شیمی نظام جدید
-
می خواستم بپرسم برای کسی که شیمی اصلا بلد نیست و شیمی نخوانده و می خواد الان بخونه آقای صنیعی خوب هستن یا نه ؟چون بعضیها می گن پیش نیاز می خواد.حالا اگه برای صفر تا صد نیست و پیش نیاز می خواد پیش نیازش چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
پیش نیازش آشنایی با جدول تناوبی هست و یه سری اطلاعات بیسیک دیگه که خودشون توی صفر تا صد جلسه ی اول توضیح دادن
-
پیش نیازش آشنایی با جدول تناوبی هست و یه سری اطلاعات بیسیک دیگه که خودشون توی صفر تا صد جلسه ی اول توضیح دادن
دریا دریایی کدوم صفر تا صد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
دریا دریایی کدوم صفر تا صد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
m-mp-ss می شه اون اطلاعات رو بگین
Ilya Mansouri اطلاعات فیزیک رو
-
Ilya Mansouri اطلاعات فیزیک رو
-
Ilya Mansouri بازم چی شد چرا جواب نمی دین؟بازم موضوع آقای موقاری بی حال و بدحاله!!!!!!!!!!
-
امسال کنکور دارین
-
Ilya Mansouri بازم چی شد چرا جواب نمی دین؟بازم موضوع آقای موقاری بی حال و بدحاله!!!!!!!!!!
Ilya Mansouri در شیمی نظام جدید گفته است:
اقا شما چرا ول نمی کنی چرا این همه توهین می کنی خسته نشدی
-
Ilya Mansouri
سوالاتون که جواب داده شد پس مشکل الان کجاست که اسم آقای موقاری رو میارید آخه!!! -
Ilya Mansouri
سوالاتون که جواب داده شد پس مشکل الان کجاست که اسم آقای موقاری رو میارید آخه!!!دریا دریایی یه سوال دیگه پرسیدم
-
دریا دریایی یه سوال دیگه پرسیدم
Ilya Mansouri اطلاعات بیسیک چی هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
Babak mans حالا چرا جواب نمی دین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Babak mans حالا چرا جواب نمی دین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
Babak mans بهتره بیشتر رو تست وقت بزارین اگه کنکور 99 هستین
-
Babak mans اگه 99 هستین یکم برا فیلم دیدن وقت کمه از کتابای جمع بندی استفاده کنین که ساده ترن و راحت میبندین فیزیکو
-
Babak mans
من که گفتم براتون
شناخت جدول تناوبی،قانون های تناوبی جدول مثل خاصیت های فلزی و نازی و شعاع و غیره
شناخت جایگاه فلز ها و نافلز ها و شبه فلز ها
ترتیب پر شدن زیر لایه ها در جدول
آشنایی با مول و عدد اوواگادرو و شرایط stp
آشنایی با مواد مولکولی،یونی ،فلزی و کووالانسی های معروف
شناخت پیوند هیدروژنی و انواع پیوند ها -
Babak mans
من که گفتم براتون
شناخت جدول تناوبی،قانون های تناوبی جدول مثل خاصیت های فلزی و نازی و شعاع و غیره
شناخت جایگاه فلز ها و نافلز ها و شبه فلز ها
ترتیب پر شدن زیر لایه ها در جدول
آشنایی با مول و عدد اوواگادرو و شرایط stp
آشنایی با مواد مولکولی،یونی ،فلزی و کووالانسی های معروف
شناخت پیوند هیدروژنی و انواع پیوند هاو گفتم بهتون که خود آقای صنیعی توی صفر تا صد توی آلاشون کامل این موارد رو گفتن پس احتیاج ندارید مطالعه ی خاصی داشته باشید
حتی اگه صفر هم باشید آقای صنیعی براتون توضیح میدن
میتونی از همایش طلایی شون هم استفاده کنید -
و گفتم بهتون که خود آقای صنیعی توی صفر تا صد توی آلاشون کامل این موارد رو گفتن پس احتیاج ندارید مطالعه ی خاصی داشته باشید
میتونی از همایش طلایی شون هم استفاده کنیددریا دریایی در شیمی نظام جدید گفته است:
و گفتم بهتون که خود آقای صنیعی توی صفر تا صد توی آلاشون کامل این موارد رو گفتن پس احتیاج ندارید مطالعه ی خاصی داشته باشید
میتونی از همایش طلایی شون هم استفاده کنیدخیلی خیلی ممنون