سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
آش دهنسوزی هم نبودفیلمای پارسال خیلی قوی بودمخصوصااستادشکیبیان وفدایی فردوشامیزاده که واقعاباسوادبودن
-
استاددیگه من باریاضی وباشماقهرکردم
-
دیگه باآلاء هم قهرمیکنم
-
zohreh1378 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
استاددیگه من باریاضی وباشماقهرکردم
اینجا کسی نازتو نمیخره بنظرم قهر نکنی بهتره
-
اخه تونمیدونی من چقدردوست داشتم تاعیدتموم کنم
-
zohreh1378 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اخه تونمیدونی من چقدردوست داشتم تاعیدتموم کنم
مودونم =)))
همه دوس دارن
ولی ... -
واقعا نمیدونم باید چی بگم....نمیدونم مشکل از منه یا بقیه هم اینجور هستن , چندتا از مبحث ها رو دنبال کردم و با اینکه تمام چیزایی ک توو فیلم ها گفتن یاد گرفتم اما نمیتونم تست بزنم, واقعا حس بدیه, گویا ایشون نمیخوان ادامه بدن.....اگر استاد دیگه ای هستن ک بهتر ریاضی رو تدریس میکنن بهم بگید
-
مـــــاریـــــا در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
واقعا نمیدونم باید چی بگم....نمیدونم مشکل از منه یا بقیه هم اینجور هستن , چندتا از مبحث ها رو دنبال کردم و با اینکه تمام چیزایی ک توو فیلم ها گفتن یاد گرفتم اما نمیتونم تست بزنم, واقعا حس بدیه, گویا ایشون نمیخوان ادامه بدن.....اگر استاد دیگه ای هستن ک بهتر ریاضی رو تدریس میکنن بهم بگید
کلیپای آقای ثابتی رو ببینید
-
Dr.Saraaa شما استفاده کردید؟راضی هستید؟
-
مـــــاریـــــا در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Dr.Saraaa شما استفاده کردید؟راضی هستید؟
اوهوم
منم تازه شروع کردم فیلماشونو
عالین -
این پست پاک شده!
-
مـــــاریـــــا تو همه تستا اینجوری نیس...اونایی که نمیتونیم ج بدیم چون خلاقیتمون کمه...وگرنه کامل درس میدن...من با همه جا مقایسه کردم
-
کسایی که ازتدریس استادراضی نیستن می تونن نبینن کسی اجبارشون نکرد....توکانال الاتدریس های جدیددرحال اپلوده می تونیدبریدببینید....ریاضی وعربی و....هووووووورا
-
مسترCR7شماازکجامیدونی استادحقوق می گیره
-
cr7 بایدی در کار نیست....بعدشم تو که میگی فیلما ب دردت نمیخوره و نمیتونی باهاش سوال ج بدی اصن چرا پیگیری میکنی فیلمارو...برو خودت بخون یا فیلمای دیگرو نگا کن....باشه تو برو 90 بزن.ولی قضاوت نکن تو زندگیت.یه چیز دیگه..وقتی عصبانی هستی کلا حرف نزن..هر کی مشکلاتی داره.ولی نباید رو بقیه خالیش کنه.یه نفره داری با همه بد حرف میزنی...یکم احترام قائل باش واسه نظر بقیه
-
zahra alirezaie لااااایک
-
درضمن منم ازدست استادناراحت شدم چون خیلی امیدواربودم که تاعیدتموم شه ومن باخیال راحت مرورککنم امابه هرحال زحمت کشیدن وماهم استفاده کردیم