راهنمایی به آلایی تازه پیوسته کنکورتجربی
-

خودت قضاوت کن@mohammadreza-ghafuri بله این برا کسی که وقت کافی داشته تونسته همرو بخونه اما برا ایشون که 80 روز وقت داره خدایی میتونه 10و11و12همرو ببنده حالا شما قضاوت وکن

-
@mohammadreza-ghafuri اینو ک قبول دارم هرچی نباشه ضریب زیست 12 هست ولی کارنامه دومی معارف رو هم خیلی کم زده .راستی این کارنامه چیه؟
ye Alaaei کنکور فک کنم 97 باشه
-
@mohammadreza-ghafuri بله این برا کسی که وقت کافی داشته تونسته همرو بخونه اما برا ایشون که 80 روز وقت داره خدایی میتونه 10و11و12همرو ببنده حالا شما قضاوت وکن

@narges-sardar دوست عزیز وقتی که زمانی نداری باید درسی رو بخونی که بیشترین تاثیرو تو نتیجه داشته باشه.
-
@narges-sardar دوست عزیز وقتی که زمانی نداری باید درسی رو بخونی که بیشترین تاثیرو تو نتیجه داشته باشه.
@mohammadreza-ghafuri وقتی زمان نداری چه جوری ببندی مگه کلا زیست درس های دیگه هم هست
-
@narges-sardar خوب طبیعتا کل درسای کنکور رو نمیشه تو 80 روز خوند. برای همین باید درسی رو بخونی که بیشترین استفاده رو داشته باشه
-
ye Alaaei خواهش میکنم موفق باشید
-
ye Alaaei خواهش میکنم موفق باشید
-
@narges-sardar خوب طبیعتا کل درسای کنکور رو نمیشه تو 80 روز خوند. برای همین باید درسی رو بخونی که بیشترین استفاده رو داشته باشه
@mrgh منم با حرف شما موافقم
-
@mrgh اگه از حرفم ناراحت شدید عذر خواهی می کنم

-

خودت قضاوت کن

️
️