موقاری یا راستی بروجنی
-
@Kosar-Kelyabi کلاس چندم هستین؟در حال حاضر تو کتاب هست.و سال قبل هم بود
Ilya Mansouri
عشقم من دوازدهمم اون فیلمها سه چهار سال پیش ضبط شده -
این استاد موقاریه هااا
امیدوارم اشتب زده باشی ://uu در موقاری یا راستی بروجنی گفته است:
این استاد موقاریه هااا
امیدوارم اشتب زده باشی ://نه من دقیقا همینو می گم .کسی که شب امتحان گذاشته کسی که جزوه هاش رو خودتون گذاشتیم تو بخش جزوه ها کسی که صفر تا صد و کارگاه و تورق سریع داره کسی که می گه جزوه برداری کنین کسی که می گه زیاد تست بزنیم اینا رو هم مرو می دونم ولی در کل معلم بدی هستن.و بی انرژی.
-
uu در موقاری یا راستی بروجنی گفته است:
این استاد موقاریه هااا
امیدوارم اشتب زده باشی ://نه من دقیقا همینو می گم .کسی که شب امتحان گذاشته کسی که جزوه هاش رو خودتون گذاشتیم تو بخش جزوه ها کسی که صفر تا صد و کارگاه و تورق سریع داره کسی که می گه جزوه برداری کنین کسی که می گه زیاد تست بزنیم اینا رو هم مرو می دونم ولی در کل معلم بدی هستن.و بی انرژی.
Ilya Mansouri در موقاری یا راستی بروجنی گفته است:
این استاد موقاریه هااا
بدی از خودته حالا که میخوای
-
این استاد موقاریه هااا
Ilya Mansouri
بلاخره همه که خوش سلیقه نیستن .... -
Ilya Mansouri در موقاری یا راستی بروجنی گفته است:
این استاد موقاریه هااا
بدی از خودته حالا که میخوای
-
Ilya Mansouri
عشقم من دوازدهمم اون فیلمها سه چهار سال پیش ضبط شده@Kosar-Kelyabi من دهمم ولی الان الان یازدهم راستی بروجنی رو می خونم ودر کتاب ما همین مطالب هست ولی آقای منقاری اینا رفتن ولی نه از کتاب.
-
@Kosar-Kelyabi من دهمم ولی الان الان یازدهم راستی بروجنی رو می خونم ودر کتاب ما همین مطالب هست ولی آقای منقاری اینا رفتن ولی نه از کتاب.
Ilya Mansouri
بلخره دهمی و بی تجربه :)) -
این استاد موقاریه هااا
Ilya Mansouri
اگه کنکور امسال با موقاری صد نزنم و نیام کارناممو بهت نشون بدم از سگ کمترم .... -
@Kosar-Kelyabi من دهمم ولی الان الان یازدهم راستی بروجنی رو می خونم ودر کتاب ما همین مطالب هست ولی آقای منقاری اینا رفتن ولی نه از کتاب.
Ilya Mansouri
تو غلط میکنی به اقا موقاری میگی منقاری -
Ilya Mansouri
بلخره دهمی و بی تجربه :)) -
uu ببین به تجربه ربطی نداره الان اخرین درس یازدهم رو می خونم با اینکه دهمم شما معلم درستی رو انتخاب نکردیم.
Ilya Mansouri
باشه بیبی تو خوبی -
Ilya Mansouri
تو غلط میکنی به اقا موقاری میگی منقاری@Kosar-Kelyabi تو تایپ اون طور افتاده آقای راستی بروجنی هم افتاده بروتی.
-
uu ببین به تجربه ربطی نداره الان اخرین درس یازدهم رو می خونم با اینکه دهمم شما معلم درستی رو انتخاب نکردیم.
Ilya Mansouri من خودم میدونم که کیو درست انتخاب کردم کیو نه
دخالت تو انتخاب من نکنید لطفا -
Ilya Mansouri
تو غلط میکنی به اقا موقاری میگی منقاری@Kosar-Kelyabi با ادب باش باهوش.
-
@Kosar-Kelyabi تو تایپ اون طور افتاده آقای راستی بروجنی هم افتاده بروتی.
Ilya Mansouri
سعی کن نیوفته -
Ilya Mansouri من خودم میدونم که کیو درست انتخاب کردم کیو نه
دخالت تو انتخاب من نکنید لطفا -
این استاد موقاریه هااا
Ilya Mansouri راستش فکر میکنم دیگه زیادی شما از استاد موقاری بد میگین. احتمالا اون لحظه ای که فیلمو میدیدین خودتون بیحال بودین. ولی چند کلیپ دیگه از ایشون نگاه کنید نظرتون عوض میشه.
-
@Kosar-Kelyabi با ادب باش باهوش.
Ilya Mansouri
با کسی که به استادم بی احترامی میکنه نمیتونم خوب حرف بزنم -
uu شما هم تو انتخاب من دخالت نکنید.من رفتم خداحافظ
Ilya Mansouri من دخالتی نکردم ، نمیزارم کسی ب استاد محبوبم توهین کنه افراد جدید بیان بخونن راجب ایشون بر اساس حرف شما تصمیم بگیرن
بسلامت دیر رفتین -
Ilya Mansouri من دخالتی نکردم ، نمیزارم کسی ب استاد محبوبم توهین کنه افراد جدید بیان بخونن راجب ایشون بر اساس حرف شما تصمیم بگیرن
بسلامت دیر رفتینuu در موقاری یا راستی بروجنی گفته است:
Ilya Mansouri من دخالتی نکردم ، نمیزارم کسی ب استاد محبوبم توهین کنه یه عده جدید بیان بخونن راجب ایشون بر اساس حرف شما تصمیم بگیرن
بسلامت دیر رفتین