تحلیل ساعت مطالعه ✺ ویژه ی کنکور 99 ✺
-
@K-A خواهش میکنم کاری نکردم
-
ببخشید اینجا نباید اسپم داد.
باید بریم تاپیک تحلیل ساعت مطالعه(اگه اسمشو اشتباه نگفته باشم)اونجا اسپم مجاز هسته -
سلام.وقت بخیر
اگه بخوام بگم که چجوری همچین شدم میشه یه داستان واسه خودش
واقعا نمیدونم چجوری بهتون بگم.
ببینن من امسال از همه اتفاقات خونه دورم حتی اتاقی که توش درمیخونم جدا از خونمون هسته.چون پارسال نتونستم درس بخونم خودمو امسال مجبور کردم که ذهنم عاری از هرچی باشه.شاید بهم بخندین ولی یه پارچه زرد تواتاقم زدم که هدیه از کربلا است روش نوشته" االهم عجل الولیک الفرج" چشمم که بهش میوفته ناخداگاه ذهنم خالی میشه از هرچی جز درس.
ولی متاسفانه یه مدتی هسته دیگه نمیتونم روی افکارم تسلط داشته باشم -
من اینجوری نمیتونم توضیح بدم.بهتره شما سوال بپرسین تا بتونم تجربیاتم و بگم.البته اگه دلتون خواست
-
من اینجوری نمیتونم توضیح بدم.بهتره شما سوال بپرسین تا بتونم تجربیاتم و بگم.البته اگه دلتون خواست
@kimia_es اره درک میکنم چون کسی ک به یک موفقیت رسیده واقعا نمیدونه چجوری و متوجهش نیست چون بهش عادت کرده و فک میکنه ک چیز غیرعادی نداره
خوب ببینید من میدونم برای اینکه وقتی حواسمون پرت میشه باید اونو روی یک برگه بنویسیم و از این کارا ولی من مشکل اصلی ک دارم ارادمه یعنی مینویسم رو برگه ولی نمیتونم بزارمش دور
و میخوام بدونم چجوری شما ذهنتو خالی میکنی چون در حالت ارامش هم این کار سخته چ برسه به درس خوندن
یعنی میخوام بدونم شما روش خاصی برای پرت کردن حواست از متفرقع ها به درس داشتی ؟؟
یا کلا توی هرموضوعی نمیتونی به بیش از یک چیز و یک کار در ان واحد فکر کنی؟؟
(چون بعضی ها اینطوری اند) -
@kimia_es اره درک میکنم چون کسی ک به یک موفقیت رسیده واقعا نمیدونه چجوری و متوجهش نیست چون بهش عادت کرده و فک میکنه ک چیز غیرعادی نداره
خوب ببینید من میدونم برای اینکه وقتی حواسمون پرت میشه باید اونو روی یک برگه بنویسیم و از این کارا ولی من مشکل اصلی ک دارم ارادمه یعنی مینویسم رو برگه ولی نمیتونم بزارمش دور
و میخوام بدونم چجوری شما ذهنتو خالی میکنی چون در حالت ارامش هم این کار سخته چ برسه به درس خوندن
یعنی میخوام بدونم شما روش خاصی برای پرت کردن حواست از متفرقع ها به درس داشتی ؟؟
یا کلا توی هرموضوعی نمیتونی به بیش از یک چیز و یک کار در ان واحد فکر کنی؟؟
(چون بعضی ها اینطوری اند)Hoorieh sh تاحالا درس خوندن با اهنگ و تجربه کردی؟
-
Hoorieh sh تاحالا درس خوندن با اهنگ و تجربه کردی؟
@ЄƦƝЄƧƬ خوب برعضیها میگن فقط برای درسهای حل کردنی اونم موقع تست زدن مفیده و کار میکنه ولی واسع درسای خوندنی مثل زیست و عمومی ها واققعا نمیشه تمرکز گرفت توش
-
@ЄƦƝЄƧƬ خوب برعضیها میگن فقط برای درسهای حل کردنی اونم موقع تست زدن مفیده و کار میکنه ولی واسع درسای خوندنی مثل زیست و عمومی ها واققعا نمیشه تمرکز گرفت توش
Hoorieh sh امتحان کردین؟
بعضیا مهم نیس خودتون امتحان کردین؟ -
Hoorieh sh امتحان کردین؟
بعضیا مهم نیس خودتون امتحان کردین؟@ЄƦƝЄƧƬ راستش نه://
ولی واسه تست ریاضیی یبار امتحان کردم هرچقد اهنگ تندتر میشد من تندتر حل میکردم ولی توجه نکردم بینم میزان دقتم چجوری میشه -
@ЄƦƝЄƧƬ راستش نه://
ولی واسه تست ریاضیی یبار امتحان کردم هرچقد اهنگ تندتر میشد من تندتر حل میکردم ولی توجه نکردم بینم میزان دقتم چجوری میشهHoorieh sh اهنگ ملایم اهنگی ک کامل حفظینش و امتحان کنین
چون بعد ی تایم حتی متوحه اهنگ هم نمیشین -
Hoorieh sh اهنگ ملایم اهنگی ک کامل حفظینش و امتحان کنین
چون بعد ی تایم حتی متوحه اهنگ هم نمیشین@ЄƦƝЄƧƬ اره احساس کردم چون با کارای دیگم ک اهنگ میزارم کلا دیگه انگار نمیشنوم
خوب شما تجربی هستید ؟؟برای درس های عمومی وزیست هم جواب گرفتید؟؟ -
@ЄƦƝЄƧƬ اره احساس کردم چون با کارای دیگم ک اهنگ میزارم کلا دیگه انگار نمیشنوم
خوب شما تجربی هستید ؟؟برای درس های عمومی وزیست هم جواب گرفتید؟؟Hoorieh sh من برای همه ی دروس اهنگ میزارم
ولی اهنگی ک کامل حفظم ینی ۱۰۰ بار گوشش دادم
بله تجربیم -
Hoorieh sh من برای همه ی دروس اهنگ میزارم
بله تجربیم@ЄƦƝЄƧƬ پیشنهاد باحالی بود
ممنونم حتما امتحانش میکنم -
@ЄƦƝЄƧƬ پیشنهاد باحالی بود
ممنونم حتما امتحانش میکنمHoorieh sh انشالله نتیجه بده
خواهش میکنم -
Hoorieh sh من برای همه ی دروس اهنگ میزارم
بله تجربیم@ЄƦƝЄƧƬ سلام دوست عزیز. ممکنه گوش دادن به موسیقی باعث افزایش تمرکز بشه. ولی به این مسئله توجه داشته باش که سر جلسه کنکور و آزمون ها نمیتونی آهنگ گوش کنی. ممکنه به تمرکز با آهنگ عادت کنی و اگه اینطور بشه دیگه نمیتونی بدون آهنگ تمرکز کنی و تو کنکور ضربه میبینی.
-
@ЄƦƝЄƧƬ سلام دوست عزیز. ممکنه گوش دادن به موسیقی باعث افزایش تمرکز بشه. ولی به این مسئله توجه داشته باش که سر جلسه کنکور و آزمون ها نمیتونی آهنگ گوش کنی. ممکنه به تمرکز با آهنگ عادت کنی و اگه اینطور بشه دیگه نمیتونی بدون آهنگ تمرکز کنی و تو کنکور ضربه میبینی.
-
@mrgh اینم هست
ولی اگ بشینی زیر قسمتی ک بلند گو هست مغزت ب صدا عادت داره و مشکلی پیدا نمیکنی@ЄƦƝЄƧƬ قسمتی که بلندگو هست؟ منظورتونو نمیفهمم.
-
@ЄƦƝЄƧƬ قسمتی که بلندگو هست؟ منظورتونو نمیفهمم.