b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
اسید و باز - سوال بافر
-
Reza.Tah در اسید و باز - سوال بافر گفته است:
@دکتر-عاطی
وقتی تو کنکور اومده امثال هم ازش سوال میاد الان ما باید هر 4 گزینه رو تحلیل کنیم
سال بعد احتمال اینکه به صورت شمارشی بدن زیادهمیشه خواهش کنم اگه نکته ای در مورد بافر هس رو اینجا بزارین من کتابم مال پارسال اینا رو در مورد بافر نداره :|
-
ARTHUR در اسید و باز - سوال بافر گفته است:
@دکتر-عاطی در اسید و باز - سوال بافر گفته است:
ARTHUR
خداییش 95 خارج هم اسون بودخب قرار نیست که همه ی تست ها رو سخت بدن.
خدا از دهنتون بشنوه
ما رو ترسوندن
من که واقعن میترسم
بعید نیس با این وضع بخوان روند سوالا رو اصن عوض کنن -
Dr.Saraaa در اسید و باز - سوال بافر گفته است:
intllignt در اسید و باز - سوال بافر گفته است:
ARTHUR بعد میگن که ما از خود کتاب درسی سوال میاریم
اونی ک این حرفو زده دلش کتک میخواسته:))
رییس سازمان سنجش
کی بریم کتکش بزنیم ؟ -
@دکتر-عاطی در اسید و باز - سوال بافر گفته است:
Dr.Saraaa در اسید و باز - سوال بافر گفته است:
intllignt در اسید و باز - سوال بافر گفته است:
ARTHUR بعد میگن که ما از خود کتاب درسی سوال میاریم
اونی ک این حرفو زده دلش کتک میخواسته:))
رییس سازمان سنجش
کی بریم کتکش بزنیم ؟رییس سازمان سنجش مرده که:(((
زور دارن -
من چند تا سوال می پرسم هرکی بتونه برای خودش جواب بده معلوم میشه "مفهوم بافر" رو فهمیده!
-
چرا برای درست کردن بافر باید اسید یا باز "ضعیف" باشه؟
-
چه نیازی به نمک اون اسید یا باز هست؟ اصلاً چرا اسید ضعیف+ نمک "بازی" یا باز ضعیف+نمک"اسیدی" ؟
-
اگه سدیم استات جامد رو به استیک اسید اضافه کنیم pH چه بلایی سرش میاد؟
پاسخ این سوالا رو خودم قرار میدم. فعلاً روی این سوالا فکر کنید
-
-
من چند تا سوال می پرسم هرکی بتونه برای خودش جواب بده معلوم میشه "مفهوم بافر" رو فهمیده!
-
-
چه نیازی به نمک اون اسید یا باز هست؟ اصلاً چرا اسید ضعیف+ نمک "بازی" یا باز ضعیف+نمک"اسیدی" ؟
-
1-تا درجهت برگشت آبكافت انجام پذير باشه اگ اسيد قوي باشه ك نميتونه با آبكافت شدن تعادلو نگه داره
2-تا درجهت برگشت آبكافت انجام پذير باشه! در واقع اسيد يا باز ضعيف خيلي يون توليد نميكنه و با اضافه كردن هيدرونيم يا هيدروكسيد چيزي از آنيون يا كاتيون اون اسيد يا بازه ضعيف وجود نداره ك تعادل در يه جهتي انجام شه
3-با اضافه كردن اين نمك بازي غلظت استات زياد شده و تعادل يونش استيك اسيد در جهت برگشت انجام ميشه و هيدرونيم مصرف ميشه و ph افزايش پيدا ميكنه...
ولي بشخصه اين آزمون تو گواه سوالي ك كدوم بافره رو داده بودن و تنها سوالي بود ك بيخيالش شدم -
-
moein در اسید و باز - سوال بافر گفته است:
-
-
-
1-تا درجهت برگشت آبكافت انجام پذير باشه اگ اسيد قوي باشه ك نميتونه با آبكافت شدن تعادلو نگه داره
2-تا درجهت برگشت آبكافت انجام پذير باشه! در واقع اسيد يا باز ضعيف خيلي يون توليد نميكنه و با اضافه كردن هيدرونيم يا هيدروكسيد چيزي از آنيون يا كاتيون اون اسيد يا بازه ضعيف وجود نداره ك تعادل در يه جهتي انجام شه
3-با اضافه كردن اين نمك بازي غلظت استات زياد شده و تعادل يونش استيك اسيد در جهت برگشت انجام ميشه و هيدرونيم مصرف ميشه و ph افزايش پيدا ميكنه...
ولي بشخصه اين آزمون تو گواه سوالي ك كدوم بافره رو داده بودن و تنها سوالي بود ك بيخيالش شدمآفرین . کاملاً درست جواب دادی.
-
-
-
-
-
پاسخ: (عکس خیلی بزرگه صبر کنید لود بشه)
-
-
moein در اسید و باز - سوال بافر گفته است:
-
-
-
ولي بشخصه اين آزمون تو گواه سوالي ك كدوم بافره رو داده بودن و تنها سوالي بود ك بيخيالش شدمآفرین . کاملاً درست جواب دادی.
فقط بايد ميدونستم ك "اغلب"داروها خاصيت بازي يا اسيدي دارن تا صد ميشد اين آزمون ك گند زدم -
-
آقایون ! خانوما ! چرا محور اصلی بحث تایپک رو منحرف می کنید ؟
تست بافر خیلی سبز :
pH محلول یک مولار استیک اسید که دارای مقدارس سدیم استات است ، برابر 4 است . غلظت سدیم
استات چند مولار است ؟ (Ka=1/75x10^-5)
0/175
1/75
0/0875
0/875 -
intllignt
یه تیپ فقط داره اونم مربوط به تعادل میشه اصلا فقط نکتش مربوط به بافره اونم نکته ساده ایه.http://www.upload-photos.ir/images/38674963521783832252.jpg
در کل شانسش واسه اومدن تو کنکور کمه,ولی بعضی طراح ها یکم ...
پارسال از کتاب سال 93 سوال شمارشی داده بودن
فقط همون دو تا فرمول آخر تو ذهنت باشه کافیه دیگه بیشتر از یه جایگذاری نباید بدن قاعدتا