کلیپا
                      با روزی 3 ساعت میشه 6 روز...4 روزم تست کمک درسی
                      حالا یازدهم....میشینید فصل یک که بس جوانمردانه اسونه رو میخونید توی 4 روز نهایتا
                      1روز جدول.....2روز هیدرو کربن ها....1روز هم درصد و بازده که اگر با کمک درسی خوردین مشکل کلیپ مهندس پویان نظر رو ببینید....اگه مستقیم برید سر کلیپ وقتتون خیلی گرفته میشه پس اول کمک درسی...حالا 4 روزم بگیم برا تست فصل 1
                      کلیپای نظام قدیم شیمی الی اقاجانی هم بگین 5روز طول بکشه دیدنش
                      دیگه میشینید پای کتاب بعد این یه پیش زمینه خوب از فصل دو و سه (مباحث الی)
                      دارید.....بهتره الی فصل دو رو که خوندین برین سراغ الی فصل 3
                      این برا 6روز فقط درسنامه و 6 روز هم تست
                      انتالپی سنتیک هم اموزش 5 روز....تست 5 روز
                      %(#fc0d0d)[تا اینجا 60 روز برای پایه]
                      میمونه دوازدهم که رایگان تو سایت خانه شیمی مهندس اقاجانی قرار داده 3فصل اول رو
                      4 روز اموزش فصل یک.....4 روز تست
                      4روز اموزش فصل دو......4روز تست
                      3روز اموزش فصل سه....3 روز تست
                      ( منظورم از nروز اموزش ینی هم کلیپا مهندس هم درسنامه)
                      4روزم برا فصل 4 که همش حذف شده
                      اینم 26 روز
                      سر جمع شد 86 روز
                      یه هفته مونده به کنکور شما شیمی رو میشه گفت به بهترن شکل ممکن خوندین و حتی برا 100 زدن اماده این.....حالا فک کنید برین و 90 بزنین 80 بزنین
                      یک تراز بی نظیر تو کنکور بهتون میده
                      .
                      .
                      .
                      حالا میتونیدم مباحث رو حذف کنید.....تصمیم با خودتونه...حتی تو هفته پایانی میتونید یه همایش تهیه کنید و دیگه ضربه فنی کنید شیمی رو ولی خب ضروری هم نیست
                      اینا با روزی3الی 4 ساعت مفید و با تمرکز بدست میاد
                      امیدوارم موفق باشید

N آفلاین
                      N آفلاین
                      nazi.salehi

amir ahmadi خیلی خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتین و این همه توضیح دادین و از تجربیاتتون گفتین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • N آفلاین
                        N آفلاین
                        nazi.salehi

سعی میکنم طبق چیزی ک گفتین پیش برم و مثله شما درصدمو بالا ببرم...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        پاسخ
                        • پاسخ به عنوان موضوع
                        وارد شوید تا پست بفرستید
                        • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                        • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                        • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                        • اولین پست