Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
در قسمت 58 حد و پیوستگی (قسمت یازدهم) آقای امینی راد فایل های دانلود با کیفیت متوسط و عالی وجود نداره و همه رو فقط کیفیت پایین یعنی 29 مگابایت برای دانلود قرار میده
-
سلام دوستان یه چند مدتی هست مبحث جدیدی تدریس نشده. کسی خبر داره که چرا چیز جدیدی تدریس نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر شما از بین استادای 94-95 برای مباحث دیگه کی بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
دوستان عزیز الایی سلام. لطفا به جای پرداختن به حواشی روی اصل موضوع (منظورم کنکوره) تمرکز کنین. بذارین افرادی مثل مسترCR7 هرچی میخوان بگن. وقتتون باارزش از ایناست که صرف بحث کردن با افرادی مثل ایشون بشه.
-
fatima rajaee در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان عزیز الایی سلام. لطفا به جای پرداختن به حواشی روی اصل موضوع (منظورم کنکوره) تمرکز کنین. بذارین افرادی مثل مسترCR7 هرچی میخوان بگن. وقتتون باارزش از ایناست که صرف بحث کردن با افرادی مثل ایشون بشه.
لایک
-
سلام ببخشید من رشته ریاضیم احتمال رو میخوام از اینجا دانلود کنم احتمال رشته تجربی مثل ریاضیه ؟
-
سلام استاد عزیز خوبی مرسی از شما لطفا بعد از حد انتگرال و هندسه رو یاد بدین مشتق رو نمیشه زیاده برای بهتر استفاده کردن از وقت چون مشتق رو خوندیم و انتگرال رو نه اگر میشه لطفا انتگرال رودرس بدید و بعدشم هندسه ممنون
-
mhg57@ کتاب ریاضیات گسسته و جبر و احتمال گاج خیلی کتاب خفنیه اگه خواستین احتمال رو بخونین،انتخاب خوبیه درس نامه خلاصه و تست های خوبی داره!
-
مشتق مشتق مشتق مشتق
-
استاد مشتق کی شروع میشه؟؟؟
-
کسی میدونه تاکی تموم میشه !!!!
-
korosh13 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کسی میدونه تاکی تموم میشه !!!!
الله اعلم
-
دوستان ریاضی ها هندسه مختصاتی تجربی رو در چه کتابی می خونن؟ من مشتق و کاربرد مشتق رو از دیفرانسیل استاد ثابتی دیدم اما هندسه مختصاتی تو دیفرانسیل نیستباید از کدوم فیلم های ریاضی استفاده کنم به شما دوستان هم پیشنهاد میدم تدریس مشتق و کاربرد رو از استاد ثابتی ببینید چون آقای امینی راد حالا حالاها مونده تا ریاضی رو تموم کنه
-
madamfaezeh در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان ریاضی ها هندسه مختصاتی تجربی رو در چه کتابی می خونن؟ من مشتق و کاربرد مشتق رو از دیفرانسیل استاد ثابتی دیدم اما هندسه مختصاتی تو دیفرانسیل نیستباید از کدوم فیلم های ریاضی استفاده کنم به شما دوستان هم پیشنهاد میدم تدریس مشتق و کاربرد رو از استاد ثابتی ببینید چون آقای امینی راد حالا حالاها مونده تا ریاضی رو تموم کنه
تو هندسه مختصاتی چیا میخونین؟
گمونم باید تحلیلی ما رو ببینین -
banoo در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
گمونم باید تحلیلی ما رو ببینیندقیقا
-
گمونم باید تحلیلی ما رو ببینین
خوب حالا چیکار کنیم؟ کدوم فیلمارو نگاه کنیم؟ -
گمونم باید تحلیلی ما رو ببینینمن درس یادم نیس چی بود تحلیلی اما یه چیز خوب یادم
هندسه تحلیلی بچه های ریاضی برا تجربیا یه چیز در حد مقدمه اس
به نظرم تا جایی که میشه مباحث از تجربی ببینین تا ریاضی
چون حتی نحوه سوالا ی ریاضیام با تجربیا فرق فوکوله -
اقا کلمه ای محشر برای شما کمه شما دیکه ترکوندین(انشالا هر جا باشین سالم باشین)