مشکل افت تراز
-
سلام بچه های #ماه
یه مشکلی برای من پیش اومده و به کمکتون احتیاج داشتم
من یه کنکوری سال نود و نه ام که تا قبل از این ماجرا های کرونا و قرنطینه و لغو ازمون های حضوری همیشه تراز آزمونم (گزینه دو ) بالای 7800 بوده و داشتم برا کسب تراز های بالا تر از ۸۵۰۰ تلاش میکردم...
اما از روزی که ازمونای حضوری لغو شد و بجای اون ازمون ها غیر حضوری شد یه افت وحشتناک داشتم و ترازم رسید به نزدیکای ۷۰۰۰
الان با توجه به این که دیگه چیزی تا برگذاری کنکور نمونده واقعا استرس گرفتم و نمیدونم چیکار کنم ...
کسی میدونه این افت تراز به خاطر چیه ؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین و بگین که باید چیکار کنم تا برگردم به قبل
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا
@همیار -
سلام بچه های #ماه
یه مشکلی برای من پیش اومده و به کمکتون احتیاج داشتم
من یه کنکوری سال نود و نه ام که تا قبل از این ماجرا های کرونا و قرنطینه و لغو ازمون های حضوری همیشه تراز آزمونم (گزینه دو ) بالای 7800 بوده و داشتم برا کسب تراز های بالا تر از ۸۵۰۰ تلاش میکردم...
اما از روزی که ازمونای حضوری لغو شد و بجای اون ازمون ها غیر حضوری شد یه افت وحشتناک داشتم و ترازم رسید به نزدیکای ۷۰۰۰
الان با توجه به این که دیگه چیزی تا برگذاری کنکور نمونده واقعا استرس گرفتم و نمیدونم چیکار کنم ...
کسی میدونه این افت تراز به خاطر چیه ؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین و بگین که باید چیکار کنم تا برگردم به قبل
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا
@همیار -
سلام. این افت تراز تو همه آزمون ها هست و طبیعیه. شما نگران نباشید مهم اینه که این تعطیلات باعث افت کمیت و کیفیت مطالعه شما نشه. موفق باشید.
-
سلام. این افت تراز تو همه آزمون ها هست و طبیعیه. شما نگران نباشید مهم اینه که این تعطیلات باعث افت کمیت و کیفیت مطالعه شما نشه. موفق باشید.
-
تو این وضعیت با توجه به لو رفتن سوالات بسیاری از آزمون ها و افزایش میانگین درصدها این افت تراز طبیعیه. نگران این وضعیت نباشید و نا امید نشید ولی تمام تلاشتون رو بکنید.
-
تو این وضعیت با توجه به لو رفتن سوالات بسیاری از آزمون ها و افزایش میانگین درصدها این افت تراز طبیعیه. نگران این وضعیت نباشید و نا امید نشید ولی تمام تلاشتون رو بکنید.
-
خواهش میکنم
-
@Kosar-Kelyabi تقلب آزمون ها نسبت به قبل خیلی بیشتر شده و خیلیی شما ترازو اصلا چیکار داری درصداتو ببین منم قلم چی 6400 و 6500 اینا بودم ولی الان نزدیک 6000 و 5900 ایناست
به تراز فکر نکنHesam Mohammadi
نمیدونم والا ولی خیلی استرسش رو گرفتم -
Hesam Mohammadi
نمیدونم والا ولی خیلی استرسش رو گرفتم@Kosar-Kelyabi خدایی نکرده همینطور پیش بره میری جزو متقلبا میگم به تراز اهمیت نده اصلا درصدا رو ببین خانم ساغر بابازاده که رتبه زیر 500 تجربی رو آورده بودن 98 که همشهریمه ومیشناسمش توی اواخر آزمون قلمچی ترازاش رو آورد روی 4000 و اینا تا استرس اینا ازش بره
-
@Kosar-Kelyabi خدایی نکرده همینطور پیش بره میری جزو متقلبا میگم به تراز اهمیت نده اصلا درصدا رو ببین خانم ساغر بابازاده که رتبه زیر 500 تجربی رو آورده بودن 98 که همشهریمه ومیشناسمش توی اواخر آزمون قلمچی ترازاش رو آورد روی 4000 و اینا تا استرس اینا ازش بره
Hesam Mohammadi
خدا نکنه
اع واقعاااا خب پس زیادی حساس شده بودم
ممنون از راهنماییت -
Hesam Mohammadi
خدا نکنه
اع واقعاااا خب پس زیادی حساس شده بودم
ممنون از راهنماییت -
@Kosar-Kelyabi اون که 100 درصد خدا نکنه ولی به تراز زیاد اهمیت بدی میوفتی توی این دام ها
Hesam Mohammadi
بله درسته ... بازم تشکرات -
Hesam Mohammadi
بله درسته ... بازم تشکرات@Kosar-Kelyabi خواهش میکنم فقط ببخشید اینقدر صریح و رک حرف میزنم منظور خاصی از متقلبی نداشتم ولی میدونی که حقیقت تلخه
آخه خیلیا رو دیدم که وابسته به تراز شدن با اینکه درساشون فوق العاده بود افتادن تو تقلب و از مسیرخارج شدن و به قول خودشون که میگفتن ما زیر 200 تا قلمچی هستیم ولی روز کنکور زیر 20 هزار نبودن البته چند تاییشون 7000 تا 15 هزار شده بودن
-
@Kosar-Kelyabi خواهش میکنم فقط ببخشید اینقدر صریح و رک حرف میزنم منظور خاصی از متقلبی نداشتم ولی میدونی که حقیقت تلخه
آخه خیلیا رو دیدم که وابسته به تراز شدن با اینکه درساشون فوق العاده بود افتادن تو تقلب و از مسیرخارج شدن و به قول خودشون که میگفتن ما زیر 200 تا قلمچی هستیم ولی روز کنکور زیر 20 هزار نبودن البته چند تاییشون 7000 تا 15 هزار شده بودن
Hesam Mohammadi
اره خب ولی میدونی بیشتر این تقلبا به خاطر اینه که طرف میخواد جلو خانوادش مثلن سر بلند باشه
اخه بعضی خانواده ها واقعااا خیلی به بچه هاشون سخت میگیرن ... اصن درکشون نمیکنم واقعا -
Hesam Mohammadi
اره خب ولی میدونی بیشتر این تقلبا به خاطر اینه که طرف میخواد جلو خانوادش مثلن سر بلند باشه
اخه بعضی خانواده ها واقعااا خیلی به بچه هاشون سخت میگیرن ... اصن درکشون نمیکنم واقعا