جزوه زیست یادهم_فصل اول_جلسه یک تا هشت
-
https://linksharing.samsungcloud.com/A8SnENrx5c4N
من خودم حقیقتا گمان میکنم که حجت رو بر تمام جزوه های زیست شناسی تمام کردم با این جزوه

خب این جزوه چندتا حُسن داره:
اول اینکه تمام عکس ها اسکن شده هستن
دوم اینکه همه ی صفحات شماره گذاری شدن
سوم اینکه رنگی رنگی براتون نوشتم
چهارم اینکه(از همه مهمتر)یه سری جاهایی که حس کردم توضیح باید ملموس تر باشه به زبان عامیانه نوشتم.
+در نهایت اینکه اگر استقبال خوبی بشه از جزوه ها بقیه مطالب رو**- متن پررنگ** هم جزوشُ میذارم.
-
من خودم حقیقتا گمان میکنم که حجت رو بر تمام جزوه های زیست شناسی تمام کردم با این جزوه

چهارم اینکه(از همه مهمتر)یه سری جاهایی که حس کردم توضیح باید ملموس تر باشه به زبان عامیانه نوشتم.
+در نهایت اینکه اگر استقبال خوبی بشه از جزوه ها بقیه مطالب رو**- متن پررنگ** هم جزوشُ میذارم.
شقایق محمدی
جزوه اقا موقاریه دیگه ؟؟ -

شقایق محمدی
دستت درد نکنه چه خوش خط

-
چرا برا من باز نمی کنه
-
شقایق محمدی
جزوه اقا موقاریه دیگه ؟؟@Kosar-Kelyabi
بلی^-^ -
شقایق محمدی
دستت درد نکنه چه خوش خط

@Kosar-Kelyabi
قابلی نداره،تشکر اصلی رو باید از آقا موقاری کرد:) -
@narges-sardar
نمیدونم:(
حالا چندبار دیگه امتحان کن اگه نشد برنامه ی link sharing رو بگیر با اونم امتحان کن -
@narges-sardar
نمیدونم:(
حالا چندبار دیگه امتحان کن اگه نشد برنامه ی link sharing رو بگیر با اونم امتحان کنشقایق محمدی ممنون امتحان میکنم
-
@Kosar-Kelyabi
قابلی نداره،تشکر اصلی رو باید از آقا موقاری کرد:)شقایق محمدی در زیست یادهم_فصل اول_جلسه یک تا هشت گفته است:
@Kosar-Kelyabi
قابلی نداره،تشکر اصلی رو باید از آقا موقاری کرد:)اونکه صد در صد انشاالله بعد کنکور میرم برا تشکر

-

شقایق محمدی
مرسی گل جان واسه اشتراک گذاری

واسه منم باز نکرد
-
@Kosar-Kelyabi
بلی^-^شقایق محمدی
اگه برات امکان داره بقیه جزوه هاتم بزار اخه من کنکوریم و یه سری از جزوه هام گم شده الان وقت نمیکنم دوباره صفر تا صد ببینم -
شقایق محمدی

واسه منم باز نکرد
romisa
نچ-_-حالا شما هم با همون برنامه ای که به اوشون گفتم یه امتحان بکن اگه باز نکرد براتون عکسا رو بدون پی دی آف میزارم:)
-
شقایق محمدی

واسه منم باز نکرد
-
@Kosar-Kelyabi در زیست یادهم_فصل اول_جلسه یک تا هشت گفته است:
romisa
دانلود رو زدی ؟نه کلیک کردم یه سایت باز شد که نیومد
-
شقایق محمدی
اگه برات امکان داره بقیه جزوه هاتم بزار اخه من کنکوریم و یه سری از جزوه هام گم شده الان وقت نمیکنم دوباره صفر تا صد ببینم@Kosar-Kelyabi
والا من خودمم کنکوریم همه ی همه رو ندارم ولی تا اونجا که استقبال بشه واقعا میذارم ولی شاید یه کم زمان ببره -
romisa
نچ-_-حالا شما هم با همون برنامه ای که به اوشون گفتم یه امتحان بکن اگه باز نکرد براتون عکسا رو بدون پی دی آف میزارم:)
شقایق محمدی در زیست یادهم_فصل اول_جلسه یک تا هشت گفته است:
romisa
عزیزم من کنکوری نیستم ولی از اینجور کارا خیلییی خوشم میاد و خوشحال میشم

می خواستم ببینم جزوت چطوریاس و به دوستام و اونایی که لازم دارن پیشنهاد بدم
-
شقایق محمدی در زیست یادهم_فصل اول_جلسه یک تا هشت گفته است:
romisa
عزیزم من کنکوری نیستم ولی از اینجور کارا خیلییی خوشم میاد و خوشحال میشم

می خواستم ببینم جزوت چطوریاس و به دوستام و اونایی که لازم دارن پیشنهاد بدم
romisa
من کم کم جزوه هام رو میذارم.
یه سری هم جمع بندی نمودار طور دارم که قصد دارم اونارم بذارم -
@Kosar-Kelyabi
والا من خودمم کنکوریم همه ی همه رو ندارم ولی تا اونجا که استقبال بشه واقعا میذارم ولی شاید یه کم زمان ببرهشقایق محمدی
اها خب دستت درد نکنه عزیزم موفق باشی
مجموعه جزوات گروه نویسندگان زیست شناسی آلاخونه