انتخاب استاد عربی
-
عربی زیر صفره
3-4سال از درس دور بودم الان دارم می خونم واسه کنکور عربی رو چجور بخونم فیلمهای کدوم استاد رو ببینم؟؟؟ -
عربی زیر صفره
3-4سال از درس دور بودم الان دارم می خونم واسه کنکور عربی رو چجور بخونم فیلمهای کدوم استاد رو ببینم؟؟؟Fatemeh Zarei استاد ناصح زاده عالین
دانش-آموزان-آلاء -
منم استاد ناصح زاده رو توصیه میکنم خصوصا برای جمع بندی که خیلی فیلماشون عالیه :cherry_blossom: جمع بندی عربی کنکور 14+6 ساعت (نظام آموزشی جدید)
-
unlimited
برای شروع حتما نکات ترجمه رو کامل ببینید تقریبا تمام پیش نیاز ها رو اینجا میگن...کلیات قواعد رو هم در ادامه ببینید و اینکه سعی کنید حتما به ترتیب پیش برید انشاءالله که به پیشرفتتون کمک میکنه:winking_face:unlimited من چیزی نخوندم که جمع بندی کنم
-
Fatemeh Zarei استاد ناصح زاده عالین
دانش-آموزان-آلاء@ЄƦƝЄƧƬ من کنکور نظام قدیم ثبت نام کردم
-
@ЄƦƝЄƧƬ من کنکور نظام قدیم ثبت نام کردم
Fatemeh Zarei در کی بهتره چجور بخونم؟؟؟ گفته است:
@ЄƦƝЄƧƬ من کنکور نظام قدیم ثبت نام کردم
سلام.فیلم های نظام قدیم اقای ناصح زاده عالیه.ایشون از سطح صفر شروع کردن به تدریس https://alaatv.com/c/3941
-
عربی زیر صفره
3-4سال از درس دور بودم الان دارم می خونم واسه کنکور عربی رو چجور بخونم فیلمهای کدوم استاد رو ببینم؟؟؟Fatemeh Zarei
حتما فیلم های استاد ناصح زاده رو ببین ... عالین 😍😍😍😍 -
unlimited من چیزی نخوندم که جمع بندی کنم
Fatemeh Zarei
درسته اما برای شروع از هر سطحی جمع بندی هم اگر مفید باشه خوبه چون همه پیش نیازا کامل گفته میشه نه اینکه فقط مرور باشه...
فیلمای نظام قدیمشون هم موجوده و مطمئنم خیلی کمک کنندس :smiling_face_with_smiling_eyes: :ok_hand_light_skin_tone: