به نظرتون عوامل دلسرد شدن و خسته شدن ار کنکور و درس چیه ؟
-
سلام دوستان من این تاپیک را ساختم تا با هم در مورد %(#ff00d5)[عوامل] %(#ff00d5)[دلسرد شدن از درس] گفتگویی داشته باشیم و برای مشکلات روحی هم دیگه %(#ff00d5)[راه حلی] ارائه کنیم ( یعنی %(#ff00d5)[هر چی تو دلته بریز بیرون و خودتو تخلیه کن] )
-
سلام دوستان من این تاپیک را ساختم تا با هم در مورد %(#ff00d5)[عوامل] %(#ff00d5)[دلسرد شدن از درس] گفتگویی داشته باشیم و برای مشکلات روحی هم دیگه %(#ff00d5)[راه حلی] ارائه کنیم ( یعنی %(#ff00d5)[هر چی تو دلته بریز بیرون و خودتو تخلیه کن] )
واسه من که زیاد استفاده کردن و استفاده مدیریت نشده از فضای مجازی
-
واسه من که زیاد استفاده کردن و استفاده مدیریت نشده از فضای مجازی
-
سلام مشکلت به خاطر %(#ff0000)[نبود مدیریته] به نظر من برنامه هاتو بنویس نمیخواد خیلی خودتم اذیت کنی و جدول بکشی فقط کافیه یک سر رسید ور داری و هر روز صبح %(#ff0000)[قبل از شروع کردن] درست به صورت %(#ff0000)[ستونی و زیر هم] برنامه %(#ff0000)[همون روزت] را بنویسی
زمان روبه روشون %(#ff0000)[ننویس] فقط حجم مطالعاتیتو بنویس مثلا ( شیمی مبتکران ایستگاه 19 تا 25 فصل 2) هر وقت انجامش دادی %(#ff0000)[با یک رنگ دیگه روبه روش یک تیک بزن] و گوشیتو به یکی بده و بگو %(#ff0000)[هر روزی که موفق شدم] %(#ff0000)[همه برنامه هامو انجام بدم] اونوقت به عنوان جایزه برای %(#ff0000)[بقیه روز] گوشیمو پسم بدید
اینجوری هم درست %(#ff0000)[خیلی خوب] و %(#ff0000)[سریع] پیش میره هم %(#ff0000)[استفاده از گوشی] رو مدیریت کردی
فقط سعی کن برنامتو در %(#ff00c8)[حد توانت] بنویسی یعنی نه خیلی کم بنویسی که بی ارزش باشه و نه خیلی زیاد بنویسی که نتونی انجام بدی و دلسرد بشی -
hossein_sh نداشتن امید یا انگیزه
یه وقتایی هم خوشی زیادی -
%(#1e00ff)[بی هدفی] مهم ترین عامل نداشتن انگیزه و دلسرد شدن از درسه!!
-
hossein_sh اگه انگیزه ندارید کتاب قورباغه تو قورت بده رو بخونید خیلی کمکتون میکنه یا اگه هم دسترسی ندارید به جایی سرچ کنید می تونید پیدا کنید
-
hossein_sh به قول یه بنده خدایی وقتی به فرهاد کوهکن گفتن شیرینت مُرده اون دست از کوهکنی برداشت. همه ماها یه محرکی برای درس خوندن داریم اگه یه لحظه تردید کنیم که بش نمیرسیم دیگه درس خوندنو شُل میگیریم . من خودم وقتی به این فکر میکنم که چقدرررر از هدفم دورم گوشیو برمیدارم و تو نت واسه خودم چرخ میزنم و دیگه حوصله درس ندارم.باید تغییر بدم دیدمو نسبت به درس خوندن! من وظیفمه درس بخونم اصن خانواده و رقابتو بیخیال! من باید عاشقههههههههه درس خوندن بشم!
-
hossein_sh
سلام. شما وقتی درس میخونید که بهش نیاز داشته باشید. اگر نیاز نداشته باشید درس نمیخونید. تا حالا شنیدید که پدر یا مادرتون بهتون بگن زمان ما هیچ امکاناتی نبود و ما با کلی سختی و رنج و زحمت دانشگاه قبول شدیم؟ پس چرا ما با این امکانات نمیتونیم درس بخونیم؟ مشکل اینه که ما به درس خوندن نیاز نداریم. همه امکانات اعم از گوشی ، لپ تاپ ، فیلم دیدن ، کار نکردن و..... برای ما فراهمه... پس چرا باید درس بخونیم؟ درس بخونیم تا دوباره بتونیم این امکانات رو داشته باشیم؟
شما باید اول یه انگیزه پیدا کنی.... یه انگیزه و یک نیاز تا بفهمی که واقعا به درس خوندن نیاز داری... -
بنظرم اهمیت دادن به حرفای چرت بقیه ادمو بیشتر از هرچیزی عقب میکشه
به بقیه اصن میدون ندین به هیچ وجهCrystal در به نظرتون عوامل دلسرد شدن و خسته شدن ار کنکور و درس چیه ؟ گفته است:
بنظرم اهمیت دادن به حرفای چرت بقیه ادمو بیشتر از هرچیزی عقب میکشه
به بقیه اصن میدون ندین به هیچ وجه -
hossein_sh نداشتن امید یا انگیزه
یه وقتایی هم خوشی زیادیFatemeh Zarei سلام کلا چند تا عامل ادمو اینجوری میکنه یکیش %(#ff0000)[خوندن منبع نا مناسبه] که مفهوم درسو به شما خوب یاد نمیده و شما دل سرد میشید یا اگر هم مفهموم را خیلی خوب یاد میده تست های غیر استانداردی داره که باز هم شما را دلسرد میکنه عامل بعدی هم %(#ff0000)[نا امیدیه] بعضا ادم توی یک ازمون شرکت میکنه که سطحش خیلی بالاست و هر چی هم بخونه نمیتونه حریف اون ازمون بشه خودم دقیقا همین مشکل را با ازمونم داشتم عامل بعدی که تازه بهش رسیدم %(#ff0000)[علاقه نداشتنه] من رشتم تجربیه و تازه امسال که کلاس دوازدهم هستم فهمیدم که کلا به برنامه نویسی علاقه دارم نه به پزشکی و هر چقدر هم بشینم برنامه نویسی کار کنم خسته نمیشم
%(#ff00dd)[وقتی واقعا به یک چیزی علاقه داشته باشی هیچوقت ازش دلسرد نمیشی] %(#ff00dd)[چون دوسش داری] با خودت بشین فکر کن و ببین کدوم عامل برات صدق میکنه -
hossein_sh به قول یه بنده خدایی وقتی به فرهاد کوهکن گفتن شیرینت مُرده اون دست از کوهکنی برداشت. همه ماها یه محرکی برای درس خوندن داریم اگه یه لحظه تردید کنیم که بش نمیرسیم دیگه درس خوندنو شُل میگیریم . من خودم وقتی به این فکر میکنم که چقدرررر از هدفم دورم گوشیو برمیدارم و تو نت واسه خودم چرخ میزنم و دیگه حوصله درس ندارم.باید تغییر بدم دیدمو نسبت به درس خوندن! من وظیفمه درس بخونم اصن خانواده و رقابتو بیخیال! من باید عاشقههههههههه درس خوندن بشم!
-_× ادم چیجوری میتونه عاشق چیزی بشه که عاشقش نیست؟
-
سلام راستش رو میگم دارم دیوونه میشم خسته شدم از این شرایط از کلاس ها و امتحان های مجازی خسته شدم امروز امتحات هندسه دارم ولی هیچی نخوندم اصلا نمیتونم بخونم استرس دارم و حالم بده ولی نمیتونم بخونم مامانم هم همش میگه ازت نا امید شدم منم میمونم چی بگم الان دارم به این فکر میکنم چه فایده داره این همه درس خوندن یک بار یکی بهم گفت یعنی میخوای بی سواد باشی قطعا جواب من نه بود ولی الان وقتی نگاه میکنم به اطرافم و ازشون فیزیک و شیمی میپرسم یه جواب منطقی میدن (مگه یادم هست)حتی آدمی که همش چهار سال از درسش گذشته هم همین رو میگه خب من چرا باید درسی رو بخونم که یه سال دیگه هیچ ارزشی نداره چرا باید امتحانی بدم که میگن این مد نظر نیست
خسته شدم دلم هم پره هرچی بگم هم خالی نمیشم من تو شرایطی ام که به خاطر استرس نه اون کاری رو میکنم که باید نه اون کاری رو که دوست دارم هعی میدونین دلم چی میخواد یه کتاب خونه پر کتاب و یه لب تاپ و اینترنت نا محدود بعد شروع کنم خوندن کتاب ها و اخبار بعد شروع کنم نوشتن داستانی که دوست دارم و در نهایت شروع کنم ساخت انیمیشن داستانم بعد هم دوچرخم رو بردارم و فقط دور بزنم ولی این استرس مسخره حتی نمیزاره از زندگی لذت ببرم میدونین من عاشق درس خوندن بودم عاشق رشتم بودم ولی شرایط باعث شده متنفر بشم از همه چیز
-
سلام راستش رو میگم دارم دیوونه میشم خسته شدم از این شرایط از کلاس ها و امتحان های مجازی خسته شدم امروز امتحات هندسه دارم ولی هیچی نخوندم اصلا نمیتونم بخونم استرس دارم و حالم بده ولی نمیتونم بخونم مامانم هم همش میگه ازت نا امید شدم منم میمونم چی بگم الان دارم به این فکر میکنم چه فایده داره این همه درس خوندن یک بار یکی بهم گفت یعنی میخوای بی سواد باشی قطعا جواب من نه بود ولی الان وقتی نگاه میکنم به اطرافم و ازشون فیزیک و شیمی میپرسم یه جواب منطقی میدن (مگه یادم هست)حتی آدمی که همش چهار سال از درسش گذشته هم همین رو میگه خب من چرا باید درسی رو بخونم که یه سال دیگه هیچ ارزشی نداره چرا باید امتحانی بدم که میگن این مد نظر نیست
خسته شدم دلم هم پره هرچی بگم هم خالی نمیشم من تو شرایطی ام که به خاطر استرس نه اون کاری رو میکنم که باید نه اون کاری رو که دوست دارم هعی میدونین دلم چی میخواد یه کتاب خونه پر کتاب و یه لب تاپ و اینترنت نا محدود بعد شروع کنم خوندن کتاب ها و اخبار بعد شروع کنم نوشتن داستانی که دوست دارم و در نهایت شروع کنم ساخت انیمیشن داستانم بعد هم دوچرخم رو بردارم و فقط دور بزنم ولی این استرس مسخره حتی نمیزاره از زندگی لذت ببرم میدونین من عاشق درس خوندن بودم عاشق رشتم بودم ولی شرایط باعث شده متنفر بشم از همه چیز
خموش چرا مادرت باید غذا بپزه در حالی که خودش با یه نون پنیر هم سیر میشه؟
چرا پدرت باید کار کنه در حالی که خودش با یه ساعت در روز کار کردن همه خرج هاش در میاد؟
چرا باید درسی و بخونی که چهار سال اصلا بدرد نمیخوره؟
جواب اولی میشه چون وظیفشه چون با مادر شدن این کارو قبود کرده
جواب دومی میشه چون وظیفشه چون با پدر شدن و مرد شدن این وظیفرو قبول کرده
جواب سومی هم میشه چون وظیفته چون وظیفته که ایندتو بسازی حتی اگ سخت باشه
دانا بودن درس توندن پولدار بودن یکم از خوشی زدن شجاعت میخواد ولی معمولی بودن نه
میخوای مثل بقیه باشی مثل اونا راه برو مثل غذا بخور و حتی مثل اونا حرف بزن
ولی بدون مردم در مورد کسایی که معمولین یا حتی بازندن حرف نمیزنن
به قول خودت الان از زندگی لذت نمیبری ولی مطمئنم دوسال دیگ توی دنیای اما و اگر و شاید زندگی سخت تری داری
سه سال سختی بکش ۷۳ سال لذت ببر
متفاوت بودن شجاعت میخاد... -
-_× ادم چیجوری میتونه عاشق چیزی بشه که عاشقش نیست؟
hossein_sh به راحتی...
وقتی دل میاد وسط دنبال منطق گشتن فقد وقت تلف کردنه -
خموش چرا مادرت باید غذا بپزه در حالی که خودش با یه نون پنیر هم سیر میشه؟
چرا پدرت باید کار کنه در حالی که خودش با یه ساعت در روز کار کردن همه خرج هاش در میاد؟
چرا باید درسی و بخونی که چهار سال اصلا بدرد نمیخوره؟
جواب اولی میشه چون وظیفشه چون با مادر شدن این کارو قبود کرده
جواب دومی میشه چون وظیفشه چون با پدر شدن و مرد شدن این وظیفرو قبول کرده
جواب سومی هم میشه چون وظیفته چون وظیفته که ایندتو بسازی حتی اگ سخت باشه
دانا بودن درس توندن پولدار بودن یکم از خوشی زدن شجاعت میخواد ولی معمولی بودن نه
میخوای مثل بقیه باشی مثل اونا راه برو مثل غذا بخور و حتی مثل اونا حرف بزن
ولی بدون مردم در مورد کسایی که معمولین یا حتی بازندن حرف نمیزنن
به قول خودت الان از زندگی لذت نمیبری ولی مطمئنم دوسال دیگ توی دنیای اما و اگر و شاید زندگی سخت تری داری
سه سال سختی بکش ۷۳ سال لذت ببر
متفاوت بودن شجاعت میخاد...Mono خیلییییی ممنون واقعا یه چند وقت بود یادم رفته بود چقدر موفق شدنم برا خونوادم مهمه درستش همینه اصلا اگر عاشق خونوادم هستم پس باید خوش بختیم رو نشونشون بدم و انقدر خود خواه نباشم واقعا متشکرم آدم گاهی نیاز داره حرف های ساده و تکراری که خودش بهش معتقده رو بهش بگن چون فراموش میکنه کیبردت طلا
-
Mono خیلییییی ممنون واقعا یه چند وقت بود یادم رفته بود چقدر موفق شدنم برا خونوادم مهمه درستش همینه اصلا اگر عاشق خونوادم هستم پس باید خوش بختیم رو نشونشون بدم و انقدر خود خواه نباشم واقعا متشکرم آدم گاهی نیاز داره حرف های ساده و تکراری که خودش بهش معتقده رو بهش بگن چون فراموش میکنه کیبردت طلا