تحلیل تست های شمارشی شیمی
-
-
-
banoo در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
@friend نه متاسفانه!
مورد اخر درسته هاااچون گنجابش هر اربیتال دو الکترونه!!
مورد سوم هم حل کردم شد کروم که دقت کنید اینم درسته.
مورد دوم تعریفش یادم نیست ولی تو مایه های همین بود.
مورد اول نفهمیدم چی گفت ولی یاد اون چهار عدد کوانتومی افتادم حدس زدم درست باشه!! -
banoo درسته؟؟
-
banoo
دقیقا بخاطر همین تست ها من شیمی 2 رو میذارم کنار
یه ربع طول میکشه تا بفهمم تازه چی میگه سوال -
-
banoo
واییی تو گزینه سه من یون رو حساب کردم اح لعنتی
گزینه دو رو هم یاد گرفتم.
خیلی ممنون!!!تست جون داری بود -
یه سوال اومد ذهنم.
تا حالا نشده بود من تستی رو غلط حل کنم و بعدش که جواب رو خوندم اینقدر خوب بفهمم چی به چیه . حتی خوشحال هم باشم که غلط زدم و یه چیزایی یاد گرفتم!!!به نظرتون چرا؟؟؟
من وقتی غلط میزنم اعصابم خورد میشه دیگه حوصله نمیکشه پاسخنامه رو بخونم.تستای درس رو هم میگم بلدم و نمیخونم!!! -
یه سوال اومد ذهنم.
تا حالا نشده بود من تستی رو غلط حل کنم و بعدش که جواب رو خوندم اینقدر خوب بفهمم چی به چیه . حتی خوشحال هم باشم که غلط زدم و یه چیزایی یاد گرفتم!!!به نظرتون چرا؟؟؟
من وقتی غلط میزنم اعصابم خورد میشه دیگه حوصله نمیکشه پاسخنامه رو بخونم.تستای درس رو هم میگم بلدم و نمیخونم!!! -
Reza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
@friend
گفتم که,کسی که تنها درس میخونه با کسی که با دیگران درس میخونه خیلی خیلی فرق دارهکجا گفتی؟؟...حالا هر جا...خیلی خوب گفتی!!!دمت گرم
-
اسید و باز-گزینه 2 ,25 اسفند
درست یا غلط؟
هیدروفلوئوریک اسید,یک اسید ضعیف است و به کندی در آب به حالت تعادل میرسد -
@friend
گفتم که,کسی که تنها درس میخونه با کسی که با دیگران درس میخونه خیلی خیلی فرق دارهکجا گفتی؟؟...حالا هر جا...خیلی خوب گفتی!!!دمت گرم
-
Reza.Tah
آقا من هی میگم من اینا رو نخوندم شما هی اینا رو بزارین
من برای مقابله شیمی پایه میزارم اصلا -
درست یا غلط؟
هیدروفلوئوریک اسید,یک اسید ضعیف است و به کندی در آب به حالت تعادل میرسدReza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
درست یا غلط؟
هیدروفلوئوریک اسید,یک اسید ضعیف است و به کندی در آب به حالت تعادل میرسدقسمت اولش درسته.قسمت دومش نظری ندارم!!!
-
درست یا غلط؟
هیدروفلوئوریک اسید,یک اسید ضعیف است و به کندی در آب به حالت تعادل میرسدقسمت اولش درسته.قسمت دومش نظری ندارم!!!
-
درست یا غلط؟
هیدروفلوئوریک اسید,یک اسید ضعیف است و به کندی در آب به حالت تعادل میرسدReza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
درست یا غلط؟
هیدروفلوئوریک اسید,یک اسید ضعیف است و به کندی در آب به حالت تعادل میرسدغلط-به طور کلی تعادلات یونی در محیط آبی به سرعت ایجاد میشوند و HF نیز به محض حل شدن ایجاد تعادل میکند.