Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
سلام من دهم هستم مبحث های ریاضی تعیین علامت (نامعادلات درجه دوم،تعیین علامت و کاربرد آن در حل نامعادلات،نامعادلات گویا،نامعادلات شامل قدر مطلق)رو مشکل دارم و فیلم آموزشی هم کامل نشده اگر از سومی یا چهارمی های عزیز کسی این تدریس هارو نگاه کرده ... لطفا بفرسته تا من هم مشکلمو حل کنم ... منون آلا
-
dr_brain
30 جلسه اول این کلاس مفاهیم پایه است که همه مباحثی رو که ذکر کردید داره ...
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/4/20/ -
Vampire_Hunter در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
dr_brain
30 جلسه اول این کلاس مفاهیم پایه است که همه مباحثی رو که ذکر کردید داره ...
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/4/20/خیلی ممنون
-
سلام فصل 5پیش تجربی کدوم استادتدریس کردن
-
هندسه هم تدریس میشه ؟؟؟؟ کل مباحث تا چه تاریخ پایان میرسه ؟؟؟
-
سلام بچه ها استاد توی کدام قسمت قاعده هوپیتال درس دادن ؟ توروخداجواب بدید
-
Mr.Dr سلام.دوست من اگه یادت باشه ما نمیتونیم توی جمع و تفریق صورت و مخرج کسر رو ساده کنیم.
-
اقا سال 96 رو برای خودتون و خانوادتون سالی پر از سلامتی و موفقیت ارزو میکنم (شما بهترینین)
-
درود بر استاد عزیز
استاد هندسه هم تدریس میشه؟؟؟ من کل ریاضی صفر بودم اما با تدریس شما الان بیستم... البته به جز هندسه
به شدت نیاز به تدریس شما دارم
الان تو راه آزمون سنجش این پست رو گذاشتم از همه دوستان میخوام برام دعا کنند -
slm dostan ,ostad Amini chanel darn??age darn mishe lotf koni id behem beid>
-
ادرس کانال استاد:ketabsandewich@
-
zahra alirezaie در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ادرس کانال استاد:ketabsandewich@
mrciii azizam
-
در قسمت 58 حد و پیوستگی (قسمت یازدهم) آقای امینی راد فایل های دانلود با کیفیت متوسط و عالی وجود نداره و همه رو فقط کیفیت پایین یعنی 29 مگابایت برای دانلود قرار میده
-
سلام دوستان یه چند مدتی هست مبحث جدیدی تدریس نشده. کسی خبر داره که چرا چیز جدیدی تدریس نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر شما از بین استادای 94-95 برای مباحث دیگه کی بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
دوستان عزیز الایی سلام. لطفا به جای پرداختن به حواشی روی اصل موضوع (منظورم کنکوره) تمرکز کنین. بذارین افرادی مثل مسترCR7 هرچی میخوان بگن. وقتتون باارزش از ایناست که صرف بحث کردن با افرادی مثل ایشون بشه.
-
fatima rajaee در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان عزیز الایی سلام. لطفا به جای پرداختن به حواشی روی اصل موضوع (منظورم کنکوره) تمرکز کنین. بذارین افرادی مثل مسترCR7 هرچی میخوان بگن. وقتتون باارزش از ایناست که صرف بحث کردن با افرادی مثل ایشون بشه.
لایک
-
سلام ببخشید من رشته ریاضیم احتمال رو میخوام از اینجا دانلود کنم احتمال رشته تجربی مثل ریاضیه ؟
-
سلام استاد عزیز خوبی مرسی از شما لطفا بعد از حد انتگرال و هندسه رو یاد بدین مشتق رو نمیشه زیاده برای بهتر استفاده کردن از وقت چون مشتق رو خوندیم و انتگرال رو نه اگر میشه لطفا انتگرال رودرس بدید و بعدشم هندسه ممنون