زیست خواری
-
@N-n-good چرا 2 واحد منفی تر 3 تا میره بیرون 2 تا میاد تو
Hesam Mohammadi در زیست خواری گفته است:
به این لطفا جواب بده
-
Hesam Mohammadi
خودمم گیج شدم
-
Hesam Mohammadi
خودمم گیج شدم
-
@N-n-good

دوست عزیز وقت خودتو سر این طور سوال بیهوده هدر نده سوالات مفهومی که وقتی به نتیجه قشنگی میرسی مورد هدف کنکور خواهد بود برو دنبال اونطور سوالاتHesam Mohammadi
اخه چون این سوال برای خودم مشکل بود گذاشتمش -
Hesam Mohammadi
اخه چون این سوال برای خودم مشکل بود گذاشتمش -
@N-n-good آها OK در هر حال میبینی برای همه هم گنگه سوالش پس زیاد فکرتو درگیر نکن اما من باز از معلمم میپرسم بهت خبر میدم
Hesam Mohammadi
Hesam Mohammadi
@N-n-good معلمم جواب داد خبر میدم بهت نگران نباش
Hesam Mohammadi
مرسی -
بنظر منم سوالش مشکل داره ولی گزینه یک از بقیه گزینه ها درست تره
-
@N-n-good معلمم جواب داد خبر میدم بهت نگران نباش
Hesam Mohammadi
لازم نیس بپرسی خودم متوجه شدم
درهربار درون یه واحد منفی تر میشه بیرونم یه واحد مثبت تر
پس درون نسبت به بیرون دو واحد منفی تر میشه -
بنظر منم سوالش مشکل داره ولی گزینه یک از بقیه گزینه ها درست تره
@f-noori7979
جوابش همون ۴ درسته فقط یکم گیج کنندس -
@N-n-good
در هربار فعالیت پمپ سدیم پتاسیم به طور خالص یه واحد بیرون مثبت تر میشه و بر اثر همین یه واحدی که رفته بیرون ما میگیم درون یه واحد منفی تر از بیرونه پس یه واحد اختلاف پتانسیلم ایجاد شده مگه نه؟ -
@N-n-good
در هربار فعالیت پمپ سدیم پتاسیم به طور خالص یه واحد بیرون مثبت تر میشه و بر اثر همین یه واحدی که رفته بیرون ما میگیم درون یه واحد منفی تر از بیرونه پس یه واحد اختلاف پتانسیلم ایجاد شده مگه نه؟@f-noori7979
درون نسبت به حالت قبلیه خودش یه واحد منفی تر میشه
بیرونم نسبت به حالت قبلیه خودش یه واحد مثبت تر میشه
پس درکل دو واحد بار میشه -
@f-noori7979
درون نسبت به حالت قبلیه خودش یه واحد منفی تر میشه
بیرونم نسبت به حالت قبلیه خودش یه واحد مثبت تر میشه
پس درکل دو واحد بار میشه@N-n-good
قانع نشدم
میشه توضیحی که برای این تست توی منبعتون داده شده بزارین؟ -
Hesam Mohammadi
لازم نیس بپرسی خودم متوجه شدم
درهربار درون یه واحد منفی تر میشه بیرونم یه واحد مثبت تر
پس درون نسبت به بیرون دو واحد منفی تر میشه -
@N-n-good

چرا متوجهش نمیشم پس ...
اخه 5 نوع یون؟
نوع یون؟
نمیدونم
ممنون میشم توضیحش بدین یاد آوری بشه برامdlrm پمپ با مصرف هر مولکول ATP سه یون سدیم رو خارج و دو یون پتاسیم رو داخل میکنه. یعنی به طور خالص یک بار مثبت از سلول خارج میکنه.
گزینه سه درسته چون گفته با مصرف 3 مولکول ATP پانزده واحد بار یون جا به جا میکنه که به صورت رو به رو محاسبه میشه : 3*5=15 یعنی با مصرف هر ATP پنج یون جابه جا میشه بنابراین با مصرف 3 مولکول 15 یون جابه جا میشه. -
dlrm پمپ با مصرف هر مولکول ATP سه یون سدیم رو خارج و دو یون پتاسیم رو داخل میکنه. یعنی به طور خالص یک بار مثبت از سلول خارج میکنه.
گزینه سه درسته چون گفته با مصرف 3 مولکول ATP پانزده واحد بار یون جا به جا میکنه که به صورت رو به رو محاسبه میشه : 3*5=15 یعنی با مصرف هر ATP پنج یون جابه جا میشه بنابراین با مصرف 3 مولکول 15 یون جابه جا میشه. -
dlrm پمپ با مصرف هر مولکول ATP سه یون سدیم رو خارج و دو یون پتاسیم رو داخل میکنه. یعنی به طور خالص یک بار مثبت از سلول خارج میکنه.
گزینه سه درسته چون گفته با مصرف 3 مولکول ATP پانزده واحد بار یون جا به جا میکنه که به صورت رو به رو محاسبه میشه : 3*5=15 یعنی با مصرف هر ATP پنج یون جابه جا میشه بنابراین با مصرف 3 مولکول 15 یون جابه جا میشه.@turkmen در زیست خواری گفته است:
گزینه سه درسته چون گفته با مصرف 3 مولکول ATP پانزده واحد بار یون جا به جا میکنه که به صورت رو به رو محاسبه میشه : 3*5=15 یعنی با مصرف هر ATP پنج یون جابه جا میشه بنابراین با مصرف 3 مولکول 15 یون جابه جا میشه.آخ ببخشید اشتباه کردم. سوال گفته حرکت خالص بار. یعنی باید یک واحد بار خالصی که پمپ در هر بار مصرف جا به جا میکنه رو در نظر بگیریم. پس جواب گزینه 4 میشه.
-
@turkmen از نظر منم 3 درست تره ولی درکل سوال خوبی نیست
Hesam Mohammadi احتمال اومدنش تو کنکور هست و خیلی سوال عجیبی نیست. حالا من با طراح صحبت میکنم ببینم نظر اون چیه

. -
@turkmen در زیست خواری گفته است:
گزینه سه درسته چون گفته با مصرف 3 مولکول ATP پانزده واحد بار یون جا به جا میکنه که به صورت رو به رو محاسبه میشه : 3*5=15 یعنی با مصرف هر ATP پنج یون جابه جا میشه بنابراین با مصرف 3 مولکول 15 یون جابه جا میشه.آخ ببخشید اشتباه کردم. سوال گفته حرکت خالص بار. یعنی باید یک واحد بار خالصی که پمپ در هر بار مصرف جا به جا میکنه رو در نظر بگیریم. پس جواب گزینه 4 میشه.