شیمی
-
-
اگه یه منبعی باشه که
یه سری تست جمع و جور و منتخب داشته باشه که بعد خوندنم برم سراغ تست های تیپ بندی مختص دهم یازدهم خیلی عالیه یه همچین منبعی رو میشناسین؟
حامیان-آلاء-مشاور دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
اگه یه منبعی باشه که
یه سری تست جمع و جور و منتخب داشته باشه که بعد خوندنم برم سراغ تست های تیپ بندی مختص دهم یازدهم خیلی عالیه یه همچین منبعی رو میشناسین؟
حامیان-آلاء-مشاور دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسایه ماه سلام
من فیل شیمی ندارم
اما جمع بندی خیلی سبز دارم و مبتکران بهمن بازرگانی
اگه صفر صفری درسنامه مبتکرانو بخون
اگه نه صفر نیستی ی چیزایی میدونی جمع بندی خیلی سبز کارتو راه میندازه
درسنامشو بخون بعد تستاشو بزن بعدشم کلی تست دیگ ازین ور اونور حل کن
انشالا موفق میشی
البته اینارو یه سریشو دوست خوبمون به سان خورشید گفتند یه سری هم تجربه خودمه -
سایه ماه سلام
من فیل شیمی ندارم
انشالا موفق میشی
البته اینارو یه سریشو دوست خوبمون به سان خورشید گفتند یه سری هم تجربه خودمهzeinabmaghsoudi در شیمی گفته است:
سایه ماه سلام
من فیل شیمی ندارم
انشالا موفق میشی
البته اینارو یه سریشو دوست خوبمون به سان خورشید گفتند یه سری هم تجربه خودمهصفر نیستم ولی انگار چیزای ساده هم یادم رفته جمع بندی خیلی سبز بعضی جاها بیش از حد خلاصست تست هاشم کمن
-
zeinabmaghsoudi در شیمی گفته است:
سایه ماه سلام
من فیل شیمی ندارم
انشالا موفق میشی
البته اینارو یه سریشو دوست خوبمون به سان خورشید گفتند یه سری هم تجربه خودمهصفر نیستم ولی انگار چیزای ساده هم یادم رفته جمع بندی خیلی سبز بعضی جاها بیش از حد خلاصست تست هاشم کمن
سایه ماه چیزای ساده که یادت رفته رو از روی کتاب درسی بخون یا جزوه دبیرای الارو از بچه ها بگیر
-
سلام
با حس کردن که چیزی درست نمیشه
یه ازمون بدین از شیمی پایه
بلکه این فقط یه حسه بعد از تحلیل آزمون و متوجه شدن ایراداتتون بشینین اونارو باز خوانی کنین
کتابای فیل شیمی مفصله ولی شاید وقت نشه همشو بتونین بخونین من از اون و چن تا منبع دیگه یه جزوه برا فصل 2 نوشتم لینکشم پایین میزارم اگه میخواین ببینین چطوریه میتونین دانلودش کنین و یه شمای کلی از کتاب دستتون بیاد
اگه دیدین هیچیو بلد نیستین برین سراغش و گرنه وخوندن فیل شییمی زمان بره
https://forum.alaatv.com/topic/14251/نگاهی-نو-به-شیمی?_=1589887762748 -
سلام
بلکه این فقط یه حسه بعد از تحلیل آزمون و متوجه شدن ایراداتتون بشینین اونارو باز خوانی کنین
کتابای فیل شیمی مفصله ولی شاید وقت نشه همشو بتونین بخونین من از اون و چن تا منبع دیگه یه جزوه برا فصل 2 نوشتم لینکشم پایین میزارم اگه میخواین ببینین چطوریه میتونین دانلودش کنین و یه شمای کلی از کتاب دستتون بیاد
https://forum.alaatv.com/topic/14251/نگاهی-نو-به-شیمی?_=1589887762748@immortally در شیمی گفته است:
سلام
https://forum.alaatv.com/topic/14251/نگاهی-نو-به-شیمی?_=1589887762748سایه ماه
سلام
منم با نظر این دوست آلاییمون موافقم که آزمون بزنی البته فیل شیمی رو خیلیا دوس دارن و باهاش جواب می گیرن من خودم دوسش داشتم واسه جمع بندی و مرور از دوستم قرض گرفتم و استفادش کردم
حالا بازم شخص به شخص متفاوته ولی امتحان کن
بچه ها همتوصیه های خوبی داشتن -
سلام ضخامت با سطح مقطع فرق میکنه نه؟ اونی که تو دهم میگفت ضخامت سیم هرچی کمتر باشه مقاومت مکانیکیش برای جریان بیشتره منو به اشتباه میندازه!
بابت مطرح سوالم اینجا