مشکل جدی،کمک فوری
-
اقا من یه خیلی جدی پیش اومد مجبور شدم لحظه ای در رفتن درنگ کنم.
...هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندیم....:bowtie:
خلاصه ش اینه؛ من تا حالا حتی یک کلمه عمومی نخوندم(رشته تجربی)از طرفی میخام همشون رنج تقریبا 60 به بالا باشند....هیچی از عمومی نمیدونم،کتاباشو و... اصلا نمیشناسم،(اما خدا روشکر کمی مغز مونده برام)دقیقا بگید چی بخونم هم وقتمو کمتر بگیره هم درصد بالاتری بده،من کلا تا کنکور برای عمومی نمیتونم بیشتر از 5 ساعت روزانه بذارم....برام مهم نیست چطوری اما باید بشه ممنون .... -
خلاصه ش اینه؛ من تا حالا حتی یک کلمه عمومی نخوندم(رشته تجربی)از طرفی میخام همشون رنج تقریبا 60 به بالا باشند....هیچی از عمومی نمیدونم،کتاباشو و... اصلا نمیشناسم،(اما خدا روشکر کمی مغز مونده برام)دقیقا بگید چی بخونم هم وقتمو کمتر بگیره هم درصد بالاتری بده،من کلا تا کنکور برای عمومی نمیتونم بیشتر از 5 ساعت روزانه بذارم....برام مهم نیست چطوری اما باید بشه ممنون ....Delete account در مشکل جدی،کمک فوری گفته است:
خلاصه ش اینه؛ من تا حالا حتی یک کلمه عمومی نخوندم(رشته تجربی)از طرفی میخام همشون رنج تقریبا 60 به بالا باشند....هیچی از عمومی نمیدونم،کتاباشو و... اصلا نمیشناسم،(اما خدا روشکر کمی مغز مونده برام)دقیقا بگید چی بخونم هم وقتمو کمتر بگیره هم درصد بالاتری بده،من کلا تا کنکور برای عمومی نمیتونم بیشتر از 5 ساعت روزانه بذارم....برام مهم نیست چطوری اما باید بشه ممنون .... -
Delete account در مشکل جدی،کمک فوری گفته است:
خلاصه ش اینه؛ من تا حالا حتی یک کلمه عمومی نخوندم(رشته تجربی)از طرفی میخام همشون رنج تقریبا 60 به بالا باشند....هیچی از عمومی نمیدونم،کتاباشو و... اصلا نمیشناسم،(اما خدا روشکر کمی مغز مونده برام)دقیقا بگید چی بخونم هم وقتمو کمتر بگیره هم درصد بالاتری بده،من کلا تا کنکور برای عمومی نمیتونم بیشتر از 5 ساعت روزانه بذارم....برام مهم نیست چطوری اما باید بشه ممنون ....@parastu23
فقط نقل قولت هست جوابی نیامده.... -
سلام برای عربی حتما فیلم های اردوی نوروزی فرات روببینید درصدتون خیلی بالا میایه وبرای ادبیات من کتاب قرابت الگو رو دارم خیلی بهم کمک می کنه و درصدمو بالا برده برای دینی به نظرم کتاب رو بخونید بسه چون من فقط کتاب رو می خونم ودرصدم بدک نیست زبان نمی دونم چون درصد خودمم پایینه
-
سلام برای عربی حتما فیلم های اردوی نوروزی فرات روببینید درصدتون خیلی بالا میایه وبرای ادبیات من کتاب قرابت الگو رو دارم خیلی بهم کمک می کنه و درصدمو بالا برده برای دینی به نظرم کتاب رو بخونید بسه چون من فقط کتاب رو می خونم ودرصدم بدک نیست زبان نمی دونم چون درصد خودمم پایینه
@S.Mona
کلا فیلماش چند ساعتن؟عربی از قواعد شروع کنم یا لغت؟
ادبیات درس به درس نخونم یعنی؟؟
ممنون جواب دادید -
فیلما نمیدونم دقیقا چند ساعتن ولی وقتی من دیدمشون به حدود 70 هم رسیدم که این فیلما فقط نکات ترجمه اند و اگه وقت اضافه آوردی قواعد هم بخون
درمورد ادبیات حتما باید مبحثی بخونید نه درس به درس فایده نداره البته من فقط تو قرابت قوی هستم چون هرشب براش تست می زنم لغت و املا هم که آسونه میمونه آرایه که فیلم های آقای راوش رو نگاه کنید البته من چند جلسه رو دیدم خوب بود -
:hand: سلام تا من هستم نترس
مصداق بارز کسی که تا الان یخ حوض میشکسته هستی !!!
انصاف رو رعایت نکردی.60 درصد ادبیات با 60 دردص زبان و دینی و عربی یکیه؟؟نه دیگه
ببین عربی همون همایش + همایش امسال که میذارن بسه.
دینی هم کلاس کنکور 94-93 به همراه پیش ازمون درس سیزده دوم + دروس 13 به بعد سال سوم از سال 94-95
زبان هم لغات تیک 8 به همراه همایش جمع بندی زبان در سه ساعت به اضافه تست !!!
ادبیات!!نظری ندارم!!!نمیشه که ادم همه چی رو بدونه!!!(تواضع رو حال کردی؟؟؟
)
-
دینی هم کلاس کنکور 94-93 به همراه پیش ازمون درس سیزده دوم + دروس 13 به بعد سال سوم از سال 94-95
)
@friend
هرجا میرم یه سرش تویی.خخ ....یخ حوض بشکنی بهتر از بیکاریع خو....
جواد بدختم نکنی این دیگه شوخی نیست ها.خخخخ
-
)
@friend
خدا خیرت بده اینایی که گفتی با روزی ده ساعت هم جمع نمیشه....
-
@friend
@friend
نه داداش.با روزی ده ساعت جمع نمیشه.روزی یک الی دو ساعت دینی و روزی نیم ساعت زبان و یک روز در میون عربی و ادبیات هر کدوم یک و نیم ساعت .جمعا میشه 4 ساعت!!!!!
-
مشکل بعد فیزیک و ریاضیه که کلا روی هم میخام 20 درصد بزنم.....چ پیشنهادی دارید؟از اردیبهشت به بعد میتونم هر کدوم رو به 10 برسونم یا نه به نطرتون چ بخونم
-
مشکل بعد فیزیک و ریاضیه که کلا روی هم میخام 20 درصد بزنم.....چ پیشنهادی دارید؟از اردیبهشت به بعد میتونم هر کدوم رو به 10 برسونم یا نه به نطرتون چ بخونم
نه دیگه برای گرفتن مشاوره تخصصی باید مایه بدی -
قطعا شما حوض شکن بودی
-
نه بابا انقدر زیست و شیمی خوندم روزی سه بار پدربزرگم میامد جلوی چشمم.البته شیمیه فک کنم هیچی یادم نمونده.....ولی یخ شکنی شغل شریفیه.خخ تبحر خواصی دارم...
-
همه متواری شدند. خخ
-
همه متواری شدند. خخ
-
سلام .
ادبیات : با توجه به اینکه از قرابت حدود 9 سوال از 25 سوال میاد، فوق العاده مهمه . کتاب قرابت نشر الگو رو بگیر روزی یه صفحه بزن . مطمئن باش تا چند ماه آینده اگر این روال رو دنبال کنی ، قرابت رو خیلی خوب میتونی جواب بدی. 5 سوال زبان فارسی هم میاد . در مجموع میشه 14 تست یعنی 56 درصد .
دینی : فیلم های استاد کریمی موسسه آفبا حرف نداره. خیلی خوب میتونی دینی رو بالا بزنی . (میتونی فیلم رو دانلود کنی البته بعد باید حلالیت بخوای از استاد !)
زبان : فیلم جمع بندی آقای فراهانی خیلی خوبه سه ساعته ولی خیلی بهت کمک میکنه . کتاب "و نترسیم از متن " از انتشارات شبقره هم بگیر شبی یه ریدینگ ازش بزن و همینطور کلوز تست . چون در مجموع با همین کتاب میتونی ریدینگ و کلوز زبان رو که حدود 13 سواله جواب بدی -
شما همونی نبودین ک میگفتین ریاضیو پارسال 64 زدین؟!
-
شما همونی نبودین ک میگفتین ریاضیو پارسال 64 زدین؟!
بعله،من پارسال به صورت کاملا غیرحرفه ای نشستم درسنامه های مهروماه رو بدون توجه به بودجه بندی ها از ابتدا خوندم،نه از بودجه بندی خبر داشتم نه از چیزی،،،،وقتی ادم میخواد به یه درصد خاص برسه حتی کم(برای من 10 درصد کافیه،چون روی زیست وشیمی خیلی سرمایه گذاری کردن) توی ده روز (شاید از اول تیر شروع کنم ریاضی و..)واقعا باید کمی حرفه ای تر عمل کرد چون ممکنه تبدیل به یه درصد منفی بشه.مثل زمین خیلیا...دقیقا اول اردیبهشت یکسال از خوندن ریاضی میگذره طبیعیه اثراتش رو باید پذیرفت
-
سلام .
ادبیات : با توجه به اینکه از قرابت حدود 9 سوال از 25 سوال میاد، فوق العاده مهمه . کتاب قرابت نشر الگو رو بگیر روزی یه صفحه بزن . مطمئن باش تا چند ماه آینده اگر این روال رو دنبال کنی ، قرابت رو خیلی خوب میتونی جواب بدی. 5 سوال زبان فارسی هم میاد . در مجموع میشه 14 تست یعنی 56 درصد .
دینی : فیلم های استاد کریمی موسسه آفبا حرف نداره. خیلی خوب میتونی دینی رو بالا بزنی . (میتونی فیلم رو دانلود کنی البته بعد باید حلالیت بخوای از استاد !)
زبان : فیلم جمع بندی آقای فراهانی خیلی خوبه سه ساعته ولی خیلی بهت کمک میکنه . کتاب "و نترسیم از متن " از انتشارات شبقره هم بگیر شبی یه ریدینگ ازش بزن و همینطور کلوز تست . چون در مجموع با همین کتاب میتونی ریدینگ و کلوز زبان رو که حدود 13 سواله جواب بدیreza.ro
ممنون...