برنامه ریزی
-
Hesam Mohammadi بازم ب خودت بستگی داره که دهم رو خوب بلدی یا ن یازدهم رو بستی خوب یا ن
-
@abolfazl11 اونام خوبن ولی نمیتونمم ولشون کنم که منظورم رو از نظرم خوب متوجه نشدید برنامه ریزی مال تابستون برای اینکه هر چیزی رو تا کجا پیش برم
Hesam Mohammadi ببین این بحثا رو نمیشه اصن کلی گفت باید بری پیش ی مشاور خوب تاکید میکنم خوب
-
@abolfazl11 اگه خوبمم بسته باشی باز احتیاج به دوره و مرور 100 درصد هست
Hesam Mohammadi اره
-
Hesam Mohammadi ببین این بحثا رو نمیشه اصن کلی گفت باید بری پیش ی مشاور خوب تاکید میکنم خوب
-
با سلام خدمت تمامی دانش آموزان آلایی
من تجربیم و یازدهم هستم و الان که قراره وارد تابستونو و دوازدهم بشم سوالی داشتم که این تابستون باید چیکار کنم باید کجا ها رو بیشتر کار کنم و تمرکز اصلیم باید چی باشه
چه کتاب ها و منابعی رو باید تهیه کنم ؟!
romisa
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءHesam Mohammadi سلام منم یازدهمم و تجربی ام
مشاور ما میگفتش که شما امسال تو تابستون تمام تمرکزتون رو بزارین رو خوندن درسای پایه و تسلط به مطالب و تستا اینجوری تو خود سال خیالتون از بابت پایه راحته و میرین مستقیم سر کنکور و مطمئنین که حداقل یه بار کامل پایه رو جمع کردین منم اولش مثل شما فکر میکردم و میخواستم تو عید دهمو بخونم و امسالم تا تموم نشده یازدهم و بعدم تو تابستون دوازده ولی مشاور که اینجوری گفت پشیمون شدم -
Hesam Mohammadi سلام منم یازدهمم و تجربی ام
مشاور ما میگفتش که شما امسال تو تابستون تمام تمرکزتون رو بزارین رو خوندن درسای پایه و تسلط به مطالب و تستا اینجوری تو خود سال خیالتون از بابت پایه راحته و میرین مستقیم سر کنکور و مطمئنین که حداقل یه بار کامل پایه رو جمع کردین منم اولش مثل شما فکر میکردم و میخواستم تو عید دهمو بخونم و امسالم تا تموم نشده یازدهم و بعدم تو تابستون دوازده ولی مشاور که اینجوری گفت پشیمون شدم@Dr-Rashidi در برنامه ریزی گفته است:
Hesam Mohammadi سلام منم یازدهمم و تجربی ام
مشاور ما میگفتش که شما امسال تو تابستون تمام تمرکزتون رو بزارین رو خوندن درسای پایه و تسلط به مطالب و تستا اینجوری تو خود سال خیالتون از بابت پایه راحته و میرین مستقیم سر کنکور و مطمئنین که حداقل یه بار کامل پایه رو جمع کردین منم اولش مثل شما فکر میکردم و میخواستم تو عید دهمو بخونم و امسالم تا تموم نشده یازدهم و بعدم تو تابستون دوازده ولی مشاور که اینجوری گفت پشیمون شدمسپاسگزارم از نظراتتون
-
من تجربیم و یازدهم هستم و الان که قراره وارد تابستونو و دوازدهم بشم سوالی داشتم که این تابستون باید چیکار کنم باید کجا ها رو بیشتر کار کنم و تمرکز اصلیم باید چی باشه
romisa
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءHesam Mohammadi
تابستون به نظر من همه تمرکزت رو بزار رو جمع بندیه درست و حسابی دهم یازدهم....بترکون هاا !...
تا میتونی تست بزن و مرور کن برا دوازدهم وقت هست -
Hesam Mohammadi
تابستون به نظر من همه تمرکزت رو بزار رو جمع بندیه درست و حسابی دهم یازدهم....بترکون هاا !...
تا میتونی تست بزن و مرور کن برا دوازدهم وقت هست -
romisa
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءHesam Mohammadi در برنامه ریزی گفته است:
romisa
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءسلام وقتتون به خیر
پیشنهادم اینه که تابستون مطالب دهم و یازدهم به خوبی مطالعه کنید و اونا رو با تست مسلط بشید تا با خیال راحت از مطالب پایه به استقبال دوازدهم برید
راجبه منابع واقعیتش من نظام قدیم بودم نظام جدید رو مطمئن نیستم چه منابعی بهتره -
Hesam Mohammadi در برنامه ریزی گفته است:
romisa
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءسلام وقتتون به خیر
پیشنهادم اینه که تابستون مطالب دهم و یازدهم به خوبی مطالعه کنید و اونا رو با تست مسلط بشید تا با خیال راحت از مطالب پایه به استقبال دوازدهم برید
راجبه منابع واقعیتش من نظام قدیم بودم نظام جدید رو مطمئن نیستم چه منابعی بهتره -
romisa ممنونم