سوال شیمی
-
سلام بچه ها خوبین ؟
من کلی سوال شیمی دارم در طی سالیان دراز فقط نوشتمشون :face_with_tears_of_joy: و نرفتم دنبال جواب متاسفانه ..
حالا اگه میشه هر کدومتون هر سوالی رو که میتونید بهم کمک کنید و راهنماییم کنید ممنون میشم واقعاا1- توی واکنش های برگشت پذیر غلظت واکنش دهنده و فراورده برابره؟؟ ( توی یک طرفه چی؟)
2- توی واکنش های برگشت پذیر چه زمانی میگم یک به یکه ؟ (توی یکطرفه چی؟)
3- تو همین واکنش های برگشت پذیر غلظت دو تا فراورده مثلا با هم برابره ؟؟ (یکطرفه چطور؟)
4- یونش ها چه واکنش هایی هستند؟
5- الکترولیت موادی اند که به صورت یونی انحلال پیدا میکنن؟
6-تک پروتون ممولا یعنی یک هیدروژن توی فرمولشون باشه؟
7-بار یون چند اتمی رو میتونیم خودمون محاسبه کنیم منظورم اینه که میتونیم بگیم مثلا این یون چند اتمی 3بار مثبته .. خودمون میتونیم به دست بیاریم؟
8- عدد اکسایش رو چطور محاسبه میکنیم ؟
بچه ها من بازم سوال دارم ولی همینا رو فعلا اگه میشه هرکدومو بلدین جواب بدین تروخدا :face_with_head-bandage:
شاید احمقانه به نظر بیان ولی بعضی وقتا واقعا گیجم میکنن مخصوصا سه تا سوال اول -
sarnisa6
1.تو واکنش برگشت پذیر سرعت رفتت و برگشت برابرغلظت فراورده ها وو واکنش دهنده ها ثابت میشه. البته حالت خاص هم داریم که غلظت ها برابر بشه ولی در حالت کلی لزوما برابر نیست.
2.متوجه نشدم
3. لزوما نه ولی حالت خاص میتونه این اتفاق بیفته -
sarnisa6
1.تو واکنش برگشت پذیر سرعت رفتت و برگشت برابرغلظت فراورده ها وو واکنش دهنده ها ثابت میشه. البته حالت خاص هم داریم که غلظت ها برابر بشه ولی در حالت کلی لزوما برابر نیست.
2.متوجه نشدم
3. لزوما نه ولی حالت خاص میتونه این اتفاق بیفته -
sarnisa6 بسته به این نیس ک چندتا هاش تی واکنش باشه مهم اینه چند تا هاش تولید بشع
خواهش میکنم -
سلام بچه ها خوبین ؟
من کلی سوال شیمی دارم در طی سالیان دراز فقط نوشتمشون :face_with_tears_of_joy: و نرفتم دنبال جواب متاسفانه ..
حالا اگه میشه هر کدومتون هر سوالی رو که میتونید بهم کمک کنید و راهنماییم کنید ممنون میشم واقعاا1- توی واکنش های برگشت پذیر غلظت واکنش دهنده و فراورده برابره؟؟ ( توی یک طرفه چی؟)
3- تو همین واکنش های برگشت پذیر غلظت دو تا فراورده مثلا با هم برابره ؟؟ (یکطرفه چطور؟)
7-بار یون چند اتمی رو میتونیم خودمون محاسبه کنیم منظورم اینه که میتونیم بگیم مثلا این یون چند اتمی 3بار مثبته .. خودمون میتونیم به دست بیاریم؟
بچه ها من بازم سوال دارم ولی همینا رو فعلا اگه میشه هرکدومو بلدین جواب بدین تروخدا :face_with_head-bandage:
شاید احمقانه به نظر بیان ولی بعضی وقتا واقعا گیجم میکنن مخصوصا سه تا سوال اولsarnisa6
سلام
1-خیر برابر نیست برای مثال میتوان عنصری یافت که 1 مول ان میتواند 2 مول فراورده بسازد در نتیجه غلظت بالا میرود (یک طرفه هر چقدر ادامه پیدا کند واکنش تا ثابت شود )
2-متوجه نشدم ؟؟؟؟؟
3-خیر برابر نیست بازم میگم میتونیم 2 مول از یک ماده و 1 مول از یک ماده دیگر واکنش بدن و غلظت ها فرق میکنه حتی بعد از پایان واکنش ممکنه محدود کننده داشته باشیم
4-انرژی که میخوایم به یک مول ماده گازی شکل بدیم تا ان را به بار مثبت تبدیل کنیم
5-بله مواد الکترولیت باید توانایی انحلال یونی داشته باشند
6-تک پروتون به هیدروژنه کاتیونی گفته میشود
7- نه بستگی به پتانسیل عنصر داره مثلا ما cu با 3بار مثبت نداریم
8-اینو دیگ باید اموزش ببینی نمیتونم اینجوری بنویسم :confused_face: :confused_face: دبیران محترم الا اموزش دادن اقای صنیعی معلم خوبی هستن :relieved_face: :relieved_face: -
سلام بچه ها خوبین ؟
شاید احمقانه به نظر بیان ولی بعضی وقتا واقعا گیجم میکنن مخصوصا سه تا سوال اول -
sarnisa6
سلام
1-خیر برابر نیست برای مثال میتوان عنصری یافت که 1 مول ان میتواند 2 مول فراورده بسازد در نتیجه غلظت بالا میرود (یک طرفه هر چقدر ادامه پیدا کند واکنش تا ثابت شود )
2-متوجه نشدم ؟؟؟؟؟
3-خیر برابر نیست بازم میگم میتونیم 2 مول از یک ماده و 1 مول از یک ماده دیگر واکنش بدن و غلظت ها فرق میکنه حتی بعد از پایان واکنش ممکنه محدود کننده داشته باشیم
8-اینو دیگ باید اموزش ببینی نمیتونم اینجوری بنویسم :confused_face: :confused_face: دبیران محترم الا اموزش دادن اقای صنیعی معلم خوبی هستن :relieved_face: :relieved_face: -
sarnisa6
حالا من یه سوال بپرسم :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
1-سارنیسا اسمتون یعنی چی؟؟؟؟:grinning_face_with_sweat: -
sarnisa6
سلام
2-متوجه نشدم ؟؟؟؟؟
RAMIN1380
بازم ممنون فقط یچیزی تو مسائل اسید و باز کجاهاست که ما غلظت دو تا واکنش دهنده رو برابر با هم میگیریم یا حتی گاهی غلظت فراورده رو با یک واکنش دهنده برابر میگیریم
چه زمانی این اتفاق میوفته چطور باید تشخیص بدیم؟ -
sarnisa6
ببینید فکر کنم شما در معنی کلمه غلظت مشکل دارین
منظور از غلظت مقدار ماده در محلوله مثلا مول بر لیتر ........
وقتی مول بر لیتر دو ماده با همدیگه برابر باشند میتوان گفت غلظت های انها برابرن :rose: :rose: