معضل امتحانای مدرسه
-
این مدت که امتحانای مدرسه درحال انجامه واقعا برنامه ریزی من بهم ریخته
نه میتونم برای امتحانام درست بخونم (چون یجورایی عادت کردم به نخوندن امتحانای مدرسه و کنکوری خوندن)
و نه وقت میکنم تستی کار کنم
واقعا زورم میاد که کلی وقت بزارم و تاریخ و انسان و محیط و درسای اینجوری
شما چه پیشنهادی برام دارید
تجربیا -
نه میتونم برای امتحانام درست بخونم (چون یجورایی عادت کردم به نخوندن امتحانای مدرسه و کنکوری خوندن)
تجربیا -
@N-n-good انقدر به خودت فشار نیار وقت زیاد داری.بعدشم اگه نمره ات برات مهمه خب بخونشون بذار نمره بالایی که میگیری بهت روحیه بده اگرم برات مهم نیست در حد پاس شدن بخون و به تست زدنت برس
@E-m-S
معدلم برام مهمه به همین خاطر مجبورم بخونم ولی واقعا من از امروز صبح تا سه بعدازظهر فقط نصف یک درسه تاریخو خوندم
ولی ساعت پنج تا هفت تونستم کلی زیست بخونم و تست بزنم چون بهش علاقه دارم با ارامش و خوشحالی خوندمش ولی واقعااا این درسا برای من معضل شدن -
@E-m-S
معدلم برام مهمه به همین خاطر مجبورم بخونم ولی واقعا من از امروز صبح تا سه بعدازظهر فقط نصف یک درسه تاریخو خوندم
ولی ساعت پنج تا هفت تونستم کلی زیست بخونم و تست بزنم چون بهش علاقه دارم با ارامش و خوشحالی خوندمش ولی واقعااا این درسا برای من معضل شدن@N-n-good خب تو که نمره ات برات مهمه بخون تا این درسا رو هم ۲۰ بشی.باور کن وقت زیاد داری برای تست زدن.اما اگه الان اینارو نخونی نمره ات پایین میشه بعد روحیت خراب میشه.بنظر من این خیلی مهمه که آدم روحیشو حفظ کنه.شاید این درسا مهم نباشن اما در هر حال آدم وقتی یه نمره ی خوب میگیره براش ذوق میکنه و اعتماد بنفسش تقویت میشه
-
@N-n-good خب تو که نمره ات برات مهمه بخون تا این درسا رو هم ۲۰ بشی.باور کن وقت زیاد داری برای تست زدن.اما اگه الان اینارو نخونی نمره ات پایین میشه بعد روحیت خراب میشه.بنظر من این خیلی مهمه که آدم روحیشو حفظ کنه.شاید این درسا مهم نباشن اما در هر حال آدم وقتی یه نمره ی خوب میگیره براش ذوق میکنه و اعتماد بنفسش تقویت میشه
@E-m-S
اره درسته -
راستی کسی میدونه از چه تاریخی امتحانای دهم و یازدهم شروع میشه
-
@N-n-good هیچیش معلوم نیست فعلا
-
تجربیا@N-n-good ماهایی که تو طول ترم خوندمی دیگه نباید نگرانی داشته باشیم منم دقیقا اینجوریم متنفرم از هرچی تاریخ و درس به درد نخور واسه تجربیاس واسه همین چون میددنم که همه درسارو بلدم فعلا با روش خودم پیش میرم و طبق برنامم عمل میکنم موقع امتحانا که شد میتونیم با یه مرور ساده کل مطالبو یاد اوری کنیم
-
ی چیزی رو من واقعا متوجه نمی شم ...
فرق کنکوری خوندن با خوندن برای امتحان چیه واقعا که میگی من به کنکوری خوندن عادت کردم ؟؟
من داوطلب امسال کنکور تجربی هستم و تا حالا نشده که احساس کنم بین خوندن برای امتحان و کنکور تفاوت وجود داره چون به نظرم پایه و اساس خوندن برا کنکور ترکوندن تو امتحاناته چون کسی که نتونه از نظرم چهارتا سوال تشریحی رو جواب بده به هیچ عنوان نمیتونه نتیجه خوبی تو کنکور بگیره ... -
ی چیزی رو من واقعا متوجه نمی شم ...
فرق کنکوری خوندن با خوندن برای امتحان چیه واقعا که میگی من به کنکوری خوندن عادت کردم ؟؟
من داوطلب امسال کنکور تجربی هستم و تا حالا نشده که احساس کنم بین خوندن برای امتحان و کنکور تفاوت وجود داره چون به نظرم پایه و اساس خوندن برا کنکور ترکوندن تو امتحاناته چون کسی که نتونه از نظرم چهارتا سوال تشریحی رو جواب بده به هیچ عنوان نمیتونه نتیجه خوبی تو کنکور بگیره ...@Kosar-Kelyabi
من روش خوندنم برای کنکور فرق میکنه مثلا برای یه امتحان مجبورم خط به خط رو پشت سرهم بخونم و صرفا حفظ کنم (البته این درباره عمومیاس) ولی وقتی بخوام کنکوری بخونم مفهومی میخونم مهم نیس برام که حتما این جمله رو بعد این یکی بگم برام مهمه جوری بخونم که اگه تست اومد بتونم جواب بدم
بعدشم اگه امتحانا نباشن لازم نیس چهارساعت وقت بزارم برای درسی که تو کنکور نمیاد -
@N-n-good ماهایی که تو طول ترم خوندمی دیگه نباید نگرانی داشته باشیم منم دقیقا اینجوریم متنفرم از هرچی تاریخ و درس به درد نخور واسه تجربیاس واسه همین چون میددنم که همه درسارو بلدم فعلا با روش خودم پیش میرم و طبق برنامم عمل میکنم موقع امتحانا که شد میتونیم با یه مرور ساده کل مطالبو یاد اوری کنیم
@Dr-Rashidi
اره عزیزم درسته منم تا درسایی که قبل این دوران توی مدرسه داده شده هیچ مشکلی ندارم با یه روخونی یادم میاد ولی درسایی که از شروع کرونا تدریس مجازی شده رو کم و بیش خوندم و مشکلم همیناست
که حالا تصمیم دارم طبق برنامم پیش برم و توی وقتای اضافم اونارو بخونم -
@Kosar-Kelyabi
من روش خوندنم برای کنکور فرق میکنه مثلا برای یه امتحان مجبورم خط به خط رو پشت سرهم بخونم و صرفا حفظ کنم (البته این درباره عمومیاس) ولی وقتی بخوام کنکوری بخونم مفهومی میخونم مهم نیس برام که حتما این جمله رو بعد این یکی بگم برام مهمه جوری بخونم که اگه تست اومد بتونم جواب بدم
بعدشم اگه امتحانا نباشن لازم نیس چهارساعت وقت بزارم برای درسی که تو کنکور نمیاد@N-n-good
دوست عزیز برای کنکور اتفاقا باید دقتت رو خیلی بیشتر از اینا بزاری رو متن کتاب!!
اگر کنکور نظام قدیم میخواستی بدی میگفتم حرفت کاملا درسته ...
ولی کنکور نظام جدید تمرکز به شدت روی متن کتاب هست ... باز به نظرم با یه مشاور مشورت کن چون راهی که میری خیلی درست نیست -
@N-n-good
دوست عزیز برای کنکور اتفاقا باید دقتت رو خیلی بیشتر از اینا بزاری رو متن کتاب!!
اگر کنکور نظام قدیم میخواستی بدی میگفتم حرفت کاملا درسته ...
ولی کنکور نظام جدید تمرکز به شدت روی متن کتاب هست ... باز به نظرم با یه مشاور مشورت کن چون راهی که میری خیلی درست نیست@Kosar-Kelyabi
مشاوا اتفاقا میگن برا مدرسه دهم و یازدهم اصلا نخون فقط پاسشون کن
ولی من حرفشونو قبول ندارم برا همین اوناهم میخونم و چیزی کم نمیزارم
من نمیگم برای کنکور بی دقت تر میخونم اتفاقا به خیلی چیزا بیشترم توجه میکنم ولی شما یه نگاه به شیمی یازدهم بنداز از هر سه صفحه دو صفحش انشاست برای امتحان مجبورم اونارو خط به خط حفظ کنم ولی برای کنکور از روی کتابی مثل مبتکران میخونم که لازم نیس بعد هر یه صفحه مطلب مفید دو صفحه انشا حفظ کنم و بجاش مطالب مفید تستی یاد میگیرم
ادم وقتی کنکوری میخونه بیشتر تست میزنه تا مطالب تو ذهنش تثبیت شه ولی برای امتحان اینطور نیس
اتفاقا من برای خوندن کنکوری وقت خیلی بیشتری میزارم مطلبی که با دوساعت خوندن برای امتحان تموم میشه من یه هفته براش وقت میزارم و تست میزنم همه اینجورین
با این پستی که گذاشتم فک میکنم سوتفاهم پیش اومد که من میگم کنکور اسونه و یه ذره باید براش بخونی ولی امتحانارو زیاد بخونی درحالیکه من اصلا منظورم این نیست -
دوست من اگه میخوای بری دانشگاه های سپاه ، ارتش ، نیروی انتظامی ، فرهنگیان ، صدا و سیما یا کلا دانشگاه های اینجوری بچسب به معدل چون معدل خیلی واسه شون مهمه و از یه نمره ای کمتر نباید باشه . ولی اگه غیر اینا میخوای بری ، یه 10 هم بگیری بسه چون تو کنکور عملا بی ارزشه.
-
دوست من اگه میخوای بری دانشگاه های سپاه ، ارتش ، نیروی انتظامی ، فرهنگیان ، صدا و سیما یا کلا دانشگاه های اینجوری بچسب به معدل چون معدل خیلی واسه شون مهمه و از یه نمره ای کمتر نباید باشه . ولی اگه غیر اینا میخوای بری ، یه 10 هم بگیری بسه چون تو کنکور عملا بی ارزشه.
Amin-Mehraji
نه هیچکدوم از اینا نمیخوام برم -
Amin-Mehraji
ولی خب من معدلم برای خودم مهمه به همین خاطر میخونمشون -
@Dr-Rashidi
اره عزیزم درسته منم تا درسایی که قبل این دوران توی مدرسه داده شده هیچ مشکلی ندارم با یه روخونی یادم میاد ولی درسایی که از شروع کرونا تدریس مجازی شده رو کم و بیش خوندم و مشکلم همیناست
که حالا تصمیم دارم طبق برنامم پیش برم و توی وقتای اضافم اونارو بخونم@N-n-good درسته منم اینجوریم فقط یکم رو قصل اخر شیمی باید بیشتر وقت بزارم چون که بلدم ولی احساس میکنم ممکنه ضعف داشته باشم
-
@Kosar-Kelyabi
بعدشم اگه امتحانا نباشن لازم نیس چهارساعت وقت بزارم برای درسی که تو کنکور نمیاد@N-n-good ولی من کاری کردم که واسه امتحانام مثل کنکور میخونم چون اصولا معلمای ما به متن کتاب قانع نیستن و سوالای تستی میدن که بعضیاش واقعا سخته پس باید همه جوره اماده باشم که بتونم به سوالا جواب بدم تازه انگار که واسه کنکورمم یه دور مرور کردم اینارو
-
تجربیا@N-n-good دقیقا خیلی سخته بشینی فاضلاب و کود بخونی
-
@N-n-good ولی من کاری کردم که واسه امتحانام مثل کنکور میخونم چون اصولا معلمای ما به متن کتاب قانع نیستن و سوالای تستی میدن که بعضیاش واقعا سخته پس باید همه جوره اماده باشم که بتونم به سوالا جواب بدم تازه انگار که واسه کنکورمم یه دور مرور کردم اینارو
@Dr-Rashidi
خوشبحالت معلمای ما عینا کتابو میخوان نه یه کلمه بیشتر نه یه کلمه کمتر
زیادم چیزی سرشون نمیشه واسه همین اصلا خوشم نمیاد برا مدرسه چیزی بخونم