تحلیل تست های شمارشی شیمی
-
-
banoo
آره خب آی کیو هم همینو گفته
باید اونی که قویه محدود کننده باشه
تو گزینه 1 که محدود کننده نداریم(مول رو به ضریب تقسیم کنیم,واسه هر دو یکی میشه)
ولی تو گزینه 3 نیتریک اسید که اسید قویه محدود کنندست -
banoo در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
خیلی سبز هم همین طوری حل کرده. درواقع سوال آسون بود ولی نه برای کسی که در سطح کتاب خونده.
آخه این نکته که باز ضعیف و اسید قوی به شرط محدود کننده بودن اسیدقوی میتونن بافر درست کنن تو کتاب نیست و سر جلسه هم به ذهن آدم نمی رسه.
من این سوالو واقعاً 30 دقیقه فکر کردم روش (البته 2و4 رو به سادگی حذف کردم) -
Reza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
درست یا غلط؟
PH=7 مناسب برای پروش گندم,جو,یونجه و ذرت استغلط.
ذرت فقط تو خاک اسیدی رشد می کنه.(منpH اینا رو حفظ نکردم. اگه حفظ کنم قاطی میکنم باهم . فقط ذرت رو یادگرفتم که pH اسیدی داره.) -
درست یا غلط؟
الکل سازنده اتیل استات با الکل سازنده ی استر مربوط به بوی انگور یکسان است.
پ.ن: کتاب رو نگاه نکنید:)
ARTHUR در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
درست یا غلط؟
الکل سازنده اتیل استات با الکل سازنده ی استر مربوط به بوی انگور یکسان است.
پ.ن: کتاب رو نگاه نکنید:)
بلی درسته.چون استر ها با آلکیل آلکانوات نامگذاری میشوند.و اتیل استات همون اتیل اتانوات هست!!!
-
ARTHUR در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
درست یا غلط؟
الکل سازنده اتیل استات با الکل سازنده ی استر مربوط به بوی انگور یکسان است.
پ.ن: کتاب رو نگاه نکنید:)
بلی درسته.چون استر ها با آلکیل آلکانوات نامگذاری میشوند.و اتیل استات همون اتیل اتانوات هست!!!
@friend در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
ARTHUR در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
درست یا غلط؟
الکل سازنده اتیل استات با الکل سازنده ی استر مربوط به بوی انگور یکسان است.
پ.ن: کتاب رو نگاه نکنید:)
بلی درسته.چون استر ها با آلکیل آلکانوات نامگذاری میشوند.و اتیل استات همون اتیل اتانوات هست!!!
درسته؟؟؟
-
ARTHUR در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
درست یا غلط؟
الکل سازنده اتیل استات با الکل سازنده ی استر مربوط به بوی انگور یکسان است.
پ.ن: کتاب رو نگاه نکنید:)
بلی درسته.چون استر ها با آلکیل آلکانوات نامگذاری میشوند.و اتیل استات همون اتیل اتانوات هست!!!
@friend در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
ARTHUR در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
درست یا غلط؟
الکل سازنده اتیل استات با الکل سازنده ی استر مربوط به بوی انگور یکسان است.
پ.ن: کتاب رو نگاه نکنید:)
بلی درسته.چون استر ها با آلکیل آلکانوات نامگذاری میشوند.و اتیل استات همون اتیل اتانوات هست!!!
بله درسته .چون استر سازنده انگور اتیل هپتانوات هست . بنابراین الکل سازنده هر دوتا میشه اتانول
-
ARTHUR در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
پ.ن: خودم هنوز نتونستم این جمله رو هضم کنم! لطفاً یکی با شرح جزئیات توضیح بده.
حذف بوده
توضیح آی کیو:
درست-از آبکافت استر ها در شرایط اسیدی یا قلیایی,الکل بدست می آید.در این ترکیب یک گروه متیل متصل به عامل استری وجود دارد که از آبکافت آن متانول بدست می آید.(لازم به ذکر است که آبکافت استر ها در محیط قلیایی به صابونی شدن معروف است که از کتاب درسی حذف شده ولی متاسفانه در کنکور سراسری مورد پرسش قرار گرفت.)Reza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
ARTHUR در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
پ.ن: خودم هنوز نتونستم این جمله رو هضم کنم! لطفاً یکی با شرح جزئیات توضیح بده.
حذف بوده
توضیح آی کیو:
درست-از آبکافت استر ها در شرایط اسیدی یا قلیایی,الکل بدست می آید.در این ترکیب یک گروه متیل متصل به عامل استری وجود دارد که از آبکافت آن متانول بدست می آید.(لازم به ذکر است که آبکافت استر ها در محیط قلیایی به صابونی شدن معروف است که از کتاب درسی حذف شده ولی متاسفانه در کنکور سراسری مورد پرسش قرار گرفت.)این تست مال امسال ؟؟؟؟؟؟؟
من سوالای امسال هنوز نحلیدم /...... گزینه 3 چرا این جوریه ؟اصن چه خبر اینجا /؟؟؟؟ -
banoo در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
قهرم باهاتون
چرا جواب سوالمو نمیدین؟کو سوالت؟
آهان دیدم. الان جواب میدم
ARTHUR در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
banoo در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
قهرم باهاتون
چرا جواب سوالمو نمیدین؟کو سوالت؟
-
Reza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
درست یا غلط؟
PH=7 مناسب برای پروش گندم,جو,یونجه و ذرت استغلط.
ذرت فقط تو خاک اسیدی رشد می کنه.(منpH اینا رو حفظ نکردم. اگه حفظ کنم قاطی میکنم باهم . فقط ذرت رو یادگرفتم که pH اسیدی داره.) -
Reza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
درست یا غلط؟
PH=7 مناسب برای پروش گندم,جو,یونجه و ذرت است
غلط-طبق جدول صفحه 89 کتاب درسی,گندم جو و یونجه در خاکی با PH=7 به خوبی رشد میکنند اما محدوده PH متاسب برای ذرت کمتر از 7(5/7-6/8) است -
Reza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
ARTHUR در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
پ.ن: خودم هنوز نتونستم این جمله رو هضم کنم! لطفاً یکی با شرح جزئیات توضیح بده.
حذف بوده
توضیح آی کیو:
درست-از آبکافت استر ها در شرایط اسیدی یا قلیایی,الکل بدست می آید.در این ترکیب یک گروه متیل متصل به عامل استری وجود دارد که از آبکافت آن متانول بدست می آید.(لازم به ذکر است که آبکافت استر ها در محیط قلیایی به صابونی شدن معروف است که از کتاب درسی حذف شده ولی متاسفانه در کنکور سراسری مورد پرسش قرار گرفت.)این تست مال امسال ؟؟؟؟؟؟؟
من سوالای امسال هنوز نحلیدم /...... گزینه 3 چرا این جوریه ؟اصن چه خبر اینجا /؟؟؟؟ -
@دانش-آموزان-آلاء
من خودم سر حفظ کردن استر مربوط به بوی موز ، بوی سیب و بوی انگور مشکل داشتمو می دونم که خیلی ها از کنارش رد شدن و یا حفظ نکردن یا دو روز دیگه یادشون میره!
میخوام اینا رو یه جوری بهتون یاد بدم که هیچ موقع یادتون نره!
فقظ کافیه 3 تا عدد حفظ کنید! موز=25 ، سیب=41 و انگور=72 تمام!
شما الان جزء معدود آدم هایی هستید که میتونید استر سازنده و اسید و الکل سازنده هر کدوم از اینها رو به سرعت بگید! چطوری؟
یه کم فکر کنید اون عددا به تعداد کربن ربط داره ... مثلاً با سیب شروع می کنیم. خب 41 یعنی چی ؟ از یکان عدد تعداد کربن های گروه آلکیل متصل به اکسیژن مشخص میشه! و از رقم دهگان تعداد بقیه کربن ها. صبرکنید مثال بزنم بعد بگید نفهمیدیم :|
الان برای سیب چون 41 هست باید بگیم متیل(یک کربن) بوتانوات(4کربن).موز=25 پنتیل اتانوات
نوبت شماس عدد انگور چند بود؟ 72! خب استرش چی می شه؟ ............ آفرین اتیل هپتانوات
اسید و الکل سازنده رو هم خیلی راحت میشه با این سه عدد به دست اورد. یکان رو تبدیل به الکل کن دهگان رو تبدیل به اسید!
سیب=41 الکل سازنده: الکل یه کربنه چی میشه؟ درسته متانول(الکل چوب هم بهش میگن) اسید سازنده: اسید چهار کربنه چی میشه؟درسته بوتانوییک اسید!
تازه فرمول همه ی اینا رو هم با این 3 عدد میشه راحت بدست اورد!!!! میدونیم که فرمول عمومی استرها CnH2nO2 هست . حالا برای نوشتن فرمول کافیه رقم یکان رو با دهگان جمع بزنیم و توی فرمول قرار بدیم!
انگور=72 . جمع 2 و 7 میشه 9 پس C9H18O2.
اینم جمع و جور این توضیحات :
-
@دانش-آموزان-آلاء
من خودم سر حفظ کردن استر مربوط به بوی موز ، بوی سیب و بوی انگور مشکل داشتمو می دونم که خیلی ها از کنارش رد شدن و یا حفظ نکردن یا دو روز دیگه یادشون میره!
میخوام اینا رو یه جوری بهتون یاد بدم که هیچ موقع یادتون نره!
فقظ کافیه 3 تا عدد حفظ کنید! موز=25 ، سیب=41 و انگور=72 تمام!
شما الان جزء معدود آدم هایی هستید که میتونید استر سازنده و اسید و الکل سازنده هر کدوم از اینها رو به سرعت بگید! چطوری؟
یه کم فکر کنید اون عددا به تعداد کربن ربط داره ... مثلاً با سیب شروع می کنیم. خب 41 یعنی چی ؟ از یکان عدد تعداد کربن های گروه آلکیل متصل به اکسیژن مشخص میشه! و از رقم دهگان تعداد بقیه کربن ها. صبرکنید مثال بزنم بعد بگید نفهمیدیم :|
الان برای سیب چون 41 هست باید بگیم متیل(یک کربن) بوتانوات(4کربن).موز=25 پنتیل اتانوات
نوبت شماس عدد انگور چند بود؟ 72! خب استرش چی می شه؟ ............ آفرین اتیل هپتانوات
اسید و الکل سازنده رو هم خیلی راحت میشه با این سه عدد به دست اورد. یکان رو تبدیل به الکل کن دهگان رو تبدیل به اسید!
سیب=41 الکل سازنده: الکل یه کربنه چی میشه؟ درسته متانول(الکل چوب هم بهش میگن) اسید سازنده: اسید چهار کربنه چی میشه؟درسته بوتانوییک اسید!
تازه فرمول همه ی اینا رو هم با این 3 عدد میشه راحت بدست اورد!!!! میدونیم که فرمول عمومی استرها CnH2nO2 هست . حالا برای نوشتن فرمول کافیه رقم یکان رو با دهگان جمع بزنیم و توی فرمول قرار بدیم!
انگور=72 . جمع 2 و 7 میشه 9 پس C9H18O2.
اینم جمع و جور این توضیحات :