موازنه
-
@abolfazl11
حتی اگه اکسیژن نیتراتو هم حساب نکنیم باز موازنه همینه -
@abolfazl11 دایی HNO3 یه اسیده بعد اومده با اون یکی ماده واکنش داده Mn اومده اونوقت با NO3 ترکیب شده....فرمول نویسیه دیگه
اونی که میان NO3 رو کلا یه ماده درنظر میگیرن برا موازنه هم یه روشه ولی درستش اینه هر عنصر تکی حساب شه
اینکه NO3 رو کلا یکی در نظر بگیری یه روش تستیه برا سرعت بیشتر وگرنه اینکه N جداست O3 جداست معنی نمیده آخه
یه نیتروژنه ۳تا کووالان داده با O تهشم یه الکترون اضاف شده که جای تک الکترون باقی مونده رو پرکنه شده NO3amir ahmadi من دایی شما نیستم میتونی از دبیر شیمی بپرسی یاعلی
-
amir ahmadi من دایی شما نیستم میتونی از دبیر شیمی بپرسی یاعلی
@abolfazl11 من به کل انجمن میگم دایی
شرمنده اگه ناراحت شدی...من به مدیرم میگم دایی
ولی اینی که میگم خیالت تخت درسته...اگه نمیدونستم نمیگفتم که -
@abolfazl11
اگه no3 رو یه عنصر در نظر بگیریم نباید اکسیژناش جزء اکسیژنای موازنه نشده حساب بشه
ولی جواب موازنه همونه که ایشون گفتن @Amir-Bernousi حتی اگه no3 رو یه عنصر در نظر بگیریم -

با نیترات هم موازنه کردم همون شد -

با نیترات هم موازنه کردم همون شد@Amir-Bernousi دایی این اصن داره یه چیزایی میگه که درست نیست...تویه فرمول نویسیه اشکال داشته...اشتباه برداشت کرده
-
zo
موازنه ایشون درسته @Amir-Bernousi -

اکسیژنا برابر نیستن -
amir ahmadi چرا تو مرحله اول ضربدر ۲ کردی چرا نمیشه همون اول ۵/۲ ضریب اکسیژن بزاریم بعد ضربدر ۲ کنیم
-
zo
خواهش میکنم -
amir ahmadi چرا تو مرحله اول ضربدر ۲ کردی چرا نمیشه همون اول ۵/۲ ضریب اکسیژن بزاریم بعد ضربدر ۲ کنیم
zo قاعده موازنه هستش
باید هرجا که ضریب کسری گذاشتی درجا تمام ش
ضرایبی که گذاشتی رو ضربدر مخرج ضریب کسرت کنی
بعدش میری سراغ بعدی
اگه ضرب نکنی ضرایب معلوم رو بعد بیای ضریب اکسیژن رو بزاری احتمال خطا وجود داره
همیشه نه ولی خب مثلا همین تستع اگه ماله اکسیژنم بزاری بعد ضربدر دو کنی میبینی که یکی یه ضربدر دو کم دارن درست؟ -
@abolfazl11 من به کل انجمن میگم دایی
شرمنده اگه ناراحت شدی...من به مدیرم میگم دایی
ولی اینی که میگم خیالت تخت درسته...اگه نمیدونستم نمیگفتم کهamir ahmadi ن بابا اوک درسته من ی اشباه کوچیک تو موازنه کرده بودم
-
zo قاعده موازنه هستش
باید هرجا که ضریب کسری گذاشتی درجا تمام ش
ضرایبی که گذاشتی رو ضربدر مخرج ضریب کسرت کنی
بعدش میری سراغ بعدی
اگه ضرب نکنی ضرایب معلوم رو بعد بیای ضریب اکسیژن رو بزاری احتمال خطا وجود داره
همیشه نه ولی خب مثلا همین تستع اگه ماله اکسیژنم بزاری بعد ضربدر دو کنی میبینی که یکی یه ضربدر دو کم دارن درست؟amir ahmadi صحیح
ممنون -
amir ahmadi صحیح
ممنونzo خواهش.مخلصیم
-
amir ahmadi ن بابا اوک درسته من ی اشباه کوچیک تو موازنه کرده بودم
@abolfazl11 استاد فدا سرت
ایشالا سر جلسه اشتباه نکنی بترکونی -
@abolfazl11 استاد فدا سرت
ایشالا سر جلسه اشتباه نکنی بترکونیamir ahmadi قرررربونت