محمد صادق ثابتی یا محمدعلی امینی راد؟
-
-
-
@abolfazl11 اقای مهدی امینی راد ریاضی تدریس میکنن برادرشون زیست ولی در کل من خودم با استاد ثابتی پیش میرم و خیلی راضیم شمام فیلمای جفت اساتید رو نگا کنین هرکدوم بهتر بود از نظر خودتون و ارتباط بیشتری برقرار کردین با ایشون پیش برین
-
@abolfazl11 اقای مهدی امینی راد ریاضی تدریس میکنن برادرشون زیست ولی در کل من خودم با استاد ثابتی پیش میرم و خیلی راضیم شمام فیلمای جفت اساتید رو نگا کنین هرکدوم بهتر بود از نظر خودتون و ارتباط بیشتری برقرار کردین با ایشون پیش برین
-
@Abolfazl11 لزومی نداره که ده جلسه ببینین بعد تشخیص بدین کدوم با شما سازگار تره به نظرم تو همون نگاه اول میشه ارتباط رو برقرار کرد ولی به نظرم با استاد ثابتی پیش برین
-
-
100% ثابتی
-
-
100% ثابتی
Amin-Mehraji اوک
-
@Abolfazl11 من به شخصه با تدریس آقای ثابتی درسا رو بهتر متوجه میشم بعدش برای تکمیل و اینکه مطمئن شم همه مطالبو خوب یاد گرفتم فیلمهای آقای امینی رو میبینم.
@Elham-parvaaaaz در محمد صادق ثابتی یا محمدعلی امینی راد؟ گفته است:
@Abolfazl11 من به شخصه با تدریس آقای ثابتی درسا رو بهتر متوجه میشم بعدش برای تکمیل و اینکه مطمئن شم همه مطالبو خوب یاد گرفتم فیلمهای آقای امینی رو میبینم.
مرسی
-
هردو استاد عالین
-
-
@Elham650 سلام منم يه مشكل مشابه داشتم فيلم هاي اقاي ثابتي براي سال 98 هست خواستم بدونم ميشه براي كنكور 1400 ازش استفاده كرد؟ كتاب ها تغيير نكرده؟
mary 1 نه مشکلی نداره!
دوسال پیش دو به علاوه دو میشده چهار
حالا که امسال دو به علاوه دو نمیشه پنج که! -
mary 1 نه مشکلی نداره!
دوسال پیش دو به علاوه دو میشده چهار
حالا که امسال دو به علاوه دو نمیشه پنج که! -
@Infinitie-A عه خيلي ممنونم
راستش بيشتر نگران اين بودم كه مبحث جديدي به كتاب ها اضافه يا كم شده باشه چون يه سري از اسم هاي مباحث صفر تا صد برام اشنا نبود نميدونستم از دوازدهم حذف شدن يا نهmary 1 اها برای دوازدهم؟
حقیقتا برای دوازدهمو نمیدونم چون خودمم تازه میرم دوازدهم و هنوز فیلماشونو ندیدم ولی خب معمولا ریاضی کتابی نیست که بخوان بیان توش تغییر ایجاد کنند،مگه اینکه یه تغییرات خیلی ریزی که میشه ندید گرفت🌹 -
mary 1 اها برای دوازدهم؟
حقیقتا برای دوازدهمو نمیدونم چون خودمم تازه میرم دوازدهم و هنوز فیلماشونو ندیدم ولی خب معمولا ریاضی کتابی نیست که بخوان بیان توش تغییر ایجاد کنند،مگه اینکه یه تغییرات خیلی ریزی که میشه ندید گرفت🌹