برای اینکادرصد زیست رو ببرم بالا چیکار کنم؟!
-
سلام خدمت شما مشاور عزیز آلاء من پایه دهم هستم و مشکلم با درس زیست اینه. با اینکه توی آزمون ها اونو با اطمینان میزنم و از پاسخ تست خودم متمعنم ولی بازم درصد چالبی از زیست نمیارم. دلیلش چیه چیکار باید بکنم
**من همه فیلم های صفر تا صد آقای موقاری رو با دقت میبینم و جزوه نویسی میکنم ولی نمیدونم مشکل کجاست حتی با وجود اینکه از سوالاتی که جواب دادم مطمعنم! ** -
سلام خدمت شما مشاور عزیز آلاء من پایه دهم هستم و مشکلم با درس زیست اینه. با اینکه توی آزمون ها اونو با اطمینان میزنم و از پاسخ تست خودم متمعنم ولی بازم درصد چالبی از زیست نمیارم. دلیلش چیه چیکار باید بکنم
**من همه فیلم های صفر تا صد آقای موقاری رو با دقت میبینم و جزوه نویسی میکنم ولی نمیدونم مشکل کجاست حتی با وجود اینکه از سوالاتی که جواب دادم مطمعنم! **@آریا-حسینی سلام
شاید به خاطر اینه که مرور زیاد ندارین یا دقت کافی ندارین حتی با وجود اینکه سعی میکنین بهترین عملکردو داشته باشین -
@آریا-حسینی سلام
شاید به خاطر اینه که مرور زیاد ندارین یا دقت کافی ندارین حتی با وجود اینکه سعی میکنین بهترین عملکردو داشته باشین@Dr-Rashidi نه ببینین نمیتونم بگم مرور آنچنانی ندارم .مرور دارم ولی نمیدونم چرا هیچ وقت درصدم درصد جالبی نمیشه البته شاید یه بحث ش بر گرده به مرور!
-
@Dr-Rashidi نه ببینین نمیتونم بگم مرور آنچنانی ندارم .مرور دارم ولی نمیدونم چرا هیچ وقت درصدم درصد جالبی نمیشه البته شاید یه بحث ش بر گرده به مرور!
@آریا-حسینی بالاخره خب زیست درسیه که نیاز به مرور زیادی داره جوری که تمام نکات با دیدن یه سول بیاد جلو چشمتون پس خیلی باید مرور بشه حتی اگه به صورت نکات ریزم نباشه و روزنامه وار باشه . یه دلیل دیگم میتونه این باشه که وقتی تو ازمون میبینین که یه جا تو جمله غلطه فوری همون گزینه رو انتخاب میکنین و متوجه چاه و انحراف و نکات سوال نمیشین و این درصدتونو به هم میزنه
-
**من همه فیلم های صفر تا صد آقای موقاری رو با دقت میبینم و جزوه نویسی میکنم ولی نمیدونم مشکل کجاست حتی با وجود اینکه از سوالاتی که جواب دادم مطمعنم! **@آریا-حسینی
سلام خب تو همونطور که گفتی مشکلی تو زمینه یادگیری نداری باید رو قسمت تست زنی تمرکز کنی ...
خوندن درس بدون تست زدن هیچ فایده ای نداره
شاید هم مشکل مدیریت ازمون داشته باشی ... خیلی وقتا پیش میاد که ادم با این که جواب تست رو بلده و ازش مطمئنه اما به خاطر استرس اون لحظه شاید گزینه ها رو جابه جا بزنه .... شایدم مشکلت از بی دقتیه ... به هر حال مشکلت هرکدوم از اینا که باشه تنها راهش تست زدن و تست زدن و تست زدنه ... -
**من همه فیلم های صفر تا صد آقای موقاری رو با دقت میبینم و جزوه نویسی میکنم ولی نمیدونم مشکل کجاست حتی با وجود اینکه از سوالاتی که جواب دادم مطمعنم! ** -
@آریا-حسینی
اها یه چیز دیگه حتما کارگاه نکته و تست استاد موقاری رو هم ببین خیلی کمکت میکنه@Kosar-Kelyabi آره عزیز اون هم نگاه میکنم یعنی هم صفر تا صد هم نکته و تست و هم گاهی تورق
ولی بنظرم اگر روی تست های دیگه با سبک های دیگه کار کنم بهتر باشه -
@Kosar-Kelyabi آره عزیز اون هم نگاه میکنم یعنی هم صفر تا صد هم نکته و تست و هم گاهی تورق
ولی بنظرم اگر روی تست های دیگه با سبک های دیگه کار کنم بهتر باشه -
@Kosar-Kelyabi آره عزیز اون هم نگاه میکنم یعنی هم صفر تا صد هم نکته و تست و هم گاهی تورق
ولی بنظرم اگر روی تست های دیگه با سبک های دیگه کار کنم بهتر باشهARYA_DR_H در برای اینکادرصد زیست رو ببرم بالا چیکار کنم؟! گفته است:
ولی بنظرم اگر روی تست های دیگه با سبک های دیگه کار کنم بهتر باشهمن خودمم اینجوری بودم صفر تاصد هارو میدیدم میومدم تست بزنم غلط میزدم رنجیده میشدم
روی کتاب تسلط کافی رو داشته باش
نخون ک تموم شه
بخون ک کامل بفهمی و درک کنی و اینکه مرورت زیاد باشه
من پارسال کلی با مشاورم سر جنگ داشتم ک چرا تست نمیزنم
تازگیا به تست زدن علاقمند شدم و این سر رشته داره از تسلط کافی نداشتن رو کتاب و نکته هاش
اینم بگم ک بعد از مرور کافی یبار متن اون فصلو بخون و با دید یه طراح نگاه کن به متن ...موفق باشی -
ARYA_DR_H در برای اینکادرصد زیست رو ببرم بالا چیکار کنم؟! گفته است:
ولی بنظرم اگر روی تست های دیگه با سبک های دیگه کار کنم بهتر باشهمن خودمم اینجوری بودم صفر تاصد هارو میدیدم میومدم تست بزنم غلط میزدم رنجیده میشدم
روی کتاب تسلط کافی رو داشته باش
نخون ک تموم شه
بخون ک کامل بفهمی و درک کنی و اینکه مرورت زیاد باشه
من پارسال کلی با مشاورم سر جنگ داشتم ک چرا تست نمیزنم
تازگیا به تست زدن علاقمند شدم و این سر رشته داره از تسلط کافی نداشتن رو کتاب و نکته هاش
اینم بگم ک بعد از مرور کافی یبار متن اون فصلو بخون و با دید یه طراح نگاه کن به متن ...موفق باشی@nazi-salehi
-
**من همه فیلم های صفر تا صد آقای موقاری رو با دقت میبینم و جزوه نویسی میکنم ولی نمیدونم مشکل کجاست حتی با وجود اینکه از سوالاتی که جواب دادم مطمعنم! **