پرسش پاسخ زیست
-
کسی نمی دونست سوال بیست و سه چرا گزینه ی یک غلطه؟!
-
دریا دریایی سلام
فک میکنم 1 برا این غلطه چون ممکنه جهش توی قسمت هایی از ژن اتفاق افتاده باشه ک در بخش اینترون هستن و نهایتا حذف میشن برا همین تغییر تو چارچوب خوندن اتفاق نمیفتهmy name در پرسش پاسخ زیست گفته است:
دریا دریایی سلام
فک میکنم 1 برا این غلطه چون ممکنه جهش توی قسمت هایی از ژن اتفاق افتاده باشه ک در بخش اینترون هستن و نهایتا حذف میشن برا همین تغییر تو چارچوب خوندن اتفاق نمیفتهشایدم جهش توی قسمتی باشه ک وقتی رونویسی میشه بعد از توالی پایانه چون میدونیم ک معمولا توی رنا قبل از راه انداز و بعد از توالی پایان هم نوکلئوتید هایی وجود دارن
خوب وقتی جهش رو قسمت های بعد توالی پایان اثر بذاره توی چارچوب خوندن ژن هیچ تغییری ایجاد نمیشه... -
my name در پرسش پاسخ زیست گفته است:
دریا دریایی سلام
فک میکنم 1 برا این غلطه چون ممکنه جهش توی قسمت هایی از ژن اتفاق افتاده باشه ک در بخش اینترون هستن و نهایتا حذف میشن برا همین تغییر تو چارچوب خوندن اتفاق نمیفتهشایدم جهش توی قسمتی باشه ک وقتی رونویسی میشه بعد از توالی پایانه چون میدونیم ک معمولا توی رنا قبل از راه انداز و بعد از توالی پایان هم نوکلئوتید هایی وجود دارن
خوب وقتی جهش رو قسمت های بعد توالی پایان اثر بذاره توی چارچوب خوندن ژن هیچ تغییری ایجاد نمیشه...my name در پرسش پاسخ زیست گفته است:
دریا دریایی سلام
فک میکنم 1 برا این غلطه چون ممکنه جهش توی قسمت هایی از ژن اتفاق افتاده باشه ک در بخش اینترون هستن و نهایتا حذف میشن برا همین تغییر تو چارچوب خوندن اتفاق نمیفتهشایدم جهش توی قسمتی باشه ک وقتی رونویسی میشه بعد از توالی پایانه چون میدونیم ک توی رنا قبل از راه انداز و بعد از توالی پایان هم نوکلئوتید هایی وجود دارن
خوب وقتی جهش رو قسمت های بعد توالی پایان رخ بده توی چارچوب خوندن ژن هیچ تغییری ایجاد نمیشه...ب نظرم این یکی از اولیه قطعی تر ومنطقی تر میاد
-
دریا دریایی ببینید من به نظرم اینجور تحلیلا مسخره ست خدایی
ولی اگه اون نوکلئوتید آخریه حذف بشه تو ژن مربوط به هموگلوبین( که ما نمی دونیم چی هست اصلا!) و بلافاصله بعدیش همون نوع باشه دیگه عوض نمیشه و با همین میتونی گزینه های1 و 3 و 4 رو حذف کنی!
شکل زیر رو ببینید.(البته بگم تو این شکل قبل ترش ی جهش موثر از نوع جابجایی داشتم ولی خب این صرفا ی مثاله که چون نخواستم خودم بکشم رو این عکس پیاده کردمشما به اون آخرش فقط کار داشته باش)
-
دریا دریایی سلام
فک میکنم 1 برا این غلطه چون ممکنه جهش توی قسمت هایی از ژن اتفاق افتاده باشه ک در بخش اینترون هستن و نهایتا حذف میشن برا همین تغییر تو چارچوب خوندن اتفاق نمیفتهmy name ن اونجا اگه باشه باز هم میتونه دردسرساز باشه چون به طور بالقوه میتونه چارچوب رو تغیر بده برای RNA پلیمراز
-
my name ن اونجا اگه باشه باز هم میتونه دردسرساز باشه چون به طور بالقوه میتونه چارچوب رو تغیر بده برای RNA پلیمراز
-
@Mohsen-M-T اوهوم خودمم بعد ک بیشتر فک کردم فهمیدم کاملا درس نیست ولی اون پیام دوم کردم ریپلای زدم و فک میکنم درس باشع...
my name تو دومی گفتی اگه جهش بعد از توالی پایان باشه که خب دیگه میشه خارج از ژن موردنظر و در هر حال اثری روی ژن ما نداره! اما این کتاب گفته در ژن هموگلوبین یعنی نباس برسه ب تهش!
-
my name تو دومی گفتی اگه جهش بعد از توالی پایان باشه که خب دیگه میشه خارج از ژن موردنظر و در هر حال اثری روی ژن ما نداره! اما این کتاب گفته در ژن هموگلوبین یعنی نباس برسه ب تهش!
-
بچه ها سلام میگم که آوند آبکشی به صورت یاخته های مجزایی که بین هردوتا یاخته دیواره عرضی حایله؟!
-
my name مطالب دبیرستان با علم نمیخونه در اصل این جور فرضا گفتم از دم غلطن چو فرایند پایان رونویسی پیچیده ست و اتفاقاتی که توی جایگاه پایان رونویسی رخ میده!
ولی ب نظر من جایگاه پایان و رمز پایان بر هم منطبق نیستن که بگیم تست با این تحلیل غلط میشه! چون جایگاه پایان بزرگتره و رمز پایان بر انتهای واقعی ژن منطبق نیست!
این تحلیل کنکوری ای تست بود و نظر من البته.. -
دریا دریایی سلام. جوابش چن میشه؟2
@Mohsen-M-T اره گزینه ی دو
-
دریا دریایی سلام
فک میکنم 1 برا این غلطه چون ممکنه جهش توی قسمت هایی از ژن اتفاق افتاده باشه ک در بخش اینترون هستن و نهایتا حذف میشن برا همین تغییر تو چارچوب خوندن اتفاق نمیفتهشایدم جهش توی قسمتی باشه ک وقتی رونویسی میشه بعد از توالی پایانه چون میدونیم ک توی رنا قبل از راه انداز و بعد از توالی پایان هم نوکلئوتید هایی وجود دارن
خوب وقتی جهش رو قسمت های بعد توالی پایان رخ بده توی چارچوب خوندن ژن هیچ تغییری ایجاد نمیشه...ب نظرم این یکی از اولیه قطعی تر ومنطقی تر میاد
my name
بازم اگه تو اینترونی باشه بالاخره که رونویسی میشه و بالاخره چارچوب تغییر میکنه -
دریا دریایی من میدونم، چون گزینه ۲ درسته
-
دریا دریایی ببینید من به نظرم اینجور تحلیلا مسخره ست خدایی
ولی اگه اون نوکلئوتید آخریه حذف بشه تو ژن مربوط به هموگلوبین( که ما نمی دونیم چی هست اصلا!) و بلافاصله بعدیش همون نوع باشه دیگه عوض نمیشه و با همین میتونی گزینه های1 و 3 و 4 رو حذف کنی!
شکل زیر رو ببینید.(البته بگم تو این شکل قبل ترش ی جهش موثر از نوع جابجایی داشتم ولی خب این صرفا ی مثاله که چون نخواستم خودم بکشم رو این عکس پیاده کردمشما به اون آخرش فقط کار داشته باش)
@Mohsen-M-T
توضیح رو متوجه نمیشم.واضح تر میگید؟ -
@Mohsen-M-T دقیقا منم مشکلم همین جاست
چون گفته در خود ژن -
my name
پاسخ نامه تست ۲۳ -
my name
پاسخ نامه تست ۲۳این پست پاک شده! -
my name
پاسخ نامه تست ۲۳دریا دریایی من ب نظرم خود طراح هم سوتی داده احتمالا چون آخه فرض کنیم تو اینترون بیاد مگه کل ژن رونویسی نمیشه؟ پس ایینترون هم رونویسی میشه و رونوشتش بعدا حذف میشه ولی این دلیل نمیشه ک تغییر چارچوب به اگزون سرایت نکنه آخه انتهای ژن همیشه اگزون قرار داره!
مثلا تو شکل زیر اگه تو اینترون ی نوکلئوتید حذف بشه چون چارچوب خوندن عوض شده به اگزون هم سرایت میکنه(مگه اینکه ی نکته ی خارج کتاب باشه که نقض کنه!)
اون توضیحی ک من دادم اینه که بیایم آخرین نوکلئوتید از آخرین رمز 3 حرفی رو که مربوط به رمز پایان هم باشه حذف کنیم جوری که نوکلئوتید بعدیش ولی باز از همون نوع باشه که اینجوری هم خود اون رمز عوض نمیشه( یعنی دیگه ن طول رشته ی پلی پپتید تغییر میکنه نه تعداد آمیواسید های رشته) و هم تغییر در چارچوب نداریم چون بلافاصله رونویسی تموم شده!
اون شکلی رو ک فرستادم ببینید یا اینرو ببینید