همایش زیست
-
به سان خورشید الان کارگاه نکته تست استاد امینی راد رو ببینم خوبه یا همایش طلایی؟؟کتاب یازدهم و دهم تغیر زیادی با دهم و یازدهم سال قبل نکرده
@Sahar-tuo در همایش زیست گفته است:
به سان خورشید الان کارگاه نکته تست استاد امینی راد رو ببینم خوبه یا همایش طلایی؟؟کتاب یازدهم و دهم تغیر زیادی با دهم و یازدهم سال قبل نکرده
کارگاه دهم اقای امینی راد رو ببینید
-
کارگاه دهم اقای امینی راد رو ببینید
به سان خورشید صحیح متشکرم برا یازدهم چی؟
-
اقای پوقاری کارگاه یازدهمش خیلی با کیفیته
-
دوستان من یازدهمی ام تو یسری از گفتار های جزئی
دهم و یازدهم مشکل دارم به نظرتون برا رفع ابهام همایش زیست طلایی از اقای امینی راد رو بگیرم یا تفتان؟؟ یا اینکه طریقه استفاده از همایشا چجوری باید باشه اول خودمون باید بخونیم بعد با این همایشا رفع اشکال و مرور کنیم؟؟ -
@Sahar-tuo
اگه میتونی قبل از اینکه همایش استاد امینی رو بگیری حتما کارگاه استاد موقاری رو هم ببین ... بی نظیره -
@Sahar-tuo
اگه میتونی قبل از اینکه همایش استاد امینی رو بگیری حتما کارگاه استاد موقاری رو هم ببین ... بی نظیره -
@Sahar-tuo
اره عزیزم من سه سال همه فیلم های اقای موقاری رو دیدم ... اول صفر تا صد بعد تورق و کارگاه
_ خوبه ؟- عالیهههههه
اصن در جهان بهتر از موقاری نیست
- عالیهههههه
-
@Sahar-tuo صفر تا صد و تورق یکیه تو اگکل زیست و بلد باشی تورق ببین اگ نه فقد صفر تا صد ببین ..
تورق خلاصه ثفر تا صده من خودم تورف گوش میدم
از طرفی کارگاه و وقت داری گوش بده -
@Sahar-tuo صفر تا صد و تورق یکیه تو اگکل زیست و بلد باشی تورق ببین اگ نه فقد صفر تا صد ببین ..
تورق خلاصه ثفر تا صده من خودم تورف گوش میدم
از طرفی کارگاه و وقت داری گوش بده