-
saeidhassani@
سلام شما کتابای ايشون رو خریدید ميشه بگيد همش تسته؟؟
توضیح هم دادن؟؟!؟
چجوریه؟؟!؟؟Šàřà کتاب کلاسه با فیلم های پارسال من دیدم نکات کتاب درسی اورده شده یه صفحاتی و یک قسمت هایی خالیه که همراه با تدریس استاد که خودشون میگن و مینویسیم بعد تست های موضوعی 10 سال رو داره که بعضیاشو خودشون حل میکنند بقیش تکلیفه (طبق فیلم های پارسال میگم )
پاسخنامه کلیدی داره .ولی تشریحی نه ولی گفتم که استاد تست ها رو بسیاریشونو و گاهی اوقات همه ی فصل رو حل میکنند -
سلام استاد واقعا دمتون گرم خیلی دوستتون دارم....ایشالا همیشه موفق باشین
-
MILAD@
الان شما منبع تست و درسنامه همون کتابا رو قرار دارید؟
من هم يه کتاب دارم ازشون اما منتها دیدم جواب تستا رو نداره گفتم شاید اشتباهی صورت گرفته پاسخ تشریحی نداشت -
به همه توصیه میکنم فیلمای اسید و باز پارسال استادو ببینن....اصن انگار امروز خودشون طراح بودن
-
به همه توصیه میکنم فیلمای اسید و باز پارسال استادو ببینن....اصن انگار امروز خودشون طراح بودن
-
intllignt در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
زمانش زیاده اخه!!
Vezra در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
زمانش زیاده اخه!!
زیاد نیس
حتما حتما حتما ببین -
زمانش زیاده اخه!!
-
یه سوال فنی
شماها روزی چندساعت درس میخونید؟!good student ماله من که خیلی خیلی افتضاحه
-
دوستان کسی میدونه استاد شیمی پیش دانشگاهی رو تا کی تموم میکنن؟
-
elika در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان کسی میدونه استاد شیمی پیش دانشگاهی رو تا کی تموم میکنن؟
الله اعلم
-
سلام بچه ها کسی هست که سوال 62 از مبحث سینتیک رو حل کرده باشه؟؟
ما مثلا بخوایم اتاق رو سامانه در نظر بگیریم و پنجره رو مرز ما بین سامانه و محیط باشه یعنی محیط و سامانه از طریق پنجره در ارتباط باشه تبادل انرژی و ماده صورت میگیره
اگه میشه اینجا ماده و انرژی رو مشخص کنین
و اگه پنجره ما بسته باشه چی اون موقع سامانه بسته میشه فقط تبادل انرزی صورت میگره اینجا انرژیمون چیه؟
@ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
این عبارت:
کاتالیزگر واکنش تولید الکل ضدعفونی از ساده ترین آلکن، متعلق به دسته ای ترکیب ها است که میتوانند از نفت خام تولید شود
گفته درسته، دلیلش هم این بوده که چون اسیده پس هستش داخل نفت خام
میدونم متن کتاب گفته آمینو اسید ها هم یکی از اجزا داخل نفت خام هست
ولی سولفوریک اسید که آمینو اسید نیست
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم