فلسفه و منطق رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95)
-
ramyar سلام این اخرا ترتیب نداره اول ها به ترتیب هستن
-
این پست پاک شده!
-
سلام بچه ها دیگه وقتشه !!!!!!!
برای ضبط همایش آلا به کمک شما عزیزان نیاز داره تو رو خدا کسانی که واقعیت توانایی دارند دیگه دریغ نکنند ، اگر هر عضو 5 هزار تومن ناقابل پرداخت کنه این فرصت طلایی هم فراهم میشه اینم شرح وسایل برای ضبط همایش:حداقل این ها رو می خواد:
یک دوربین با مدل خاص می خواهیم
( روزی 500 هزار تومن اجاره میدن بخریم میشه 12 میلیون)میکروفون گیرنده فرستنده باتری خور می خود با هد میک
(بخریم میشه 3 میلیون نمی دونم میشه اجاره کرد یا نه)دو تا کارمند روزی 10 ساعت کار تو عید
( جمعا 200 ساعت کار هیچی ندی ساعتی 20 هزارتومن تو عید مجبوری به کارمند تخصصی بدی میشه 4 میلیون حقوق) -
چرا اقسام قیاس فیلم نذاشتید؟سخت ترین درس کل فلسفه ومنطق همینه اون وقت شماهمه ی این همه درس ابتدایی روگذاشتیداصل مطلب روفراموش کردید.
-
سلام خسته نباشید
شما گفته بودین تا عید می تونین تموم نکنین اما از شهریور تا الان حتی منطق هم تموم نشده.
خیلی عذر می خوام خیلی از بچه ها تو فلسفه ی سال چهارم مشکل دارند لطفا به فکرمون باشین......1112 اره فلسفه چهارم هم سخته و هم معلم خوب تو مدارس نیست ولی فک نکنم امسال بزارن ....
-
اقا تورو قران درس ۱۰ منطق با فلسفه پیش رو بزارید حداقل درس ۱۰ رو بزارید.ممنون از زحماتتون
-
غصه نخورید بچه ها انشااله کنکور 97 فلسفه سوم و منطق رو میترکونیم با اقای اقاجانی
-
سلام
مارو مسخره کردین؟؟؟
اگر نمیخواین دیگه فیلمی بزارین بهمون بگین که اینهمه پشت کنکوری منتظر شما نباشن -
سلام
بچه ها ازمون چ طور بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
سلام:hand:
بد پایین اومدن تراز:pensive:
ولی بااراده و کمک از خدا و اهل بیت واس ازمون بعدی میترکونم:sunglasses:
به امید موفقیت همگی:grinning: -
سلام:hand:
بد پایین اومدن تراز:pensive:
ولی بااراده و کمک از خدا و اهل بیت واس ازمون بعدی میترکونم:sunglasses:
به امید موفقیت همگی:grinning:ALI_hezbollah منم همین طور اما واقعا برنامه من با ازمونم متفاوت بود بخاطر همین خیلی طبیعی بود ترازم بیاد پایین
به امید موفقیت همه بچه های پرتلاش -
چرا با ازمون نمیری؟؟؟
-
-
سلام دوستان من هر دوروز یه باز جزوه اقا جانیو میفرستم شما هم استفاده کنید اگر مایلید
-
سلام دوستان من هر دوروز یه باز جزوه اقا جانیو میفرستم شما هم استفاده کنید اگر مایلید
fateme zahra ممنون خدا خیرتون بده
-
عزیزید خیلی ممنون به هرحال اقا جانی دارن زحمت خودشون رو میکشن ماهم با این کار جواب زحمتشونو میدیم
-