سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
دوست عزیز هرکی که هستی جواب منو دادی از استاد انتظارات الکی و بی اساس نداشته باش ریاضی و فیزیک یعنی تست زدن و تمرین و تکرار با دو تا فیلم آموزشی نگاه کردن و پفک خوردن کنارش نمی تونی بالای 30 هم بزنی استاد میاد ماهی گرفتن رو بهت یاد میده شما خودت باید عرضه داشته باشی و بقیه کاراشو پیگیری کنی من سه سال تو این سایت میام و می رم و فیلم دانلود میکنم تمام فیلم ای آمار و ریاضی(استادامینی )فیزیک(استادکارزائیان)و دینی آقای رنجبر زاده و عربی رو نگاه کردم قرار نیست یکی تازه عضو شده قبلا تو این سایت نیومده باشه.
-
ضمنا سالی 600 هزار نفر توی کنکور شرکت میکنن و اکثرشون از این فایل های آموزشی دارن و نگاه میکنن قرار باشه هرکسی با دیدن این فیلم ها درسا رو بالای 60 میزد اون موقع همه دانشگاه ها رو باید گل می گرفتن!!!اگه میدونی نمی تونی با این فایل ها نتیجه بگیری نیا دانلود نکن کسی یقه تو نگرفته بگه بیا دانلود کن ضمنا شعارهای پوچ و بی اساس هم نده و ذهن بقیه رو بهم نریز قرار نیست چون شما امسال کنکور داری کل مردم برات بسیج بشن.
-
شما که این همه تو این سایت عوض بودی و بقول خودت اینجا بیشتر از بقیه بودی باید منت الا رو بدونی نه مایی که تازه اومدیم!!!!! تاز شم طرف می ره 2000 تست برای ریاضی میزنه میگه 60 بزنم خوبه تازه اون وقت شما انتظار داری با 200 تست استاد میزنه 50 بزنی!!
-
من دیگه بیشتر از این خودمو خار نمیکنم و با ادم ای مثل تو CR7 بحث نمیکنم همون بهتر که توی همون حماقتت غرق بشی!امیدوارم بقیه هم همین کار رو بکنن.
-
سلام دوستان میشه بگید کدوم کلیپ استاد درباره مجانب قائم و افقی صحبت کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم -
بچه ها با cr7
-
این پست پاک شده!
-
cr7 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ahmad.mola در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها با cr7
بحث نکنید ... جواب ابلهان خاموشیست
اگه شما ها عالمین من با افتخار ابلهم!
ببینم شما ها ک ابله نیستین چکار میکنینبعد کنکور میبینیم کی حرف واسه گفتن داره ...
-
بچه ها با cr7
بحث نکنید ... جواب ابلهان خاموشیست
اگه شما ها عالمین من با افتخار ابلهم!
ببینم شما ها ک ابله نیستین چکار میکنینبعد کنکور میبینیم کی حرف واسه گفتن داره ...
آره مشخص میشه
من که برای همه آرزوی موفقیت میکنم...
-
آقای امینی راد دمتون گرم عالی هستید
-
دوستان استادنگفتن تاکی تموم میکنن ریاضی رو؟؟؟؟؟
-
بچه ها با تدریس استاد تو آزمونا چند میزنید؟
-
ممنون استادکه فیلماگذاشتین ادامه اش خوشحال شدم تشکربی نهایت به زبان ریاضی
-
slm dostan,kodom ostad vase riyazi khobe??
-
استاد مرسی از تدریس عالیتون.
-
atiroham فقط استاد امینی راد عااااااااااالیه......
mmnoonm
-
سلام خسته نباشی استاد واقعا عالیه واقعا دستون درد نکن بابت ای همه وقت گذاشتن برای کیفیت فیلم ها استاد میخواستم بپرسم هندسه هم تدریس میشه یا نه ؟ تمامی فیلم ها تا چه تاریخی کامل میشود ؟؟ تشکر