مقایسه ی آقایان موقاری
و امینی راد
-
خب خلاصه بگم:
آقای موقاری یا آقای امینی راد؟؟؟
هردو خوبن ، هرکس که جفتشون رو استفاده کرده لطفا جواب بده
و هرکسی هم که فقط ی کدومو استفاده کرده بگه که نقاط قوت و ضعفشون چی بود و کدوم فیلم ارو دیدنمرسی همه
_Sajjad_ من یازدهم رو کامل با اقای موقاری دیدم و خدایی عالی بود من حتی یادمه یه شب قبل از یکی از ازمونام فقط چند تا از فیلمای فصل ۶ و ۷ رو دیدم و خودم هم بلد بودم تونستم ۷۵ بزنم زیست رو با اینکه دو تا از فصلای نکته دارن .
از کارگاه نکته و تست دهم اقای امینی هم استفاده کردم و واقعا فوق العاده بود مخصوصا این که تو یه تخته کل نکات یه گفتار یا یه بخش مهم رو میگفتن و اون حرفاییم که تو فیلما میزنن خیلی خوبه حتی دادم که میزنن قشنگ حواست جمع میشه -
اقای امینی راد کارگاه دهمش خیلی خوبه ببینید
به سان خورشید در مقایسه ی آقایان موقاری
و امینی راد
گفته است:
فقط اگه کسی بخواد از این کارگاه استفاده کنه ترجیحا هدفون نزنه چون آقای امینی راد یهو فریاد میزنن و احتمال سکته ی قلبی و مغزی وجود داره.
-
هردو عالین بنظرم استاد موقاری قشتگگگگگگگگگ مفهمومی یادت میده ولی متاسفانه تعداد تست های کارگاهشون کمه بنظرم من اول استاد موقاریو میبینم کااامله کامل هم صفر تا صد هم کارگاه و تورق و بعد میرم تست های استاد امینی راد رو کار میکنم و رو من این روش جواب داده
-
و امینی راد
گفته است:
فقط اگه کسی بخواد از این کارگاه استفاده کنه ترجیحا هدفون نزنه چون آقای امینی راد یهو فریاد میزنن و احتمال سکته ی قلبی و مغزی وجود داره.
@turkmen در مقایسه ی آقایان موقاری
و امینی راد
گفته است:
و امینی راد
گفته است:
دققققققتتتتت کن گوشی بزار کنار به من گوش کن
-
@turkmen در مقایسه ی آقایان موقاری
و امینی راد
گفته است:
و امینی راد
گفته است:
دققققققتتتتت کن گوشی بزار کنار به من گوش کن
به سان خورشید اخ دقیقا من که با استرس فیلماشونو میدیدم
-
_Sajjad_ من یازدهم رو کامل با اقای موقاری دیدم و خدایی عالی بود من حتی یادمه یه شب قبل از یکی از ازمونام فقط چند تا از فیلمای فصل ۶ و ۷ رو دیدم و خودم هم بلد بودم تونستم ۷۵ بزنم زیست رو با اینکه دو تا از فصلای نکته دارن .
از کارگاه نکته و تست دهم اقای امینی هم استفاده کردم و واقعا فوق العاده بود مخصوصا این که تو یه تخته کل نکات یه گفتار یا یه بخش مهم رو میگفتن و اون حرفاییم که تو فیلما میزنن خیلی خوبه حتی دادم که میزنن قشنگ حواست جمع میشه@Dr-Rashidi در مقایسه ی آقایان موقاری
و امینی راد
گفته است:
از کارگاه نکته و تست دهم اقای امینی هم استفاده کردم و واقعا فوق العاده بود مخصوصا این که تو یه تخته کل نکات یه گفتار یا یه بخش مهم رو میگفتن و اون حرفاییم که تو فیلما میزنن خیلی خوبه حتی دادم که میزنن قشنگ حواست جمع میشهآره واس منم این اتفاق افتاده ک فیلم هاشون رو دیدم و رفتم آزمون دادم و 70 زدم
-
خب خلاصه بگم:
و هرکسی هم که فقط ی کدومو استفاده کرده بگه که نقاط قوت و ضعفشون چی بود و کدوم فیلم ارو دیدنمرسی همه
-
خب خلاصه بگم: