زیست دونی
-
Hesam Mohammadi اره خب منم همینو گفتم دیگه
-
@Dr-Rashidi اشتباه منشن کردم شرمنده
-
دوستان سلام، ایام به کام.
دوستان عزیز میدونیم به عنوان مثال به کاربردن عبارت « سیاهرگ های کرونری» غلط و نادرسته چون کلا یه دونه سیاهرگ کرونری داریم . حالا سوال من اینه که به کاربردن عبارت « تالاموس» چرا غلط نیست؟ مگه 2تا تالاموس نداریم؟ نباید بگیم « تالاموس ها» ؟
Amin-Mehraji
شاید چون تو هر نیمکره یدونه تالاموس داریم -
دوستان سلام، ایام به کام.
دوستان عزیز میدونیم به عنوان مثال به کاربردن عبارت « سیاهرگ های کرونری» غلط و نادرسته چون کلا یه دونه سیاهرگ کرونری داریم . حالا سوال من اینه که به کاربردن عبارت « تالاموس» چرا غلط نیست؟ مگه 2تا تالاموس نداریم؟ نباید بگیم « تالاموس ها» ؟
Amin-Mehraji تو اونو میگی . من تو واژه نامه ادبیات گیر کردم همون اولش نوشته
افلاک : آسمان. چرخ -
-
-
@Amir-Bernousi
جواب این تست رو میشه بزارید.ذهنم رو درگیر کرده واقعا -
Virus
دریا دریایی
4تاش درسته،
درمورد سومی،منظور از ماده ی آلی نیتروژن دار، اوره هست. چون آب بازجذبش خارج از نفرون ( لوله ی ادراری) به صورت غیرفعاله، ADH با افزایش بازجذب اوره، در نهایت باعث بازجذب آب میشه.درمورد چهارمی هم، منظور از ماده ی آلی نیتروژن دا، آمینواسید هست. مثلا هورمون رشد که از هیپوفیز پیشین ترشح میشه، با افزایش پروتئین سازی، روی مقدار آمینواسیدا اثر میذاره.
-
Virus
دریا دریایی
4تاش درسته،
درمورد سومی،منظور از ماده ی آلی نیتروژن دار، اوره هست. چون آب بازجذبش خارج از نفرون ( لوله ی ادراری) به صورت غیرفعاله، ADH با افزایش بازجذب اوره، در نهایت باعث بازجذب آب میشه.درمورد چهارمی هم، منظور از ماده ی آلی نیتروژن دا، آمینواسید هست. مثلا هورمون رشد که از هیپوفیز پیشین ترشح میشه، با افزایش پروتئین سازی، روی مقدار آمینواسیدا اثر میذاره.
@Amir-Bernousi
الان مثلا برای گزینه ی یک ما میدونیم که تیروئید یه T3,T4 ترشح میکنه که این دوتا رو همه ی سلول های زنده بدن اثر میگذارن ولی تو سوال میگه ماده ی بین سلولی
ماده ی بین سلولی که فعالیت های زیستی نداره که بخواد روش اثر بذاره -
@Amir-Bernousi
الان مثلا برای گزینه ی یک ما میدونیم که تیروئید یه T3,T4 ترشح میکنه که این دوتا رو همه ی سلول های زنده بدن اثر میگذارن ولی تو سوال میگه ماده ی بین سلولی
ماده ی بین سلولی که فعالیت های زیستی نداره که بخواد روش اثر بذارهدریا دریایی در زیست دونی گفته است:
کلسی تونین از تیروئید ترشح میشه و بر کلسیم( ماده ی بین سلولی استخوان) اثر میذاره و باعث رسوب کلسیم توی استخوان میشه
-
Virus
دریا دریایی
4تاش درسته،
-
دریا دریایی در زیست دونی گفته است:
کلسی تونین از تیروئید ترشح میشه و بر کلسیم( ماده ی بین سلولی استخوان) اثر میذاره و باعث رسوب کلسیم توی استخوان میشه
-
@Amir-Bernousi این مال دوازدهمه؟!
Hesam Mohammadi فکر نمیکنم که بازجذب مواد تو نظام جدید بررسی شده باشه، برای قدیمه
-
Hesam Mohammadi فکر نمیکنم که بازجذب مواد تو نظام جدید بررسی شده باشه، برای قدیمه
-
-
Virus اگه مال دوازدهمه من نمیدونم دقیق ولی گزینه 4 داره داد میزنه منو انتخاب کن
جدی میگم قشنگ حسش میکنمHesam Mohammadi نه خب رفرنس این تستایی که دکتر برنوسی میذاره همش واسه نظام قدیمه
ولی خب منم حس میکنم داره داد میزنه :| امیدوارم -
Hesam Mohammadi نه خب رفرنس این تستایی که دکتر برنوسی میذاره همش واسه نظام قدیمه
ولی خب منم حس میکنم داره داد میزنه :| امیدوارم