اشکال فیزیک⚡
-
سلام رفقای کنکوری میشه این نکته رو توضیح بدین؟ میگه که اگر در یک شاخه یک مقاومت افزایش یابد 1-جریان همان شاخه وجریان کل افزایش میابد خب این اوکیه ولی تو دومی میگه جریان شاخه های موازی افزایش میابد مگر اینکهولتاژ دو سر ان ها ثابت باشددر این صورت خاص جریان ان ها ٍثابت میماند
رتبه-های-انجمن-آلاء تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام رفقای کنکوری میشه این نکته رو توضیح بدین؟ میگه که اگر در یک شاخه یک مقاومت افزایش یابد 1-جریان همان شاخه وجریان کل افزایش میابد خب این اوکیه ولی تو دومی میگه جریان شاخه های موازی افزایش میابد مگر اینکهولتاژ دو سر ان ها ثابت باشددر این صورت خاص جریان ان ها ٍثابت میماند
رتبه-های-انجمن-آلاء تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاhajar shahedi 0 اگر مقاومت یک شاخه افزایش پیدا کنه جریان اون شاخه افزایش پیدا میکنه ؟!!!!!!!!
اینا نسبت عکس دارن که پس جریان شاخه باید کاهش پیدا کنه😩😐 -
این پست پاک شده!
-
hajar shahedi 0 اگر مقاومت یک شاخه افزایش پیدا کنه جریان اون شاخه افزایش پیدا میکنه ؟!!!!!!!!
اینا نسبت عکس دارن که پس جریان شاخه باید کاهش پیدا کنه😩😐Hesam Mohammadi منم گیج شدم این متنو تو میکروطلایی گاج نوشته بود😐🤐
-
Hesam Mohammadi منم گیج شدم این متنو تو میکروطلایی گاج نوشته بود😐🤐
hajar shahedi 0 منم که هنگ کردم اما کمک آموزشی ها ایراد زیاد داره از دبیرت باز برای مطمئن شدن بفرست بعدش میتونی اون صفحشو عکس بدی که اینو گفته
-
سلام اولا که با افزایش مقاومت، جریان شاخه و کل کاهش پیدا میکنه. در مورد دومی وقتی که ولتاژ دو سر مقاومت ثابت باشه، با توجه به رابطه v=IR و با توجه به اینکه مقاومت هم ثابته، جریان هم باید ثابت باشه.
-

-
سلام اولا که با افزایش مقاومت، جریان شاخه و کل کاهش پیدا میکنه. در مورد دومی وقتی که ولتاژ دو سر مقاومت ثابت باشه، با توجه به رابطه v=IR و با توجه به اینکه مقاومت هم ثابته، جریان هم باید ثابت باشه.
این پست پاک شده! -
@mohammadreza-ghafuri اها اوکی مرسی💖
-
hajar shahedi 0 منم که هنگ کردم اما کمک آموزشی ها ایراد زیاد داره از دبیرت باز برای مطمئن شدن بفرست بعدش میتونی اون صفحشو عکس بدی که اینو گفته
Hesam Mohammadi 😂 هنگ نکن کتابا خیلی ایراد دارن.
-
Hesam Mohammadi 😂 هنگ نکن کتابا خیلی ایراد دارن.
hajar shahedi 0 اون که 100 درصد از میکرو گاج گفتی تعجب کردم چون اون کتابای فیزیک خوبی میده بیرون