-
اون جزوه ای که استاد تو جلسه سلول های شیمیایی میخونن هیچ جا بیدا نمیکنم؟؟؟
کمکم کنید لطفا -
سلام بچه ها
یه مشورت میخوام؛
من برای شیمی سوم و دوم، مبتکران دارم ولی برای شیمی پیش کتاب ندارم . بنظرتون شیمی میکرو گاج پیش رو بگیرم یا شیمی جامع گاج رو؟
-
astmn5975uhfkepreplied to good student on ۲۱ اسفند ۱۳۹۵، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
good student در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام بچه ها
یه مشورت میخوام؛
من برای شیمی سوم و دوم، مبتکران دارم ولی برای شیمی پیش کتاب ندارم . بنظرتون شیمی میکرو گاج پیش رو بگیرم یا شیمی جامع گاج رو؟
خیلی سبز
-
good student دانش آموزان آلاءreplied to astmn5975uhfkep on ۲۱ اسفند ۱۳۹۵، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@friend
میشه از مشخصات کتاب بگی؟ راجع بش اطلاعی ندارم -
astmn5975uhfkepreplied to good student on ۲۱ اسفند ۱۳۹۵، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
good student در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
@friend
میشه از مشخصات کتاب بگی؟ راجع بش اطلاعی ندارمنمیدوم چی بگم؟خب سینیتیک 400 تا تست داره.درس نامه خوبی داره ولی نیازی به خوندنش ندارید اگه با مهندس میای جل.پاسخانه خوبی هم داره.البته مهم ترین وجهش به نظر من تست های خیلی خوبشه!میتونی از سایتش نمومنه بگیری بخونی
-
good student دانش آموزان آلاءreplied to astmn5975uhfkep on ۲۱ اسفند ۱۳۹۵، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@friend
باشه ممنون از راهنماییت دوست عزیز -
good student
آی کیو گاج رو بگیرین -
reyhane_r دانش آموزان آلاءreplied to good student on ۲۲ اسفند ۱۳۹۵، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
good student فقط پیش 1 رو خیلی سبز بگیر پیش 2 رو یه کتاب دیگه بگیر 2ش زیاد جالب نیست ولی پیش1ش واقعا خوبه
-
good student دانش آموزان آلاءreplied to Dr.Saraaa on ۲۲ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Saraaa
سطح خیلی بالا نمیخوام -
good student دانش آموزان آلاءreplied to reyhane_r on ۲۲ اسفند ۱۳۹۵، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
reyhane_r
واقعا؟!خیلی متفاوت نشن یهو؟!
پس کلا ینی قید شیمی جامع گاجو بزنم بنظرتون؟ -
reyhane_r دانش آموزان آلاءreplied to good student on ۲۲ اسفند ۱۳۹۵، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
good student من خودم پیش1و2رو خ سبز دارم پیش1 رو راضی بودم ولی پیش2 ش خوب نیست به معلم شیمی ام که نشون دادم همین نظرش بود .کلا فاز پیش1و2 فرق میکنه پس خیلی فرق نداره پیش1 برا کدوم انتشاراته 2برا جای دیگه...پیش 1 رو خیلی سبز بگیر پیش دو رو میکروگاج بگیری بهتره..اکثرا به من همینو گفتن ولی چون نخریدم
گاجونمیدونم چطوریه ولی چون خیلی سبز رو دارم پیش1 خوبه میگم بخر
-
سلام. از دوستان کسی خبر داره پاسخ نامه کلیدی کتابای استاد رو چطوری میشه پیدا کرد؟
-
سلام کسی pdf جامع استاد نداره اینا بهم ریختن بیشتر صفحاتشون نیست
-
ميشه یکی ترتیب این فیلما رو بگه خواهش میکنم
-
Šàřà اینا به ترتیب اپلود شدن اگه شما برای ازمون میخوای دیگه باید به ترتیب تا سر استوکیومتری بیای اینا خودشون ترتیب دارن
-
A
Alireza Kafi@
نه من شیمی سال سومو میخام الان ترتیب استوکیومتری چيه -
سلام ببخشید میشه بگید استاد مبحث اب تبلور را تو کدوم قسمت توضیح دادن؟
-
R.Maryam دانش آموزان آلاءreplied to Mehdi GrEEnEt on ۲۹ اسفند ۱۳۹۵، ۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehdi GrEEnEt از فیلم های پارسال فیلم 106 هست
1568/1778