شیمی 3/ انتالپی استاندارد
-

سلام.. الایی ها سوال 255 حل کنید با علت؟👌💫💫
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @Amir-Bernousi Virus mp mp m-mp-ss دانش-آموزان-آلاء -

یکم به هم ریختس، شرمندهاول با قرار دادن کسر مول دوتا فراورده، ضریبای معادله رو مشخص میکنیم، بعد از مشخص شدن ضریبا هم مقدار اولیه ی هیدروکربن رو بدست میاریم، بعد میگیم به ازای 0.3 مول هیدروکربن 312 کیلوژول انرژی ازاد شده، به ازای 1 مول چقدر میشه که یه نسبته
-

یکم به هم ریختس، شرمندهاول با قرار دادن کسر مول دوتا فراورده، ضریبای معادله رو مشخص میکنیم، بعد از مشخص شدن ضریبا هم مقدار اولیه ی هیدروکربن رو بدست میاریم، بعد میگیم به ازای 0.3 مول هیدروکربن 312 کیلوژول انرژی ازاد شده، به ازای 1 مول چقدر میشه که یه نسبته
@Amir-Bernousi
ممنونم -

@Amir-Bernousi
شما با متان حل کردین؟ -
Mahhh
معادله رو نوشتم بر حسب سوختن یه آلکان، موازنه کردم و ضریبا رو از دوتا کسر فراورده ها بدست اوردم که n میشه 1 که همون متانه -
Mahhh
معادله رو نوشتم بر حسب سوختن یه آلکان، موازنه کردم و ضریبا رو از دوتا کسر فراورده ها بدست اوردم که n میشه 1 که همون متانه@Amir-Bernousi
یعنی با الکان دیگه ای هم میشه رفت؟؟ -
Mahhh نه نمیشه
-

@Amir-Bernousi
من دارم نمیفهمم چطور رفتین؟ -
Mahhh نه نمیشه
@Amir-Bernousi
چرا؟ -

@Amir-Bernousi
این طور هم میشه رفت
مول به ضریب برابر با گرما به دلتا هاچ -

معادله سوختن یه آلکان نامشخص اینه، تو معادله n مشخص نیست، با استفاده از داده های سوال n رو بدست میاریم که میشه 1
-

معادله سوختن یه آلکان نامشخص اینه، تو معادله n مشخص نیست، با استفاده از داده های سوال n رو بدست میاریم که میشه 1
@Amir-Bernousi
اهه💫💫👌👌 -

دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @Amir-Bernousi Virus mp mp m-mp-ss دانش-آموزان-آلاءMahhh در شیمی 3/ انتالپی استاندارد گفته است:

دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @Amir-Bernousi Virus mp mp m-mp-ss دانش-آموزان-آلاء
اگر اشتباه نکنم این تست سراسری ۹۴ باید باشه -
انتالپی سوختن هم که میدونید به ازای یک مول هستش
-

دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @Amir-Bernousi Virus mp mp m-mp-ss دانش-آموزان-آلاءMahhh در شیمی 3/ انتالپی استاندارد گفته است:

دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @Amir-Bernousi Virus mp mp m-mp-ss دانش-آموزان-آلاءاز هیدروکربن هایی که سیر شده به حساب میاد میشه به الکان ها و سیکلو الکان ها اشاره کرد اما دقت کنید نسبت شمار اتم های هیدروژن به اتم های کربن در سیکلو الکان ها و الکن ها برابر ۲ هستش ولی ما ۳ بدست اوردیم پس ترکیب مورد نظر الکانه نه سیکلو الکان
-
Mahhh در شیمی 3/ انتالپی استاندارد گفته است:

اگر اشتباه نکنم این تست سراسری ۹۴ باید باشهبه سان خورشید نه مال 96 هس
ممنون:call_me_hand_light_skin_tone: :call_me_hand_light_skin_tone: -
به سان خورشید نه مال 96 هس
ممنون:call_me_hand_light_skin_tone: :call_me_hand_light_skin_tone:Mahhh در شیمی 3/ انتالپی استاندارد گفته است:
ممنون:call_me_hand_light_skin_tone: :call_me_hand_light_skin_tone:اره انگار.
خواهش میکنم اتفاقا قبلا این تست رو با تحلیلش توی تاپیک ستارگان گذاشته بودم. برای همین آشنا به نظر میومد. -

اگر اشتباه نکنم این تست سراسری ۹۴ باید باشهبه سان خورشید الان شما از کسر مول به ضریب برابر با q به دلتا هاچ رفتین؟
-
به سان خورشید الان شما از کسر مول به ضریب برابر با q به دلتا هاچ رفتین؟
به سان خورشید الان شما از کسر مول به ضریب برابر با q به دلتا هاچ رفتین؟
بله همون روش تناسب.
اگر بلد نیستید تا با ضریب استکیومتری برم -
ممنون:call_me_hand_light_skin_tone: :call_me_hand_light_skin_tone:اره انگار.
خواهش میکنم اتفاقا قبلا این تست رو با تحلیلش توی تاپیک ستارگان گذاشته بودم. برای همین آشنا به نظر میومد.به سان خورشید تاپیک ستارگان کجاست؟