همایش زیست
-
@Sahar-tuo
اره بابا چرا نشه ... همایش های الا خیلی مختصر و مفیده خیلی وقتت رو نمیگیره ... با یه برنامه ریزی خوب میتونی بعد از عید ببینیشون ...
در ضمن اصلا تو نباید الان اقدام به خرید همایش کنی اخه همایس ها الان بر طبق کتاب های ما هست و هنوز همایش طبق کتاب های شما ضبط نشده
یه چیز دیگه ... اصن خود پروژه های همایش برای بعد عید ساخته شده و بچه ها اون موقع منتشرش میکنن -
@Kosar-Kelyabi یازدهم رو فقط خوندم امسال از تابستون دهم و یازدهم رو شروع میکنم ولی نمیدونم چجوری باید بخونم چقدر تست چند ساعت
زمین شناسی و درس های عمومی هم باید بخونم؟@Sahar-tuo
اصلا نگران نباش ... به هیچ عنوان دیر نیست ...
ساعت مطالعه بستگی به توان خودت داره من پیشنهاد میکنم دهم یازدهم روزی شش الی هفت ساعت رو حداقل بخونین ولی خیلی دیگه بیشتر نشه چون از درس زده میشی ....
برا تست زدن اول سعی کن تشریحی روی متن کتاب مسلط بشی بعد شروع به تست کن فقط خیلی خودتو درگیر نکن تا خدایی نکرده ازش خسته نشی -
@Sahar-tuo
اره بابا چرا نشه ... همایش های الا خیلی مختصر و مفیده خیلی وقتت رو نمیگیره ... با یه برنامه ریزی خوب میتونی بعد از عید ببینیشون ...
در ضمن اصلا تو نباید الان اقدام به خرید همایش کنی اخه همایس ها الان بر طبق کتاب های ما هست و هنوز همایش طبق کتاب های شما ضبط نشده
یه چیز دیگه ... اصن خود پروژه های همایش برای بعد عید ساخته شده و بچه ها اون موقع منتشرش میکنن -
@Kosar-Kelyabi عععع من چند تاشو تهیه کردم که بعد ببینم ولی خو صفر تا صد ها رو که میدیم با ماله ما تقریبا مطابقت داش
-
@Kosar-Kelyabi عععع من چند تاشو تهیه کردم که بعد ببینم ولی خو صفر تا صد ها رو که میدیم با ماله ما تقریبا مطابقت داش
-
@Sahar-tuo
اگه تو ازمون شرکت میکنی که هیچ اگه نه برنامه مطالعاتیه ازمون های گزینه دو رو برا تابستون از سایتش دانلود کن و طبق بودجه بندی اون ازمون ها بخون به نظرم برنامه هاش خیلی استاندارده
اینجوری میتونی و یازدهمت رو کامل ببندی -
@Sahar-tuo
اره دیگه برنامه مطالعاتی همون برنامه ای هست که قراره طبق اون ازمون ها برگزار شه ... همون بودجه بندی ازمون منظورمه که تو تابستون برا شما ها شامل دهم و یازدهم میشه -
@Sahar-tuo
اها در مورد عمومیا و زمین
عمومی رو که حتمااااااا جدی بگیر اصلا شوخی نیست و خیلی خیلی مهمه ...
زمین رو من پیشنهاد نمیکنم الان بخونی اخه همه یادت میره -
@Sahar-tuo
یه چیز دیگه تو درس های عمومی سعی کن فیلم های استاد ناصح زاده رو حتما ببینی ... تو درس عربی حرف ندارن