سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
مشاور بگیرم ؟
-
سلام به همگی
تا حالا با برنامه خودم خوندم و درسارو تقریبا تموم کردم
برا مدت باقی مونده مخصوصا برای جمع بندی به نظرتون مشاور بگیرم که برنامه بده بهم یا خودم بخونم .
راستش خودم مطمن نیستم برنامه خودم برای جمع بندی مناسب باشه چون اصلا بلد نیستم واسه جمع بندی برنامه بنویسم.
اگه نظرتون مشاور گرفتن هست خوشحال میبشم اگه مشاور خوب میشناسید معرفی کنید -
مشاور صد در صد بگیر ولی نه کسی که :
1- تازه دانشجوی پزشکی شده و احساس میکنه چه .......
2- معلم دینی و عربی هست و کلاسش هم رونق هست و میخواد مشاور بشه و جیب تو رو بچاپه.
3- لیسانس یا فوق لیسانس یا حتی دکتری روانشناسی هست و خیال میکنه دیگه هیشکی اندازه این رو آدم ها شناخت نداره.
4-ازت آزمون نمیگیره.
5- همیشه میگه وقت هست، شب کنکور هم ازش بپرسی وقت هست میگه آرررهههه 24 ساعت وقت داری
6- سختگیر نیست.
7- برنامه ی روزانه یا هفتگیت رو میده به دستیارش که بهت بده
8- برنامه رو بدون اینکه نقاط ضعف و قوتت رو بررسی کنه بهت میده ( که همون رو به 300 نفر دیگه هم داده ) و وقتی میگی این برنامه رو نمیتونمم اجرا کنم میگه بخوای میتونی ، آخه ع..... تو خودت میتونی این برنامه رو انجام بدی پ......؟
9- برنامه ای که بهت میده خیلی پر حجمه.
10- برنامه ای که بهت میده خیلی کم حجمه.
11- بهت میگه اشکال نداره فلان مبحث رو حذف کن.
12- اشکال نداره آزمون این هفته رو نرو.
13-اشکال نداره میتونی تا خرداد آزمون آزمایشی شرکت نکنی و فقط جامع ها رو شرکت کنی کافیه.
14- خیلی به شرکت تو یه آزمون آزمایشی خاص تاکید میکنه.
15- یه جوری جلوه میده که اگه این رو مشاورت انتخاب نکنی بدبخت میشی.
16- خیلی از مشاورهای دیگه بد میگه.
17- مثل مواد مخدر هستن و باعث میشن درد اصلیت رو فراموش کنی و همش میگی وقتی باهاش حرف میزنم حالم خوب میشه.
18- تو رو به کسب نتایج عالی تشویش نمیکنه ، ترازت که کم میاد نمیزنه تو سرت میگه حالا جبران میکنی ، حالا جبران میکنی ، حالا وقت هست.
19- وسط های راه میگه عیب نداره حالا دندون پزشکی دارو نشد ، رشته های پیراپزشکی هم خوبن.
20- وقتی دارین تلفنی حرف میزنید ؛ انگاری تند تند داره حرف میکنه که به بقیه هم برسه.
21- شونصد نفر رو داره مشاوره میده و وقتی بهش پیام میدی دو روز دیگه جواب میده.
22- ازت هر شب گزارش کار نمیگیره.
23- با پدر یا مادرت درباره ات حرف نمیزنه.
بازم یادم اومد میگم!
-
Amin-Mehraji عالیه
هست همچین فردی ؟!
از کجا پیدا بشه=/ -
Amin-Mehraji تا حالا سه تا مشاور داشتم .یکی شونم مشاور مدرسه انرژی اتمی بود هر سه تاشون افتضاح بودنو باعث شدن پشت کنکوری بمونم .واقعا میترسم کی و انتخاب کنم و بهش اعتماد کنم .اگه میشناسید کسی و که واقعا مشاور هست لطفا معرفی کنید
-
@Saahaar
گروهی که توسط دکتر هامون سبطی مدیریت میشه شاید خوب باشه. برید سایت نشر دریافت -
Amin-Mehraji نظرتون در مورد اقای عماری چیه؟
-
Amin-Mehraji در مشاور بگیرم ؟ گفته است:
شونصد نفر رو داره مشاوره میده و وقتی بهش پیام میدی دو روز دیگه جواب میده.
-
Amin-Mehraji داداش مگه شرایط استخدام داری میدی
-
reza_12tajrobi i need help
-
reza_12tajrobi
شما تا حالا مشاور داشتید؟ -
سلام ، به نظرم شما که تا الان خوب خوندید ، اگه احساس میکنید نیاز دارید تا بیشتر در مورد اینکه از اینجا به بعد چطوری کار کنید و دوران جمع بندی چطوری هست و انجام میشه مشاوره ی تک جلسه بگیرید تا براتون توضیح بِدَن . یه مشاور ( البته از نظر خودم ، خوب ) سراغ دارم . هزینه ی مشاوره هاش قبلا بین ۸۰ تا ۱۵۰ مشاوره ی تک جلسه ی ۹۰ دقیقه ایش بود الان نمیدونم چقدر هست ، اگه خواستید بگید پی وی اسمش رو براتون بفرستم .