زیست دونی
-
Amin-Mehraji در زیست دونی گفته است:
Virus
آخه من یه جا خوندم ( فکر کنم الگو بود ) که چون مثلا در ملخ آمیلاز بزاق از دهان توی چینه دان هم میاد ، تو چینه دان هم گوارش شیمیایی داریم. اینو چی باید گفت؟ مرسیاره خب اگر بگن گوارش شیمیایی انجام میشه توش میگیم بله
ولی اگر بگن خودش توانایی انجام گوارش شیمیایی داره میگیم نه ( چون خودش ینی سلولاش و سلولاش توانایی ترشح انزیم گوارشی ندارن)Virus یعنی چینه دان معادل انباری هست درسته؟ نه گوارش شیمیایی داره نه مکانیکی.
-
Virus یعنی چینه دان معادل انباری هست درسته؟ نه گوارش شیمیایی داره نه مکانیکی.
Amin-Mehraji بله
ولی خب همونطور ک گفتم ممکنه توش گوارش شیمیایی دیده شه اما جزو وظایف خودش نیست -
@HA937 حقیقتش نمیتونم جواب قطعی بدم فقط نظر شخصیمو میگم ممکنه خیلی غلط باشه
فکر میکنم نور روی تولیدش تاثیری نداره
فقط جایی ک نور ب گیاه میخوره اونجا اکسین تجزیه میشه -
Virus خب پس چطور گفته تو نور یک جانبه تولید میشه ولی تو تاریکی نه؟ نور عامل تولیدش هست طبق جمله ولی چرا نور همه جانبه نه؟؟
-
و اینکه خیلی سبز، این جمله که اکسین روی سلول های نوک ساقه دانه رست تاثیر میگذارد رو غ گرفته. دلیلش رو هم این گفته که روی سلول های نزدیک به نوک نه نوک.
درسته واقعا؟؟@HA937 در زیست دونی گفته است:
و اینکه خیلی سبز، این جمله که اکسین روی سلول های نوک ساقه دانه رست تاثیر میگذارد رو غ گرفته. دلیلش رو هم این گفته که روی سلول های نزدیک به نوک نه نوک.
درسته واقعا؟؟اینو نمیدونم واقعا بهتره ب کتاب درسیتون مراجعه کنید من نظام قدیمم میترسم چیزی بگم ک با نظام جدید سازگار نباشه
-
فقط جایی ک نور ب گیاه میخوره اونجا اکسین تجزیه میشه@HA937 حقیقتش نمیتونم جواب قطعی بدم فقط نظر شخصیمو میگم ممکنه خیلی غلط باشه
فقط جایی ک نور ب گیاه میخوره اونجا اکسین تجزیه میشهاین چیزی ک گفتمو همین الان سرچ کردم و دیدم که چیزه درستیه
ولی خب بازم شما جمله کتابتو یاد بگیرمن برم بخوابم شبتون خوش زیست خورا :|
-
فقط جایی ک نور ب گیاه میخوره اونجا اکسین تجزیه میشهاین چیزی ک گفتمو همین الان سرچ کردم و دیدم که چیزه درستیه
ولی خب بازم شما جمله کتابتو یاد بگیرمن برم بخوابم شبتون خوش زیست خورا :|
-
-
@Amir-Bernousi حرکات دودی رو در میزنای و روده داشتیم. پس در دستگاه دفع ادرار و دستگاه گوارش، این حرکات رو داریم. جمله اول, خب در دستگاه گوارش میدونیم که سلولهای درون ریزی هستند که با ترشح بیکربنات یا ترشح HCl، و در دستگاه دفع ادرار، سلولهایی در نفرون هستن که هیدروژن ترشح و بیکربنات بازجذب میکنن پس در تنظیم pH میتونن نقش داشته باشن. درست
جمله دوم، گلومرول=≥ نادرست
جمله سوم اول اینکه درسته در لوله گوارش، حلقوی و طولی داریم ولی هر دو، صافن و در هر دو دستگاه، ماهیچه صاف داریم. از طرفی بخش ابتدای مری و حلق، ماهیچه مخطط هستن و بنداره خارجی میزراه هم مخططه پس در هر دو دستگاه، میتوان دو نوع ماهیچه دید. ولی هر دونوع، حتما در ایجاد این حرکات، نقش ندارن. مثلا ماهیچه بنداره خارجی میزراه، نقشی در حرکات دودی میزنای نداره.نادرست.
جمله آخر.درسته -
@Amir-Bernousi حرکات دودی رو در میزنای و روده داشتیم. پس در دستگاه دفع ادرار و دستگاه گوارش، این حرکات رو داریم. جمله اول, خب در دستگاه گوارش میدونیم که سلولهای درون ریزی هستند که با ترشح بیکربنات یا ترشح HCl، و در دستگاه دفع ادرار، سلولهایی در نفرون هستن که هیدروژن ترشح و بیکربنات بازجذب میکنن پس در تنظیم pH میتونن نقش داشته باشن. درست
جمله دوم، گلومرول=≥ نادرست
جمله سوم اول اینکه درسته در لوله گوارش، حلقوی و طولی داریم ولی هر دو، صافن و در هر دو دستگاه، ماهیچه صاف داریم. از طرفی بخش ابتدای مری و حلق، ماهیچه مخطط هستن و بنداره خارجی میزراه هم مخططه پس در هر دو دستگاه، میتوان دو نوع ماهیچه دید. ولی هر دونوع، حتما در ایجاد این حرکات، نقش ندارن. مثلا ماهیچه بنداره خارجی میزراه، نقشی در حرکات دودی میزنای نداره.نادرست.
جمله آخر.درسته -
@Amir-Bernousi حرکات دودی تو مری، معده، روده و میزنای مشاهده میشه. پس منظور دستگاه گوارش و دفع مواد هست
1)سلولای درون ریز معده و روده توانایی تغییر PH محیط رو دارن، اما سلولای درون ریز کلیه که اریتروپویتین ترشح میکنن و سلولای درون ریز پانکراس که انسولین و گلوکاگون تولید میکنن روی PH محیط اثری ندارن
2)توی کلیه شبکه مویرگی گلومرول فقط شامل بخش سرخرگیه
3)توی لوله ی گوارش حرکات دودی توسط دو نوع ماهیچه ی صاف حلقوی و طولی انجام میشه ولی تو کلیه یه نوع هست
4)توی دستگاه گوارش مواد دارویی بین فضای درون لوله ی گوارش و سلولای لوله ی گوارش و توی کلیه مواد دارویی بین خون و فضای درون کلیه مبادله میشن.
اخری درسته، اگه کلیه رو در نظر نگیریم، هر 4 مورد درستن
-
این پست پاک شده!
-
-
@Amir-Bernousi حرکات دودی تو مری، معده، روده و میزنای مشاهده میشه. پس منظور دستگاه گوارش و دفع مواد هست
1)سلولای درون ریز معده و روده توانایی تغییر PH محیط رو دارن، اما سلولای درون ریز کلیه که اریتروپویتین ترشح میکنن و سلولای درون ریز پانکراس که انسولین و گلوکاگون تولید میکنن روی PH محیط اثری ندارن
2)توی کلیه شبکه مویرگی گلومرول فقط شامل بخش سرخرگیه
3)توی لوله ی گوارش حرکات دودی توسط دو نوع ماهیچه ی صاف حلقوی و طولی انجام میشه ولی تو کلیه یه نوع هست
4)توی دستگاه گوارش مواد دارویی بین فضای درون لوله ی گوارش و سلولای لوله ی گوارش و توی کلیه مواد دارویی بین خون و فضای درون کلیه مبادله میشن.
اخری درسته، اگه کلیه رو در نظر نگیریم، هر 4 مورد درستن
@Amir-Bernousi
یه سوال میدونم تو کتاب این نکته گفته نشده ولی میزراه حرکت کرمی نداره؟!