رفقایی که گزینه دو میدن
-
سلام دوستان یه سوال داشتم
من از اول امسال گزینه دو میدم ولی تا حالا با پیش ازموناش پیش نرفتم و فقط راه خودمو میرفتم ولی میخوام واسه ازمون جمعم این پیش ازمونم بخونم به نظرتون چقد با سوالای ازمون اصلی شباهت داره که یهو من نرم اینارو فول بخونم بعد الکی تایمم بره .
اگه پیش ازمون دادین لطفا یه راهنمایی کنین -
من از اول امسال گزینه دو میدم ولی تا حالا با پیش ازموناش پیش نرفتم و فقط راه خودمو میرفتم ولی میخوام واسه ازمون جمعم این پیش ازمونم بخونم به نظرتون چقد با سوالای ازمون اصلی شباهت داره که یهو من نرم اینارو فول بخونم بعد الکی تایمم بره .
@Dr-Rashidi راستی پیش ازمونا رو من فقط برای ازمونای 1 و2 دیدم داخل سایت دیگ نبود ک
هست؟ کجای سایت قرار میگیره؟ye Alaaei بله هست واسه همشون راستش من همینجوری که تو سایت داشتم میگشتم پیداشون کردم الان جای دقیقش یادم نیست
چون فکر کردم مثه بانک سواله بعد دیدم نه فرق داره -
ye Alaaei بله هست واسه همشون راستش من همینجوری که تو سایت داشتم میگشتم پیداشون کردم الان جای دقیقش یادم نیست
@Dr-Rashidi اگه یه وقت رفتینو دیدین بی زحمت اینجا بهم ادرسشو بدین من نمیدونم کجاست خیلی دنبالش گشتم
ye Alaaei باشه یکم صبر کنین برم بگردم میام خبرتون میکنم
-
ye Alaaei بله هست واسه همشون راستش من همینجوری که تو سایت داشتم میگشتم پیداشون کردم الان جای دقیقش یادم نیست
@Dr-Rashidi اگه یه وقت رفتینو دیدین بی زحمت اینجا بهم ادرسشو بدین من نمیدونم کجاست خیلی دنبالش گشتم
ye Alaaei خب یافتمش شما کافیه تو گوگل بزنین تست پیش ارمون گرینه دو میاره براتون
-
ye Alaaei باشه یکم صبر کنین برم بگردم میام خبرتون میکنم
-
@Dr-Rashidi میتونید ازمونایی ک دادین رو در کنار پیش ازمونا قرار بدین خودتون ببینید چ قدر مطابقت داره وسوالاش مشابه هست
ye Alaaei اخه اونقدر وقت واسه بررسی تک تک سوالا رو ندارم میخواستم ببینم کسی از دوستان تجربه این کارو داره یا نه
-
ye Alaaei خب یافتمش شما کافیه تو گوگل بزنین تست پیش ارمون گرینه دو میاره براتون
-
ye Alaaei باید محدوده و تاریخ ازمونو مشخص کنین وگرنه که من دو ساعت پیش پیش ازمون ۱۰ رو دانلود کردم
-
ye Alaaei باید محدوده و تاریخ ازمونو مشخص کنین وگرنه که من دو ساعت پیش پیش ازمون ۱۰ رو دانلود کردم
-
ye Alaaei اهان اهان فهمیدم باس اول نام کاربریمو میزدم حواسم نبود مرسی بانی خیر شدید
ولی با این حال جواب سوالتونو نمیدونم به نظر من بهتره یکی دوتا ازمون اخیر رو حداقل مطابقت بدید تا بفهمیدye Alaaei خواهش میکنم قابلی نداشت من که وقتشو ندارم ولی شاید یکی از دوستان تجربه کرده بود خبرم کنه
-
-
@Dr-Rashidi
ببین خیلی مشابه ازمون نیست ... بیشتر برا دست گرمیه وگرنه فک نکن اگه بشینی اونو بزنی ازمونو حتما بالا هشتاد میزنی فقط بهت تو مدیریت زمان و اینجور چیزا کمک میکنه@Kosar-Kelyabi اها خیلی ممنونم
-
@Kosar-Kelyabi اها خیلی ممنونم