فصل ایمنی یازدهم
-
Hesam Mohammadi ن اخه برا یاخته کشنده طبیعی هم جداگونه گفته
-
@Kosar-Kelyabi ببین قسم حضرت عباس میتونی بخوری که لنفوسیت توی خط سوم در نظر گرفته میشه چه بی و تی و نمیتونی بگی که توی خط دوم و اول هستن
Hesam Mohammadi
متوجه نشدم -
Hesam Mohammadi
متوجه نشدم -
@Kosar-Kelyabi میگم که نمیتونیم بگیم لنفوسیت ها توی خط اول و دوم هستند
Hesam Mohammadi
بله درسته نمیتونیم بگیم ولی اخه وقتی اینترفرون نوع دو ترشح میکنن و به واسطه اون ماکروفاژ فعال میشه به طور غیر مستقیم به خط دوم کمک میکنن و توی اون نقش دارن -
@Sahar-tuo اینو نمیشه تفکیک کرد این آخه بعد از شناسایی آنتی ژن اینکارو میکنه پس اون عملم مربوط به خط سوم میشه
Hesam Mohammadi حسام بخون چی گفتم ب نظرت درست گفتم دیگ؟
-
Hesam Mohammadi
بله درسته نمیتونیم بگیم ولی اخه وقتی اینترفرون نوع دو ترشح میکنن و به واسطه اون ماکروفاژ فعال میشه به طور غیر مستقیم به خط دوم کمک میکنن و توی اون نقش دارن -
@Kosar-Kelyabi اونم کارش توی خط سومه پس اگه اینطور باشه شما میتونی بگی یاخته کشنده طبیعی هم توی خط سوم با ترشح پرفورین نقش داره
Hesam Mohammadi آره
-
Hesam Mohammadi
_Sajjad_ در فصل ایمنی یازدهم گفته است:
ببین یه جورایی درست گفته ولی اینجوری میگفت بهتر بود:
با اینکه در خط 2 فرا خوانده میشوند ولی هرکاری که میکنند جزو مرحله ی 3 است
پس هم در 2 هم در 3 دیده میشوند -
@Kosar-Kelyabi اونم کارش توی خط سومه پس اگه اینطور باشه شما میتونی بگی یاخته کشنده طبیعی هم توی خط سوم با ترشح پرفورین نقش داره
Hesam Mohammadi
بله درسته در کل تو خط سومه -
اینجوری ک من تو جزوه م نوشتم :
فعال کردن Pr های مکمل و بیگانه خواری درشت خوار ها هردو هم در خط 2 هم در خط 3 دیده میشود.
اما! : Pr های مکمل کارشان مربوط به خط 2 است و همچنین بیگانه خوار ها
با وجود اینکه در خط 3 فراخوانده میشوند اما هر کاری که میکنند مربوط به خط 2 است.
حالا همینو اگ بخاییم برای لنفوسیت T بگیم : هم در 2 هم در 3 دیده میوند اما هرکاری که میکنند مربوط به خط 3 است
-
اینجوری ک من تو جزوه م نوشتم :
فعال کردن Pr های مکمل و بیگانه خواری درشت خوار ها هردو هم در خط 2 هم در خط 3 دیده میشود.
اما! : Pr های مکمل کارشان مربوط به خط 2 است و همچنین بیگانه خوار ها
با وجود اینکه در خط 3 فراخوانده میشوند اما هر کاری که میکنند مربوط به خط 2 است.
حالا همینو اگ بخاییم برای لنفوسیت T بگیم : هم در 2 هم در 3 دیده میوند اما هرکاری که میکنند مربوط به خط 3 است